Detta Mors dag brunch, ge henne vad hon verkligen vill ha. Att äta som en drottning så klart. Vi har det täckt med brunchrecept som är sofistikerade, men ändå absolut genomförbara. Från frukost till cocktails och allt däremellan, allt finns här. Ring nu din mamma!

En trasig croissant på en tallrik med fler croissanter på en kantad bakplåt i bakgrunden.

Hur man gör croissanter ger dig en idiotsäker metod så att du med säkerhet kan blanda, vika, rulla och montera fläckiga, smöriga croissanter hemma som smakar precis som de bästa croissanterna från ett franskt bageri i Paris. Svära.

Recept

En glaserad citronkaka på galler med en sked och en burk glasyr bredvid, allt vilande på en skärbräda av trä.

Denna kaffekaka som dras isär citron är gjord av lager av jäst deg som är hoppackad med en söt, smörig fyllning som doftar med citrusskal. Väl ut ur ugnen penslas den med en citrongräddostglasyr och faller ganska mycket isär även om det är mycket roligare att försiktigt dra isär den.

Recept

En cederplanka med 3 ägg florentinska, ett med spenat, ett med tomat, ett med skinka.

För denna klassiska Eggs Florentine, skeds gräddad spenat på rundor av smörsmord rostat bröd och toppas med pocherade ägg och hollandaisesås. Hackad gräslök avslutar rätten.

Recept

En frukostmartini med apelsinskal bredvid en tallrik med smörat rostat bröd och marmelad, ett par läsglasögon och en tidning.

En frukostmartini är gjord med bara några få ingredienser – marmelad, citronsaft, cointreau och gin – och åh, vilket sätt att börja en helgdag!

Recept

En vit tallrik med 2 stycken challah French toast täckt med färska jordgubbar, florsocker och drypps med jordgubbssirap.

Challah är ett flätat äggbröd som passar bra till denna rätt, men surdeg, franskbröd eller brioche är ett bra substitut om det behövs. Jordgubbssirap är kronan på en redan underbar maträtt.

Recept

En körsbärstomat, sparris och örtiga ricotta tårta på pergament på en plåt

Den vispade ricottan med örter, parmesan och vitlök är sensationell och bör läggas till alla dina grönsakstårtor. Om du har en god hemlagad pesto (eller en bra köpt sådan), ringla den över tårtan för ett extra lager av smak.

Recept

En oval gryta fylld med lätta frukostskikt på en träskiva med en klyfta parmesan och en sked på sidan.

Detta enkla frukostskikt är fyllt med ägg, ost, skinka och massor av grönsaker.

Recept

Två paket ångade grönsaker i pergament --sparris och gröna bönor--på en vit tallrik

Ångade grönsaker i pergament – ​​i det här fallet sparris och gröna bönor – är ett enkelt, lätt och hälsosamt sätt att laga grönsaker. Slå bara in dem och skjut in dem i ugnen. Inget krångel. Och ännu bättre, ingen röra att städa upp efteråt.

Recept

Ung flicka som håller en tvålagers isbärskaka fylld med hallon, blåbär, jordgubbar och vispgrädde

Den här isbärskakan kan inte bli enklare. En köpt tårta är fylld med färska hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär och vispgrädde. En enkel och snabb festtårta.

Recept

En delvis uppäten chokladsufflé i en rund vit keramikform.

Denna chokladsufflé, gjord med ägg, socker, choklad och likör med apelsinsmak, är lätt och luftig och mycket enklare än du kan föreställa dig. Vi visar dig exakt hur du gör det.

Recept

Fyra individuella portioner kardemumma pannacotta med rabarber på serveringsbricka.

Kardemumma pannacotta med rabarber är en elegant, men enkel, efterrätt som använder sig av säsongens rabarber eller till och med jordgubbar. En krämig bas är infunderad med kardemumma, vilket gör den lika oemotståndlig som den är lätt.

Recept

En äppelrostårta, formad för att se ut som en ros med en kula glass bredvid på en vit tallrik.

Dessa äppelrostärtor, gjorda av tunna äppelskivor omslutna av en smörig, nötaktig filodeg, smakar lika spektakulär som de ser ut. Och de är otroligt lätta att göra. Här är hur.

Recept

© 2021 Leite’s Culinaria. Alla rättigheter förbehållna. Allt material används med tillstånd.Source link

Rate this post

Leave a Reply