Oavsett om du är värd för eller är på väg till en picknick eller matlagning för fjärde juli, så har vi de här enkla recepten på tillbehör för dig. De kommer garanterat att tillfredsställa alla, och de är snabba att sätta ihop, så att du kan komma tillbaka till den avkopplande semester du förtjänar.

En kanna och två glas vattenmelonlimead på en metallstol.

Denna vattenmelonlimead kräver bara fem ingredienser och 10 minuters ansträngning för en uppfriskande sommarsippa.

Recept

En pappskål fylld med lätt potatissallad och en plastgaffel vilande ovanpå.

Denna enkla potatissallad är gjord med vardagliga ingredienser som potatis, majonnäs, hårdkokta ägg, cidervinäger, rödlök och örter. Det är en enkel och klassisk sommarrätt som är perfekt för cookouts, grillar och picknickar.

Recept

Tre glas fyllda med rosésangria, limehjul, nektarinklyftor, vattenmelontärningar och hallon.

För denna rosésangria byts äpplen och apelsiner som traditionellt finns i sangria mot söta sommarfrukter som vattenmelon och persikor.

Recept

Cheddarmajsbröd i en gjutjärnspanna, skuren i 8 klyftor, med en kil borttagen.

Cheddar majsbröd är en twist på en sydländsk klassiker. Det är lite otraditionellt med tanke på införandet av en liten mängd socker och en ganska generös mängd ost och, om du vill, jalapeño.

Recept

En vit skål fylld med vegansk kikärts- och orzosallad med citronskalsgarnering.

Denna rejäla orzo-kikärtssallad är den perfekta njutningen av varmt väder! Den serveras bäst kall med färska örter. Om du matförbereder den här salladen, gör kikärtorna och orzopastan i förväg. De hinner svalna innan du sätter ihop allt.

Recept

En matbehållare av kartong fylld med grillbönor omgiven av revben, pickles och strimlat kött.

Dessa grillbönor är gjorda av torkade bönor och kryddade med vitlök och lökpulver, spiskummin och chilipulver. De tillagas lågt och långsamt för de mjukaste bönorna vi har provat.

Recept

Ett färgglatt serveringsfat fyllt med coleslaw med koriander med serveringsredskap i trä på sidan.

Denna lättärta krämiga coleslaw kombinerar kål, rödlök, morot och koriander i en syrlig majonnäsbaserad apelsindressing. Det kan mestadels förberedas i förväg och slängas med dressing precis innan servering. Inte konstigt att folk kallar det den bästa krämiga coleslaw de någonsin har provat.

Recept

Tre öron av grillad gatemajs i mexikansk stil med limemayo och strö med koriander, ost, varm sås.

För denna gatemajs i mexikansk stil, eller elote, grillas sockermajs, strös med limemajonnäs och strös med ost, koriander och varm sås. Majsskalen ger ett snyggt mathandtag.

Recept

En vit emaljtallrik toppad med förkolnade lila och orange grillade morötter.

Grillade morötter. De är enkla och snabba och kommer att revolutionera din situation med tillbehör på vardagskvällar. Allvarligt. De är en bakgårdsgrillande gamechanger.

Recept

En svart oval skål fylld med vattenmelonsallad med Aleppopeppar och svarta oliver.

Denna vattenmelonsallad med Aleppopeppar är en enkel tillbehör som är gjord med fruktig Aleppopeppar, vattenmelontärningar, svarta oliver och färsk mynta. Den är enkel att göra och är klar på bara 15 minuter.

Recept

© 2022 Leite’s Culinaria. Alla rättigheter förbehållna. Allt material används med tillstånd.Source link

Rate this post

Leave a Reply