Detta fantastiska äggrulle i en skål receptet är färdigt med spishäll eller Instant Pot och på bordet på några minuter!
Med en blandning av saftigt malet fläsk och krispig coleslaw, allt slängt i en syrlig ingefärssojasås, erbjuder denna maträtt en härlig kombination av smaker och texturer.

Äggrulle i en skål är SÅ enkelt!
- Detta superlätt äggrulle-receptet är “dekonstruerat” så det behövs ingen rullning eller stekning!
- Det här är en jättebra recept för att använda överblivna grönsaker eller smyga in lite extra. Tillsätt lite blomkålsris för att sträcka måltiden ytterligare.
- Dubbelt upp receptet på måltidsförberedelser, den värms upp perfekt för proteinfyllda middagar och luncher hela veckan.

Ingredienser för äggrulle i en skål
Köttfärs – Jag använder malet fläsk, malet kalkon, kyckling eller köttfärs beroende på vad jag har till hands! För en vegetarisk version, prova äggröra eller tofu.
Grönsaker – Att göra äggrulle i en skål med coleslawmix gör det extra snabbt och enkelt. Du kan strimla din egen kål om du vill eller använd broccolislaw. Rör i andra grönsaker som strimlade morötter eller blomkålsris om du vill.
Smaksättning – Färsk hackad vitlök och ingefära ger smak. Om du inte har hackad vitlök, använd 1 tsk vitlökspulver på plats. Jag använder sojasås med låg natriumhalt som kan ersättas med kokosaminos eller tamari.

Hur man gör en äggrulle i en skål
Denna woka i en panna är snabb och hälsosam; det kommer att rotera hela året!
- Bryn köttfärs och rinna av fett enligt receptet nedan.
- Tillsätt vitorna från salladslöken, ingefäran, vitlöken och coleslawmixen och fräs tills salaten är mjuk.
- Blanda i sojasås och sesamolja. Garnera med koriander, salladslök och sesamfrön och servera varm.
Förvara resterna i en täckt behållare i kylen i upp till 4 dagar och värm upp på spishällen.
Frys in portioner i en påse med dragkedja i upp till 3 månader och tina i kylen.

Fler take-out-favoriter
Tyckte du om denna äggrulle i en skål? Var noga med att lämna ett betyg och en kommentar nedan!

Äggrulle i en skål
Egg Roll in a Bowl är en hälsosam, läcker och snabb måltid med smakerna från våra favoritäggrullar i en förenklad skål.
-
I en 10-tums stekpanna över medelhög värme, bryn det malda fläsket eller kycklingen medan du bryter upp med en träslev. Tappa av eventuellt fett.
-
Tillsätt vitorna från salladslöken, riven ingefära, finhackad vitlök och coleslaw mix. Koka blandningen tills coleslawen blir mjuk, ca 5 minuter.
-
Rör ner sojasås och sesamolja och koka i 1 minut till.
-
Dela i skålar och garnera med koriander, gröna salladslökar och sesamfrön.
Valfria tillägg:
- Hackad svamp, böngroddar, hackade vattenkastanjer
- Sriracha eller röd paprikaflingor efter smak
- Nötter som cashewnötter eller krossade jordnötter
Kalorier: 353 | Kolhydrater: 9g | Protein: 22g | Fett: 25g | Mättat fett: 9g | Kolesterol: 82mg | Natrium: 841mg | Kalium: 592mg | Fiber: 3g | Socker: 4g | Vitamin A: 231IU | C-vitamin: 45mg | Kalcium: 78mg | Järn: 2mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.



