Sommargurka och konserver är något att börja tänka på, särskilt om du är en trädgårdsmästare eller oftare på bondens marknad. Sensommar betyder burkar och burkar med gurka, morötter, paprika och allt annat du kan få tag på.

Tunna skivor av grillgurka på en orange bakgrund.

Grillgurka. Japp. Och du kommer att bli förvånad över hur lätta de är att slänga ihop. Vänta, ska du prova dem.

Recept

Tre burkar israelisk pickles, en med blomkål, en med gurka och en med rödlök.

Dessa israeliska pickles skryter med en Mellanösternkänsla och blir härlig inlagd blomkål, gurka och rödlök. Varje ingrediens bevaras i en annan kryddad vinägerblandning.

Recept

Tre och en halv snabba dillgurka, dillfrö och en kvist dill på en dekorativ vit tallrik.

Dessa snabba dillgurka – eller, som vi gillar att säga, quickles – är gjorda med Kirbygurkor, vinäger, socker, vitlök, koriander, senap och, naturligtvis, massor av dill. Ingen konservering inblandad. Hur lätt är det?

Recept

En närbild av en glasburk, fylld med skivad, inlagd zucchini och några skivor lök.

Dessa inlagda zucchini, konserverade med champagnevinäger, sellerifrön, gurkmeja, lök, är lätta att göra, inte för söta, och kan användas precis som gurkgurka.

Recept

En burk inlagd vattenmelonskal på ett galler med ett fat och en sked bredvid.

Inlagda vattenmelonskal är en sydländsk klassiker som är krispiga och söta och syrliga och ack så lockande. Att smaka är att tro. Så här gör du dem.

Recept

Ett vitt ovalt uppläggningsfat fyllt med syltade morötter.

Dessa inlagda morötter är en snabb och enkel kylinläggning gjord med morötter som är badade i lätt kryddig senap, koriander, fänkålsfrö och cidervinäger. Så här gör du dem.

Recept

En burk med söta pickles från kylskåp med en gaffel som rymmer två pickles som ligger bredvid burken.

Dessa söta saltgurka i kylskåp är en enkel hemlagad inläggning i skandinavisk stil. Enkel att slänga ihop, söt som den kan vara, och krispig som dina favoritgurka från barndomen. Och det krävs ingen varmbearbetningskonserver eftersom dessa bara stannar i kylen.

Recept

Betningsvätska hälls i en full burk med inlagd jalapenopeppar.

Dessa snabba inlagda jalapenopeppar, en koreansk basvara, är gjorda med sojasås, vitlök och risvinäger. Den perfekta kryddan för nästan vad som helst – tacos, grillad kyckling, pommes frites, machaca, ägg. Tar bara 20 minuter att slänga ihop.

Recept

© 2021 Leite’s Culinaria. Alla rättigheter förbehållna. Allt material används med tillstånd.Source link

Rate this post

Leave a Reply