Everything But the Kitchen Sink Pasta är precis vad det låter som – ett sätt att använda upp alla de ingredienser som smyger i kylen innan du tappar dem. Koka din favoritpasta och släng i vad du än har till hands — överblivna kycklingbröst, bacon, en smula korv, en näve champinjoner, spenat, zucchini.

Av LC Recept Tester Jennifer Jacobs | Jacobs recept | 2021

Jag kan inte uttrycka hur glad jag blir varje gång jag ser en av våra testares recept på Leite’s Culinaria. Lite som en stolt pappa. Gruppen startade för cirka 20 år sedan och har växt – och växt – sedan dess. Vid den senaste räkningen var det fler än 200, och några av medlemmarna har varit med mig i 18 år. Det är längre än de flesta äktenskap jag känner till. (Säger bara…)

Jennifer Jacobs, skapare av denna Everything But the Kitchen Sink Pasta, är en relativt nykomling på LC. När jag först tittade på receptet måste jag säga att jag vek. Bara ett gäng rester utrörda i pasta? Hur kan den där bli en vinnare? Men det var på pappret. Allt bestäms i våra testares kök. Och testare har sista ordet, inte jag.

För testning tar vi bort alla recept på all identifierande information. Så ingen av testarna känner till författarens identitet – oavsett om det är en nybörjare som Jennifer eller en berömd kokboksförfattare som Dorie Greenspan. Den anonymiteten jämnar ut spelplanen. Och när det kom till denna pasta älskade testarna den.

En vit tallrik med Everything But the Kitchen Sink Pasta på en vit spräcklig bordsskiva

Och då var det dags att prova receptet. Vad är det för term? Du vet, “ödmjuk paj?” Tja, jag hade en stor ole som hjälpte till med en stor skål med Jennifers Everything But the Kitchen Sink Pasta. Bottom line, The One och jag älskade det. Så mycket att vi åt det till lunch och middag. För oss är det sötman hos de rostade tomaterna och gräddens rikedom som för samman rätten.

Vi diskuterade länge och hårt om namnet. “Rensa ur kylpastan”, “Rester av pasta”, “Kylskåpspasta”, “Andra chansen Pasta.” Till sist bestämde vi oss för “Allt utom köksvaskpastan” för, ja, det är vad det är.–David Leite

Vanliga frågor om allt utom köksdisken Pasta

Kan jag verkligen använda någon rest i denna pasta?

Jag kommer att anta att om det finns i ditt kylskåp så gillar du det. Och om du gillar det, ja, det kan slängas i den här rätten. Nu, om det är något lummigt eller delikat som spenat, släng i det i slutet av tillagningen. (Du skulle inte veta det för att titta på bilderna, men det finns en hel del radicchio där, men det kokade ner till ingenting.)

Jag har ingen kokt pasta till hands. Hur mycket torr pasta motsvarar 4 koppar kokt?

Utmärkt fråga. Åtta uns (226 g) torkad pasta kokar upp till 4 koppar kokt pasta.

Hur länge håller denna pasta i kylen?

Menar du: Hur länge håller denna Everything But the Kitchen Sink Pasta i kylen så att du kan ha rester över? ? Allt beror på hur gamla dina rester är…

VAD ÄR LC HUMP DAY PASTA?

Kul att du frågade. LC Hump Day Pasta (#LCHumpDayPasta) är något som vi har lagat för att hjälpa dig den kväll i veckan som du känner minst för att laga mat. Onsdagen var traditionellt sett Prince Spaghetti Day (för er som är gamla nog att minnas). Vi har förnyat och uppdaterat det till Hump Day och inkluderat alla typer av pasta som finns.

