Detta Dill Pickle Dip-recept är så gott, du kommer inte att kunna sluta när du väl har börjat!
Denna 5-minutersfavorit har en färskostbas fylld med massor av dillsmak och såklart hackad pickles.
En favorit för pickleälskare som jag, den är perfekt för att doppa potatischips, pretzels eller grönsaker.

Ingredienser i Dill Pickle Dip
Jag älskar färskost. Jag älskar pickles. Jag älskar dip.
- Denna dipp innehåller endast 4 ingredienser, men den har en fantastisk crave-värdig smak.
- Det är superlätt att göra.
- Den kan göras ett par dagar i förväg vilket gör den perfekt för festen.
Färskost – En nyckelingrediens i en dillgurkadipp, färskost ger en slät, krämig konsistens och en läcker smak. Den är lätt att breda ut och är en bra bas för dippen.
Pickles – Dillgurka ger en saftig smak och lite crunch. Använd din favorit dillgurka eller till och med hemmagjord inläggning.
Smaksättning – En skvätt extra saltgurka tillför smak, salt och hjälper till att ge den perfekt konsistens medan färskt dillgräs ger smak.

Tips & Variationer
- Variationer – Blanda i andra kryddor som vitlökspulver, hackad salladslök, lite ranchdressingmix, persilja eller kapris.
- vätska – Kom ihåg att tillsätta tillräckligt med saltgurka för att hålla dippen slät och undvika ett flisvrak.
- Smak & förtjockning – Låt dippen vila i kylen så att smakerna kan blandas och den kan tjockna lite.
- Servering – Vi älskar att servera detta recept med dillgurka med potatischips. Den är också bra som dopp för färska grönsaker som morötter, selleri eller gurka.

” ”
Betygsätt detta recept
Gillar du det här receptet? Ge det sedan ett betyg nu för att låta dina medläsare veta att det är något de borde lägga till i familjens meny!