Skinka och ost gör en enkel lunch, en fantastisk lätt middag eller det perfekta mellanmålet för speldagen
Sweet Hawaiian Rolls är fyllda med skinka och ost och toppade med en läcker smörig glasyr. Det hela bakas ihop tills det är varmt och smält.
Vad är bättre än den klassiska duon skinka och ost?

Ingredienser Skinka och ost
Dessa varma skink- och ostsliders är superenkla att göra.
Rullar – Hawaiian sweet rolls är perfekta för dessa sliders. De är riktigt mjuka och fluffiga med bara en touch av sötma. Du kan också använda glidbullar eller middagsrullar.
skinka – Du kan använda vilken typ av skinka som helst, som svarta skogen, honungsskinka eller tunt skivad skinka. Lägg 1 skiva skinka per slider som mellanmål eller två skivor för en rejälare skinkslider. Du kan också använda andra deli kött som rostbiff eller kalkon.
Ost – Skinka och schweiziska är en klassisk kombination men du kan använda vilken ost du vill. Vit cheddar, provolone och mozzarella är alla läckra!
Topping – Det är här magin händer! Blanda smält smör med lite kryddor och pensla över topparna på rullarna.
Om du inte har hackad lök, byt ut lite lökpulver eller vitlökspulver. Du kan byta ut kryddorna i receptet mot allt bagelkrydda.

Hur man gör skinka och ost-sliders
Grädda tills de är varma och osten är sliskig smält och du har den perfekta biten!
- Skär middagsrullarna på mitten så att du har en topp och botten (utan att skilja dem åt)
- Smält smöret i en liten mikrovågssäker skål och tillsätt toppingsingredienserna enligt receptet nedan.
- Lägg den nedre halvan av rullarna i en ugnsform, toppa med skinka och ost.
- Pensla topparna med smörblandningen och grädda tills de är gyllene och smälta.
Toppingen tillför massor av smak och du kan enkelt modifiera den efter dina önskemål!

Tips för Great Ham Sliders
- För enklare skärning, lägger en skiva eller två av vikt skinka på varje rulle istället för att lägga skivorna tvärs över reglagen. Det gör dem lättare att dra isär.
- Att förbereda sig i förväg, förbered reglagen enligt anvisningarna utan att baka. Täck med plastfolie och kyl upp till 24 timmar. Baka enligt anvisningarna.

Servering & Förvaring
Servera detta skinka- och ostrecept som ett mellanmål tillsammans med dina favoritaptitretare. De gör också en enkel vardagsmiddag som serveras med en sallad, stekt potatis eller till och med soppa.
Överblivna sliders kan förvaras i kylen i en lufttät behållare i upp till 4 dagar. Värm upp i mikron eller slå in i folie och värm i airfryer.
Fler enkla smörgåsar vi älskar

Skinka och ost
Dessa skinka- och ostsliders är en enkel måltid eller mellanmål som alla älskar.
-
Värm ugnen till 350°F.
-
I en liten skål kombineras 4 matskedar smält smör, dijonsenap, worcestershiresås, vallmofrön och torkad hackad lök.
-
Skär rullarna på mitten och separera toppen och botten. Om de är fästa behöver du inte separera varje rulle.
-
Pensla med insidan av rullarna resterande 2 msk smör.
-
Lägg botten på rullarna i en ugnsform. Lägg en skiva vikt skinka på varje rulle och toppa med ostskivor.
-
Lägg den övre halvan av rullarna på osten och pensla försiktigt smörblandningen ovanpå.
-
Grädda utan lock i cirka 20 minuter eller tills osten har smält och toppen är lätt brynt.
-
Servera varmt och njut.
Garnering: Om du inte har hackad lök, byt ut lite lökpulver eller vitlökspulver. Du kan skippa vallmofrön om du inte har några.
Krydda: Skippa den hackade löken och vallmofrön och strö över lite Everything Bagel Krydda istället.
Servering: 1reglaget | Kalorier: 272 | Kolhydrater: 21g | Protein: 13g | Fett: 15g | Mättat fett: 7g | Kolesterol: 39mg | Natrium: 531mg | Kalium: 128mg | Fiber: 1g | Socker: 1g | Vitamin A: 275IU | C-vitamin: 0,3mg | Kalcium: 232mg | Järn: 1.8mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.
