Dessa babyback ribs med Coca-Cola bbq-sås är belagda med en spice rub, kokta lågt och långsamt på din grill eller rökare, och sedan slathered med en hemmagjord cola bbq sås. Söt, varm och rök.

En vit oval tallrik fylld med individuella babyback ribs med coca cola bbq-sås.

Dessa babyback ribs med cola barbecuesås kan låta fruktansvärt söta. Dom är inte. De är perfekt balanserade med krydda, rök och ja, lite sötma. Vår senaste rökfixering.–David Leite

Vanliga frågor om Baby Back Rebs

Hur tar jag bort membranet från revbenen?

Ta bort membranet från revbensställen genom att använda en matt kniv och skjuta spetsen under membranet som täcker baksidan av varje revbensställ. Håll en pappershandduk i handen, greppa membranet i ena änden av stativet och dra. Det brukar dra direkt.

Jag har en grill, men ingen rökare. Kan jag använda min grill som en rökare?

Det kan du ge dig på. Det är faktiskt ganska enkelt att förvandla din grill till en rökare. Den här artikeln hjälper dig att förvandla en vattenkokare till en rökare, och om du har en gasolgrill, följ samma anvisningar och placera ditt folierökpaket över gasbrännarna.

Kan jag ersätta cola med en annan typ av läsk?

Några av våra testare hade stor framgång med att använda Dr. Pepper i stället för Coca-Cola, så om du föredrar den smaken, gå vidare och byt in Dr. Pepper.

Baby Back Rebs med Coca-Cola BBQ Sauce

En vit oval tallrik fylld med individuella babyback ribs med coca cola bbq-sås.

Dessa babyback ribs med cola barbecuesås är belagda med en spice rub, kokta lågt och långsamt på din grill eller rökare, och sedan sladdad med en hemmagjord cola bbq sås. Söt, varm och rök.

Jamie Purviance

Prep 45 min

laga mat 4 timmar

Total 4 timmar 45 min

Till cola barbecuesåsen

Gör rubbet

 • Blanda alla ingredienserna i en liten skål. Avsätt 2 teskedar för tråcklingsblandningen.

 • Skär bort eventuellt överflödigt fett från revbenen och ta bort hinnan.

Förbered revbenen

 • Täck revbenen jämnt med en lätt beläggning av senap och krydda dem överallt med resten av rubbet. Låt stå i rumstemperatur i 30 till 60 minuter.

 • Förbered under tiden en grill eller rökare för indirekt tillagning på mycket låg värme (250° till 300°F | 120° till 150°C).

Grilla revbenen

 • Borsta gallret eller rökgallret rent. Lägg vedbitarna i kolen eller röklådan och stäng locket.

 • När rök dyker upp, grilla revbenen med bensidan nedåt på mycket låg indirekt värme med locket stängt i 1 1/2 timme. Håll temperaturen mellan 250° till 300°F (120° till 150°C).

Gör cola barbecuesåsen

 • Under tiden, i en medelstor kastrull på medelhög värme, kombinera alla ingredienserna till såsen och låt koka upp försiktigt, rör om ofta.

 • Sänk värmen till låg och låt sjuda tills blandningen tjocknar och täcker baksidan av en sked, rör om då och då, 15 till 30 minuter. Du bör ha ca 1 1/2 dl sås.

Avsluta revbenen

 • När revbenen har kokat i 1 1/2 timme, byt ut ställena för jämn tillagning. Smörj lätt båda sidorna av revbenen med smörblandningen.

 • Fortsätt tillaga revbenen, med bensidan nedåt, på mycket låg indirekt värme, med locket stängt, i 1 1/2 timme till.

 • Efter 3 timmar, pensla snabbt båda sidorna av revbenen med lite av såsen och stäng omedelbart locket för att hålla temperaturen. Fortsätt att tillaga revbenen, med bensidan nedåt, på indirekt mycket låg värme i 15 minuter till.

 • Kontrollera om det är färdigt. Köttet bör ha krympt tillbaka från ändarna av de flesta ben med minst 6 mm och revbenen är färdiga om, när du tar upp ett galler i ena änden med en tång och böjer det, köttet nära mitten börjar slita från benen. Om den inte har gjort det, fortsätt koka i cirka 15 minuter till.

 • Pensla varje galler lätt igen på båda sidor med mer sås.

 • Ta bort revbenen från grillen, pensla lätt med mer sås och skär mellan benen till individuella revben. Servera varm med resterande sås vid sidan av.

Servering: 1delKalorier: 946kcal (47 %)Kolhydrater: 35g (12%)Protein: 57g (114 %)Fett: 65g (100 %)Mättat fett: 27g (169 %)Fleromättat fett: 9gEnkelomättat fett: 25gTransfett: 1gKolesterol: 241mg (80 %)Natrium: 2802mg (122 %)Kalium: 1248mg (36 %)Fiber: 3g (13 %)Socker: 27g (30 %)Vitamin A: 2528IU (51 %)C-vitamin: 4mg (5 %)Kalcium: 179mg (18 %)Järn: 5mg (28 %)

Recepttestares recensioner

Ursprungligen publicerad 21 augusti 2019

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.





Source link

Rate this post

Leave a Reply