Allt bagelkrydda är blandningen som gör dessa bagels så bra. Men visste du att det också är otroligt gott på andra sorters bröd, ostbollar, avokadotoast, rostad potatis, popcorn, pizzacrust? Det går verkligen på allt.

Vi kan ärligt tala om för dig att det här är en av de enklaste sakerna du kan göra – och sedan strö det på allt. Lagom salt, med en kick av vitlök och lök som gör allting så mycket bättre. Ett av våra favoritsätt att använda det är i detta extraordinära No-knead Everything Bagel Bread. Varför bara strö det ovanpå när du kan ha det i varje tugga?–Jenny Latreille

KAN JAG GÖRA ERSÄTTNINGAR I DENNA ALLT BAGELSRYDDA?

Nej! Tänk inte ens på att använda granulerad vitlök eller bara vanligt gammalt bordssalt. Och låt oss berätta varför – en blandning som är gjord för att strö på allt (och lita på oss, det är så mycket du kommer att använda den) måste ha en liknande storlek. Annars kommer du att sluta med att de mindre bitarna faller till botten av behållaren och du kommer inte att få en konsekvent blandning av topping, vilket gör det inte-helt-allt-bagelkrydda. Och vem vill det?

Servering: 1 matskedKalorier: 43 kcalKolhydrater: 4 gProtein: 1 gFett: 2 gMättat fett: 1 gFleromättat fett: 1 gEnkelomättat fett: 1 gNatrium: 584 mgKalium: 88 mgFiber: 1 gSocker: 1 gVitamin A: 1 IUC-vitamin: 2 mgKalcium: 69 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2021 David Leite. Alla rättigheter förbehållna.


[recipe-testers-choice]
Ursprungligen publicerad 24 juni 2021

Source link

Rate this post

Leave a Reply