Om du har oändliga strandpicknickar planerade i sommar, kommer du att behöva en kylare fylld med fantastisk mat varje gång du ger dig ut. Nedan hittar du lättlagad, packbar mat som håller dig mätt medan du slappar på stranden och plaskar i vågorna.

Jag skulle vara den största strandälskaren om det inte vore för tre saker: sol, vatten och värme. Jag tål dem inte.

Det är inte så att jag inte gillar solsken. Jag gör. Men jag gillar det där borta…bort från mig. Jag föredrar att vara i skuggan, under en markis, ett träd eller ett parasoll. Havet innehåller levande varelser som anser mig vara lunch. Och värme? Tja, gillar någon att drunkna i sin egen svett?

The One och jag kunde inte vara mer olika. Han avgudar stranden med dess hav och framför allt solen.

När vi först träffades var han ett mänskligt solur. På helgerna i Barryville, NY, sladde han på babyolja, låg i en solstol på däck och rörde sig med solen från öst till väst. Mig? Jag var i köket och målade skåp, sydde ginghambordsservetter och bakade kakor i min första svall av inhemsk lycka.

För flera år sedan lärde jag mig att ta med förnödenheter när vi slog läger mot stranden eftersom vi skulle stanna i årtusenden. Medan han låg där i solen och stönade lite för högt av njutning, var jag insvept i mörka vävda tyger med solglasögon och en diskettmössa som om jag sörjde över mitt liv.

En man på en solstol, hopbuntad i en tröja runt halsen.
Jag “älskar” bara stranden…

Vid dagens slut var det en gigantisk varmrosa Coney Island-korv, jag en instängd stor vit Moby Dick.

En sak som vi alltid kunde komma överens om var proviant: en kolossal kylare med drinkar, smörgåsar, sallader och desserter.

Eftersom jag är den ende sonen till en snickarfader och en helig mor, har jag samma förmåga som den andra killen före mig; Jag skulle också kunna mata hela Hamptons – från South Hampton till Amagansett – ur den där kylaren.

Nedan är några av våra bästa strandpicknickidéer: kylande fruktprodukter, veganska sallader, kolhydratsnacks, Inas berömda räksallad, wraps, desserter och mer.

Och den där gamla berättelsen om väntar 30 minuter med att simma efter att ha ätit? Det är ett gäng hästdookies, enligt Mayo Clinic.

Ordet
En kanna och två glas vattenmelonlimead på en metallstol.

Vattenmelon limeade

Denna vattenmelonlimead kräver bara fem ingredienser och 10 minuters ansträngning för en uppfriskande sommarsippa.

Recept

En vit skål fylld med vegansk kikärts- och orzosallad med citronskalsgarnering.

Vegansk kikärts- och orzosallad

Denna rejäla orzo-kikärtssallad är den perfekta njutningen av varmt väder! Den serveras bäst kall med färska örter. Om du matförbereder den här salladen, gör kikärtorna och orzopastan i förväg. De hinner svalna innan du sätter ihop allt.

Recept

Denna orzosallad är supergod! Det är otroligt ljust, färgglatt och läckert. Tillsatsen av färsk dill tar rätten till en annan nivå. Salladen är perfekt för sig själv eller med ett enkelt grillat protein som räkor eller kyckling.

chrissy

Kryddig Chex mix utspridda på en plåt med en sked liggande i mitten.

Kryddig Chex Mix

Denna hemgjorda kryddiga Chex-blandning har viss likhet med originalet men är SÅ mycket mer intressant. Kombinationen av rostade nötter, rostade flingor och den idealiska mängden cayenne- och chilikrydda gör att du kanske aldrig går tillbaka till klassikern.

Recept

Räksallad garnerad med dill i en avhämtningsbehållare av kartong.

Räksallad från Ina Garten

Denna läckra räksallad från Barefoot Contessa själv – Ina Garten – är gjord på räkor, majonnäs, senap, vinäger och mer. Utmärkt för picknick, brunch, duschar.

Recept

Det här receptet gjorde jag till en födelsedagsfest igår. Det var skandalöst!! Alla som åt det gillade det. Dillen i dressingen satte den över toppen. Tack, Ina!

Marion

En vit tallrik fylld med förkolnad majssallad och en halverad lime och skål med dressing vid sidan av.

