About Us

Hej! Vi är Team Delish. Luta dig tillbaka, stanna ett tag, eller hur? När du besöker vårt hörn av internet vill vi att du ska känna dig bekväm. Som om vi precis blivit bästa vänner?! typ bekväm. om du försöker den där tjusiga maträtten och misslyckas spektakulärt, kommer vi inte att tsk-tsk dig – för vi har haft massor av OH, S#!T stunder också. (Vill du se dem?)

Därmed inte sagt att vi inte menar allvar med mat. Om du har kommit hit kan vi hjälpa dig att förklara tekniken steg för steg. Vi firar alla som verkligen älskar att äta lika mycket som de som faktiskt går in i köket för att laga mat. Så var du än faller på det spektrumet, hittar du ditt folk här.

Det är därför vi vill att du ska lära känna oss också – teamet bakom Delish. Bläddra igenom för att träffa människorna som arbetar hårt för att ge dig berättelserna och videorna du ser varje månad. Vi vill att du ska älska att läsa vidare och laga mat från Delish lika mycket som vi älskar att skapa det här utrymmet åt dig, så ropa om du har något du vill att vi ska veta. Vi är alla öron. (Visste du att du kan betygsätta och kommentera alla våra recept också?)