Gör desserter extra aptitretande och läckra med bästa cream cheese frosting någonsin!

Med bara en handfull ingredienser och 2 steg kan du få en krämig, syrlig och syrlig frosting perfekt för tårtor och cupcakes.

Det är lätt att göra, så du kan vispa ihop en sats med bara några enkla ingredienser.

Bästa Cream Cheese Frosting någonsin i en skål

Min favoritglasyr genom tiderna

  • Detta klassiska cream cheese frosting-recept har en rik dekadent smak med en krämig konsistens.
  • Dess inte överdrivet söt, och eftersom den har en lite syrlig smak, passar den bra med våra favoritdesserter.
  • Den använder bara några enkla ingredienser (som du förmodligen har till hands) och är lätt att göra hemma.
  • Förbered i förväg och frys in eller förvara den i kylen för en fantastisk topper!
ingredienser för cream cheese frosting

Ingredienser för Cream Cheese Frosting

Färskost – Helfet färskost har den bästa syrliga smaken och piskar upp bättre än låg fetthalt. Använd ett block med färskost eftersom den bredbara varianten har för mycket luft invispad i den, och den förblir inte fluffig.

Smör – Smör ger en smörig smak (såklart!) och hjälper till att skapa en jämn konsistens. Jag föredrar mjukat osaltat smör i bakningen och att tillsätta mitt eget salt (saltat smör fungerar också, men vi föredrar osaltat).

Florsocker – Pudersocker är också känt som konditorsocker eller florsocker. Det är ett puder så det ger en mjuk konsistens till frostingen. Du kan använda lite mer eller mindre för att nå önskad konsistens.

Smaker – En skvätt vaniljextrakt ger smak, och beroende på vad jag använder den till så tillsätter jag ofta lite citronskal.

Rör i lite kakaopulver för en chokladgräddostfrosting, eller experimentera med andra extrakt som banan, apelsin, mandel, kokos, lönn eller romextrakt!

Färg – Lägg till en eller två droppar matfärg för att skapa nyanser av rosa, grönt eller vilken färg som helst som matchar dagens tema!

Hur man gör Cream Cheese Frosting

  1. Grädde smör och färskost tills det är slätt och krämigt.
  2. Tillsätt vanilj och citronskal (om du använder).
  3. Blanda gradvis i strösocker tills frostingen är fluffig (enligt receptet nedan).
Gräddostglasyr på vispen

Tips för perfekt frosting

  • Överdriv inte färskosten. Överslag kan orsaka en rinnig cream cheese frosting.
  • Använd en stativmixer med antingen en visp eller paddeltillbehör eller en elektrisk mixer. Skrapa sidorna av blandningsskålen med en spatel för att säkerställa att den blandas jämnt.
  • För en tjockare frosting, tillsätt mer strösocker. För en tunnare frostingtillsätt en touch av mjölk (1 tsk i taget).
  • Detta är en “mjuk” frosting och rekommenderas inte för rör. Den håller inte formen när den dras Smörkräm Frosting.
  • Förvara i en täckt behållare i upp till 5 dagar i kylen. Låt den mjukna i rumstemperatur innan du använder den.
pläterad Best Ever Cream Cheese Frosting

Tips för fluffig frosting

Våra favoritglasyr

Har du gjort denna Cream Cheese Frosting? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

Best Ever Cream Cheese Frosting i en skål med en titel
pläterad Best Ever Cream Cheese Frosting med skrift
Best Ever Cream Cheese Frosting på en visp och pläterad med skrift
Best Ever Cream Cheese Frosting på en visp med skrift





Source link

Rate this post

1 Comment

  1. For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

Leave a Reply