Förkolnad majssallad

Denna förkolnade majssallad, gjord på färsk majs, koriander, tomater, palmhjärtan, lök och en kryddig grekisk yoghurtdressing är enkel, hälsosam och kommer säkerligen att bli en stapelvara i din sommarrotation på vardagar.

Recept

Det här var utsökt. Det smakade faktiskt fortfarande bra nästa dag direkt ur kylen – så många sallader är squishy nästa dag. Kan inte vänta med att göra det igen.

beth t.

Blå bricka fylld med cacio e pepe potatischips--chips toppad med ost, svartpeppar och persilja.

Cacio e Pepe potatischips

Dessa cacio e pepe potatischips är helt geniala. Och de tar ingen tid att göra. Osaltade kittelchips toppas med ost och värms i ugnen tills de är ännu knaprigare. Ett generöst stänk av nymalen svartpeppar, mer ost och persilja tillsätts precis innan servering. Förlåt, Lays.

Recept

En tandoori kyckling wrap med sallad, kyckling, i en mjöl tortilla.

Tandoori Chicken Wraps

Dessa tandoori-kycklingwraps kombinerar grillad kyckling marinerad i yoghurt, ingefära, vitlök och Mellanösternkryddor med en svalkande yoghurt- och mintdressing. Allt är insvept i tortillas, pitabröd eller naan.

Recept

Såsen är gudomlig. Alla mina gäster bad om såsreceptet. Jag marinerade kycklingen i drygt 1/2 timme och kommer definitivt att marinera den längre framöver för att samla alla härliga smaker.

Carol

Fyra individuella hallonhavregrynsstänger på en träyta.

Hallon Havregrynsstänger

Föreställ dig din favorithallonsylt inklämd mellan lager av kaneldoftande, mandelfläckiga havregrynskakor. Lite knaprig och lite seg, söt och syrlig.

Recept

Chokladjordnötssmörkakor i en bunt, den översta bruten på mitten, på en sliten vit bakgrund.

Choklad jordnötssmör kakor

Det är enkelt: chokladkakdeg omger ett jordnötssmörscentrum, och det hela muddras i socker innan bakning. I ugnen breder kakan ut sig och som magi hamnar du på en jordnötssmör mitt mellan två underbara chokladlager.

Recept

Jag gjorde det här receptet för några dagar sedan och har varit tvungen att ge bort de flesta kakorna – för att hindra mig från att äta varenda en. De är fantastiska.

laura

Vanliga frågor om strandpicknick

vad är det bästa sättet att förvara mat på stranden?

Innan du ger dig ut på dagen på stranden, packa en kylare med ispåsar eller ett isblock innan du lägger till din mat. Förvara din mat i kylen tills du är redo att servera den, och packa ihop resterna omedelbart efter att du har njutit av dem. Detta kommer att hålla din mat sval, säker att äta och insektsfri.

hur länge kan jag lämna mat ute i solen?

Alla livsmedel som normalt skulle kylas bör inte lämnas ute i mer än 2 timmar. Om utetemperaturen är över 90°F, minska den till 1 timme.

hur håller jag bort sand från min picknickmat?

Om du har ett bärbart bord att packa med, ställ upp det och förvara din kylare ovanpå den. Om inte, leta efter en plats som har ett gräsbevuxet, sandfritt område eller ett picknickbord. Håll också locket till kylaren stängt när du inte packar upp eller packar mat.

Vilken är din favoritmat att ta med till stranden? Låt mig veta i en kommentar nedan.

Gör prosciutto-mozzarella smörgåsarna

  • Skär varje baguette på mitten på längden och skiva sedan varje baguettedel på tvären i tredjedelar.

  • Lägg en skiva eller tre av både mozzarella och prosciutto på den nedre delen av varje baguette. Ringla över oljan och smörgås med motsvarande översta baguetteportion.

Gör cantaloupsoppan

  • Mosa cantaloupen och saltet i en mixer tills det är slätt. Häll upp soppan i skålar och strö över peppar och färsk mynta.

  • Servera soppan med smörgåsarna.

Servering: 1 delKalorier: 497 kcalKolhydrater: 19 gProtein: 23 gFett: 37 gMättat fett: 16 gFleromättat fett: 4 gEnkelomättat fett: 15 gTransfett: 0,05 gKolesterol: 85 mgNatrium: 994 mgKalium: 427 mgFiber: 2 gSocker: 15 gVitamin A: 6754 IUC-vitamin: 20 mgKalcium: 405 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Alla rättigheter förbehållna.


Source link

Rate this post

Leave a Reply