Säg hej till ditt nya missbruk. Får jag presentera Everything Bagel hummus? Namnet säger allt. Lökflingor, vitlökspulver och vallmo- och sesamfrön ovanpå din egen eller köpta hummus. Fem minuter att göra, en timme att njuta av, en livstid att förutse. Hur många saker kan du säga det om?

Hur jag aldrig tänkte på att lägga Everything Bagel-krydda ovanpå hummus går förbi mig. Jag äter hummus i hinkar, verkligen. Och, som ni vet, satte jag Everything Bagel-krydda på, ja, som namnet antyder, allt. Dessa två är en match gjord i kulinariskt nirvana. Löken, vitlöken, vallmofrön och sesamfrön är en naturlig kombination för hummus.

En skål med allt bagel hummus med tunnbröd och sallad

Det fina med detta recept är att det tar hela fem minuter att slänga ihop. (Ok, ok. Femton om du gör din egen hummus.) Och för att det är hummus, du kan servera så många saker vid sidan av: tunnbröd, kex, tomat- och cukesallad, djävulsägg, falafel. Du kan till och med slänga ihop det när du har oväntade gäster – och vem längtar inte efter oväntade gäster nuförtiden? Det kan vara en måltid för sig själv eller ett mellanmål medan du äter HBO Den vita lotus.

  • Häll hummus i en skål.

  • Rör ner hälften av Everything Bagel-kryddan till hummus.

  • Snurra och svepa toppen med en sked för att göra dalar för olivoljan.

  • Strö resten av Everything Bagel-kryddan och en frisk nypa Aleppopeppar över toppen. Ringla över olivolja.

  • Sluk med pitabröd eller tunnbröd.

Servering: 0,25 koppKalorier: 118 kcalKolhydrater: 9 gProtein: 5 gFett: 8 gMättat fett: 1 gFleromättat fett: 2 gEnkelomättat fett: 4 gNatrium: 430 mgKalium: 140 mgFiber: 4 gSocker: 1 gVitamin A: 22 IUKalcium: 23 mgJärn: 2 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2021 David Leite. Foton © 2021 David Leite. Alla rättigheter förbehållna.

Recepttestares recensioner

Eftersom min bättre hälft älskar marmite, var detta mitt i hennes gränd, men jag kände att det var lite för salt med en förgjord Everything Bagel-kryddamix med hummus från butik. Nästa gång jag gör den ska jag använda hemgjord hummus och utelämna saltet. Jag toppade min Everything Bagel hummus med bara en klick olivolja.

För att njuta av detta, grillade jag snabbt några räkor, slängde det på en baguette som var sladdrad med Everything Bagel-hummus och några skivor av kärnfri gurka. Mums.

Denna Everything Bagel-hummus var en stor hit med min familj! Varje gång jag går förbi kylen kan jag inte låta bli att sträcka mig in och ta prover om och om igen. Jag använde en kryddig Everything Bagel-krydda som jag hade till hands och butiksköpt hummus. Jag tyckte att 2 1/2 msk av kryddningen och 1 msk olja var perfekt.Source link

Rate this post

Leave a Reply