Deviled ägg är en häftklammer på fester, fester och högtider som påsk! Att tillsätta saltgurka är ett utsökt och oväntat sätt att lägga till massor av smak och den knapriga bacontoppningen gör dessa oemotståndliga. Deviled ägg är snabba och enkla att tillaga speciellt med våra lättskalade hårdkokta ägg.

Detta Deviled Eggs-recept är en av våra mest efterfrågade aptitretare tillsammans med Jalapeno Poppers, Cowboy Caviar och vår berömda Guacamole. Om du letar efter en ny go-to starter är det här!

Deviled Eggs på ett fat garnerat med bacon

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Läs min avslöjandepolicy.

Deviled Eggs recept

Behåll dessa påskägg! Detta är vårt favoritsätt att använda upp hårdkokta ägg. Om du ska göra en deviled egg-fat, överraska alla med detta recept. Denna fyllning har en krämig och intressant konsistens från de knapriga bitarna av dillgurka och det knapriga baconet som hamnat på toppen.

Det här är min sons favoritdressade ägg både i smak och konsistens. Det är ett av recepten han gärna gör på egen hand när suget slår till och om dessa finns på menyn förvånar det mig inte när halva hans tallrik är dessa fyllda ägg. Jag tycker att det kvalificerar sig som favoritmatstatus! Gör detta recept för ditt nästa speciella tillfälle och du kommer att bli känd för dina djävulska ägg.

Vad är Deviled Eggs?

Termen “deviled” syftar på något som är mycket kryddat med kryddighet eller tang. Deviled ägg är samma sak som fyllda ägg eller dressade ägg. Det är i huvudsak ägg som har blivit hårdkokta, skalade, halverade och fyllda med en klassisk blandning av de kokta äggulorna mosade tillsammans med majonnäs, senap och kryddor (vanligtvis paprika).

Deviled Egg fyllt med en äggula, dillpicka och senapsfyllning, garnerad med bacon

Tips för de bästa Deviled Eggs

Här är några viktiga steg för att säkerställa perfekta deviled ägg och konsekventa resultat:

 • Hård koka – Koka ägg tills de är hårdkokta med torr mitt
 • Överkok inte eller så blir äggulorna gröna
 • Börja med kylda ägg – processen blir enklare och devilade ägg serveras bäst kylda.
 • Använd en vass kniv – detta gör det lättare att dela ägg på mitten och ta bort äggulor utan att skapa taggiga kanter. Att torka kniven ren mellan äggen hjälper också till att skapa rena skivor.
 • Portionera rätt – A mini-kakor gör det enkelt att portionera fyllningen. Du kan också använda en spritspåse eller ett par skedar.
 • Smaka av allt eftersom – Smaka alltid av fyllningen och tillsätt mer krydda, saltgurka eller senap efter eget tycke. Sätt också lätt på saltet. Det är lätt att översalta den här fyllningen.
 • Garnering – även om du inte tillsätter bacon, strö över lite paprika för att ge färg och smak.

Hur lagar man ägg för deviled ägg?

Vår bästa metod för att göra perfekta hårdkokta ägg är detta grundläggande kokta ägg. Det är så enkelt och allt du behöver är vatten och en kastrull. När jag gör deviled ägg tar jag bort dem efter att ha kokat i 7 minuter.

PS Om du använder Farm färska ägg, vänta tills de är minst en vecka gamla och då föredrar vi att göra snabbkokta hårdkokta ägg eftersom de är lättare att skala. Om du använder gårdsfärska ägg, förvara dem med spetsiga ändar i kylskåpet för att hålla äggulorna centrerade. Annars tenderar de tunga äggulorna att lägga sig i botten när ägget blir äldre.

De bästa deviled äggen på ett fat garnerat med bacon och paprika

Tips för enkel äggskalning

Vi har alla upplevt äggskal som har fastnat och resulterar i fula skalade ägg som är för ynkliga att lägga ut för sällskap. Om det beskriver din upplevelse måste du läsa det här avsnittet. Följ dessa tips för att skala hårdkokta ägg för att förhindra att skalet fastnar:

 • Använd äldre ägg – i allmänhet är äldre (köpta) ägg lättast att skala.
 • Kyl kokta ägg i ett isbad direkt efter att de är tillagade
 • Rulla ägget på bänken för att knäcka skalet runt om och blötlägg sedan i en skål med vatten i en minut. Vattnet kommer in under skalet och gör det lättare att skala.
 • Börja skala från botten (bred ände) av ägget där luftfickan ska komma in under hinnan.
 • jagf du får ett envis ägg – skala den medan den är nedsänkt i en skål med vatten eller under rinnande vatten

Hur man gör deviled ägg

Deviled ägg är en av de enklaste aptitretare att göra. Om du serverar en större publik kan du enkelt dubbla receptet. Du kan också göra dessa ägg i förväg (se instruktionerna nedan).