En vit tallrik med Everything But the Kitchen Sink Pasta på en vit spräcklig bordsskiva
 • 2 matskedar olivolja
 • 3 koppar diverse skivade eller hackade grönsaker såsom lök, paprika, fänkål, broccoli rabe, radicchio, zucchini, svamp eller vitlök
 • Salt och nymalen svartpeppar
 • 1 kopp rostade tomater (och deras juice)
 • 1/2 till 3/4 kopp tung grädde
 • Nypa röd paprika flingor
 • 4 koppar kokt pasta
 • 1 till 2 koppar överblivet kokt protein såsom fläsk, kalkon, kyckling, tofu eller hackade råa räkor eller kyckling
 • I en mycket stor stekpanna på medelvärme, värm oljan. Tillsätt de skivade grönsakerna, smaka av med salt och peppar och fräs tills de är mjuka, 6 till 8 minuter.
 • Rör ner de rostade tomaterna och deras juice och koka i 1 minut.

 • Häll i grädden och rödpepparflingorna och låt puttra tills det tjocknat något, 2 till 3 minuter till.

 • Tillsätt pastan och köttet eller räkorna och blanda ihop. Sänk värmen till låg, täck pannan och koka tills allt är genomvärmt och de råa räkorna eller kycklingen, om de används, precis är genomstekta, 3 till 5 minuter.

 • Stäng av värmen och låt stå i cirka 30 minuter. Detta gör att pastan suger upp all sås. Om din pasta blir för tjock, späd med lite hett vatten.

Servering: 1 servering (med kyckling)Kalorier: 453 kcalKolhydrater: 58 gProtein: 13 gFett: 20 gMättat fett: 8 gFleromättat fett: 2 gEnkelomättat fett: 8 gKolesterol: 41 mgNatrium: 177 mgKalium: 364 mgFiber: 8 gSocker: 2 gVitamin A: 7629 IUC-vitamin: 16 mgKalcium: 81 mgJärn: 3 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2021 Jennifer Jacobs. Foton © 2021 David Leite. Alla rättigheter förbehållna.


Recepttestares recensioner

Denna Everything But the Kitchen Sink Pasta är min typ av recept! Jag älskar rester. Och det här receptet är perfekt för att återanvända dem. Som antytt omfamnade jag de lösa riktlinjerna helt. Den resulterande rätten var utsökt, rik och relativt snabb.

En del av receptet innehöll ett bonusrecept på rostade tomater, det var där mitt fokus låg. Tanken var att använda tomater när vi översvämmas av dem under säsongen, eller inte så perfekta köpta eller trädgårdstomater, och sedan frysa in dem för senare användning. Jag kan se oändliga möjligheter för dessa och jag har några i frysen för att utforska de möjligheterna!

För den här versionen använde jag överbliven stekt fläskaxel och dess panjuice, 1/2 kopp vitt vin, tomater, vitlök och en stor nypa chiliflakes.

Den resulterande rätten var rik, tjock och kryddig, så jag serverade den i platta skålar, toppad med hackad koriander. En slängd sallad med ananas och mango (som båda var överblivna från frukosten) och en apelsinlimevinägrett avrundade måltiden. Gott bröd eller tortillas skulle vara ett trevligt tillbehör.

Vi återvände från en tre veckor lång campingresa nära Smoky Mountains med alla möjliga kylda odds och slut, så detta Everything But the Kitchen Sink Pasta-recept var en gudagåva för mig.

Kombinationen jag använde var ganska bra. Jag började med att rosta flera tomater som hade blivit blåslagna lite medan de studsade nerför vägen i vår husbil. Under tiden sauterade jag cirka 1/4 stor lök, 1/2 stor schalottenlök, 1/4 kopp vardera röd och gul paprika och 3 herrelösa cremini-svampar i ytterligare olivolja i cirka 8 minuter på medelvärme. Det fanns en färsk påse babyspenat i kylen, stjälkarna togs bort från cirka 2 nävar. Jag hittade också 1/2 av ett grillat kycklingbröst och 2 skivor bacon, som hackades.

Ursprungligen publicerad 8 december 2021Source link

Rate this post

Leave a Reply