BBQ pulled pork tacos! Stanna upp en minut och tänk på det. En enkel och perfekt och, vågar vi säga, fulländad användning för överbliven pulled pork.

BBQ pulled pork tacos. För även de mest kreativa av oss får slut på nya idéer för tacos vissa kvällar. Varma tortillas staplas högt med sött pulled pork, kryddig chipotle coleslaw och syrlig barbecuesås. Vi slår vad om att du inte kan stanna vid en. Vi vet att vi verkligen inte gjorde det.–Angie Zoobkoff

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN PULLED OCH RIFFET FLÄSK?

Dessa tacos görs antingen med rester eller pulled pork som du gjort speciellt för detta recept. Men tänk om du inte har eftertanke eller tid och bara vill snurra ner dessa små skönheter? Pulled pork är gjord av en låg och långsamt tillagad bit fläsk som är så mör att den bara faller sönder när man rör vid den. Den har också en distinkt smak och konsistens – saftig och smälter fantastiskt i munnen – som kommer från tillagningsprocessen. Å andra sidan kan du bara koka ihop en liten filé och ge en snabb strimla genom att dra isär den med 2 gafflar. Om du inte är en sann pulled pork-aficionado, kommer du förmodligen att njuta av det lika mycket – det är trots allt griskött.

Gör slaw

  • Blanda alla ingredienserna till slaw i en stor skål. Använda tång eller rena händerna, släng allt ordentligt tills det är väl blandat. Täck över och ställ i kylen tills den ska serveras, allt från 1 till 6 timmar. Rör om försiktigt för att kombinera innan servering.

Sätt ihop BBQ pulled pork tacos

  • Smält 1 till 2 matskedar smör i en stor gjutjärnspanna över medelhög tills det skummar, ca 1 minut. Tillsätt tortillorna, ett par i taget, och koka tills bottnarna är lätt förkolnade, 15 till 45 sekunder.
  • Vänd och toppa var och en med 3 uns (85 g) fläsk och koka i 30 sekunder. Vik tacosen något och flytta över till ett stort fat. Upprepa med de återstående tortillorna, tillsätt smör efter behov i stekpannan mellan omgångarna.

  • Toppa varje taco med ca 1/4 kopp slaw och 1 msk barbecuesås. Servera omedelbart och glöm inte att ge ytterligare grillsås vid sidan av.

Servering: 1 servering (2 tacos)Kalorier: 834 kcalKolhydrater: 92 gProtein: 27 gFett: 42 gMättat fett: 14 gFleromättat fett: 11 gEnkelomättat fett: 7 gTransfett: 1 gKolesterol: 114 mgNatrium: 2171 mgKalium: 559 mgFiber: 7 gSocker: 53 gVitamin A: 6095 IUC-vitamin: 42 mgKalcium: 205 mgJärn: 3 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2017 Matt Moore. Foto © 2017 Time Inc. Books. Alla rättigheter förbehållna.


Recepttestares recensioner

Jag hoppade på chansen att testa detta BBQ pulled pork-tacosrecept så att vi skulle ha en sats pulled pork för veckan att använda i flera recept och en coleslaw för att dra dubbelt i både dessa tacos och en sida till andra måltider som pulled pork grillad ost. Jag använde slow cooker pulled pork till min familjs förtjusning – den var så mör och alla älskade kanelsmaken. Kombinationen av mört fläsk, krispigt och kryddig slaw med en klick vinäger barbecuesås passar verkligen perfekt för en vardagsmåltid. Jag skulle använda mindre smör när jag förkolnar tortillorna och gör mer av en torr värme på en het stekpanna (rekommenderar fortfarande medelhög).

Jag gjorde dessa BBQ pulled pork tacos med en vinäger barbecuesås och de var utmärkta. Chipotle slaw kom ihop snabbt och var utsökt efter att ha varit kyld i några timmar. Jag värmde smöret i min gjutjärnspanna, cirka 15 sekunder, och tillsatte sedan majstortillan. Det tog bara ytterligare 15 sekunder bottnarna blev förkolnade och lite knapriga. Jag vände på tortillorna innan jag fyllde dem och kokade i ytterligare 15 sekunder.

Jag vek ihop tortillorna när de svalnade. De var krispiga men fortfarande sega. Och smörig. Tortillorna var fantastiska på det här sättet – fyllda med vinäger BBQ-sås och krispig coleslaw, det hela var bara utsökt. Detta recept serverades 6 (4 vid middagen, 2 för rester) med 3 tacos vardera med 1/4 kopp slaw och fläsk per taco. Jag hade lagt barbecuesåsen i en klämflaska och låtit alla såsa sin egen. Det fanns precis tillräckligt med fläsk och det fanns lite mer slaw än vad som behövdes men inte mycket.

Det här är en fantastisk taco. Vi kunde inte sluta äta dem. Mör och fuktig BBQ pulled pork med den mest fantastiska kryddiga chipotleslawen. Vi avslutade slaw nästa dag tillsammans med grillade biffar och det var en fantastisk kombination. Rekommenderar definitivt detta recept.

Jag gillade verkligen detta BBQ pulled pork tacosrecept! Vi gör pulled pork hela tiden i vårt hushåll och älskar tacos. Jag tror att chipotleslawen verkligen gjorde den här rätten. Jag gillade den rökiga smaken som kom från chipotleslawen. Sriracha lade också till skön värme som jag inte hade tänkt att lägga till själv. Denna slaw skulle vara utmärkt i andra recept som pulled pork-smörgåsar och fisktacos samt riktigt god på egen hand.

Att förkolna tortillorna i gjutjärn var också en bra idé. Jag gillade smörsmaken med rödingen. Jag brukar bara rosta majstortillas över min gasbrännare så det här var en trevlig förändring. Jag kommer definitivt göra den här rätten igen. Detta var lätt att sätta ihop och till och med genomförbart på en vardagskväll om du satte pulled pork i slow cookern kvällen innan.

Source link

Rate this post

Leave a Reply