 1. Skala hårdkokta äggskär äggen på mitten på längden, ta bort äggulorna och överför till en skål.
 2. Mosa äggulor med en gaffel och mosa sedan i majonnäs, saltgurka, senap och kryddor.
 3. Fälla in fint tärnad baby dill pickles och tillsätt sedan mer krydda efter smak.
 4. Sked fyllning i ägghalvor
 5. Garnering – servera garnerad med paprika och baconbitar
Skalade och halverade hårdkokta ägg

Proffstips: Om du vill bli riktigt kreativ, prova samma fyllning och gör Easter Egg Chicks.

Hur man gör deviled egg filling process fotocollage

Gör framåt

Deviled eggs är en fantastisk förrätt och det finns flera alternativ för att förbereda eller montera dem i förväg:

 • Förberedelser framåt: du kan koka och skala ägg en dag i förväg, täck över dem och förvara i kylen tills de ska användas. Kokta ägg bör ätas inom 1 vecka efter tillagning. Du kan också förskiva dina ägg och förbereda din fyllning och förvara dem åtskilda (täckta och kylda i kylen) i upp till 2 dagar eller tills de ska serveras.
 • För att lagra deviled ägg: ställ deviled ägg på ett serveringsfat, täck över och ställ i kylen i upp till 3 dagar. Strö på paprika- och bacongarnityr precis innan servering för att hålla baconet knaprigt.
 • Transportera deviled ägg – lägg dem i ett enda lager på en kantad tallrik, täck över och se till att de inte välter eller glider av under transporten. Att fodra tallriken med en pappershandduk kan hjälpa till att hålla dem från att glida runt. Du kan också använda en specialiserad äggbärare eller ställa in äggen i en muffinsform som är klädd med cupcakeliners.

Proffstips: Om du transporterar äggen och de kommer att vara ute längre än 2 timmar, Säkerhetstips för ägg från FDA rekommenderar att du håller dem på is. När du reser kan du förvara dem kylda i en kylare med kylförpackningar för att hålla äggen vid en säker temperatur.

På nära håll serverat djävulsägg med bacon och paprikagarnering

Dessa Deviled Eggs får alltid strålande recensioner. De är också det perfekta sättet att använda överblivna påskägg. Jag hoppas att de blir en ny favorit för dig. Om du har ett favoritrecept på deviled egg, skulle jag gärna höra om det i en kommentar nedan!

Fler äggrecept

Ägg är en så nyttig mat. Det är därför vi gör saker som äggröra och omeletter på vår vanliga rotation! Vi lägger alltid till ägg för att förstärka sallader som Cobb Salad! Om du älskar ägg kommer du att njuta av den här listan med äggrecept:

Bästa recept på Deviled Eggs någonsin

Förberedelsedags: 15 minuter

Tillagningstid: 15 minuter

Total tid: 30 minuter

Deviled Eggs serveras på blått fat

Receptet Deviled Eggs kommer alla att fråga efter! De krispiga dillgurkarna och knapriga bacontoppen gör dessa oemotståndliga.

Författare: Natasha Kravchuk

Kurs:

Förrätt, Sida Dish

Kök:

amerikansk

Nyckelord:

deviled ägg

Skicklighetsnivå:

Lätt

Kostnad att göra:

$6-$8

Kalorier: 86

Serveringar: 16 deviled ägg

 • 8
  hårdkokta ägg, skalade och halverade
 • 1/4
  kopp
  majonnäs
 • 2
  tsk
  dill gurka juice
 • 1/2
  tsk
  gul senap , (eller dijon), eller efter smak
 • nypa salt , eller efter smak
 • 1/8
  tsk
  svartpeppar
 • 1/8
  tsk
  vitlökspulver
 • 2
  baby dill pickles, mycket fint tärnad
 • 1/8
  tsk
  paprika, att garnera
 • 3
  uns
  bacon (4 remsor), hackad och brynt, till topping
 1. Skär de skalade äggen på mitten och lägg dem på ett serveringsfat. Ta bort äggulorna med en sked och lägg dem i en medelstor skål.

 2. Mosa äggulorna till en fin smula med en gaffel. Tillsätt 1/4 kopp majonnäs, 2 tsk saltgurka, 1/2 tsk senap, 1/4 tsk salt, 1/8 tsk svartpeppar och 1/8 tsk vitlökspulver och mosa ihop tills det blir krämigt.

 3. Blanda i fint tärnad saltgurka. Tillsätt mer kryddor efter smak om det behövs.

 4. Häll en generös tesked av äggblandningen i varje ägghalva. Garnera toppen med ett rejält stänk paprika och en stor nypa brynta baconbitar.

Näringsinnehåll

Bästa recept på Deviled Eggs någonsin

Belopp per portion

Kalorier 86
Kalorier från fett 63

% Dagligt värde*

Fett 7g11 %

Mättat fett 2g13 %

Kolesterol 98mg33 %

Natrium 171mg7 %

Kalium 50 mg1 %

Kolhydrater 1g0 %

Fiber 1g4 %

Socker 1 g1 %

Protein 4g8 %

Vitamin A 154IU3 %

C-vitamin 1 mg1 %

Kalcium 16mg2 %

Järn 1 mg6 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.

Detta djävulsäggsrecept publicerades först i mars 2019. Vi uppdaterade inlägget och bilderna men det är samma fantastiska recept.

Source link

Rate this post

Leave a Reply