Det här är den snygga bistron biff sallad recept som alla tjatar om!

Perfekt för varma sommardagar, i det här receptet serveras saftiga remsor av biff på en bädd av grönsaker med grönsaker, ost och en snabb krämig dressing.

En hälsosam och proteinrik sallad som är en utmärkt lunch eller en lätt middagsförrätt!

biff sallad på en tallrik med färska grönsaker

En tillfredsställande biffsallad

  • Lätt tillräckligt för varje dag, men elegant tillräckligt för en fest, biffsallad är lika läcker som den är foto-op-värd!
  • Nyckeln till detta fantastiska salladsrecept är kombinationen av rika och robusta smaker från den peppriga ruccolan, smörig avokado och syrlig ost.
  • Biffarna kan tillagas på grillen för en varm måltid eller tillaga biffar på spishällen. .
  • Hög på näring och låg på kalorier och kolhydraterbiffsallad kan serveras som en rejäl lunch eller fräsch lätt middag.
biffar, avokado, dressing, romaine, ruccola och tomater med andra ingredienser för att göra biffsallad med etiketter

Stek Sallad Ingredienser

biffar – Tunnare snitt som ribeye, new york strip steak och strip rygg tillagas snabbt. Ribeye är vårt favoritval för smak. Krydda helt enkelt med kosher salt & svartpeppar eller stekkrydda.

Om du använder en kjolstek eller flankstek, använd en stekmarinad för att säkerställa att den är mör.

Gröna – Romainesallat har massor av crunch och ruccolasallat har en distinkt pepprig smak. För den bästa presentationen, välj en blandning av ett par sorters gröna istället för bara en sort.

Pålägg – Vi älskar tomater och avokado på denna sallad men lägg till dina egna färska favoritgrönsaker. Prova majs (grilla och skär den färsk från kolven!), skivad svamp, bacon, kokta ägg eller kalamataoliver.

Ost – Blåmögelost har en stark, robust smak som passar perfekt till biff. Om du inte gillar ädelost är fetaost eller parmesan bra substitut.

Biff salladsdressing

Vi älskar den pikanta ranch-inspirerade hemlagade dressingen i receptet nedan men du kan använda din favoritdressing. Det är enkelt att göra och smakar gott, bara vispa och njut!

Andra förband att prova

Använd din favoritdressing till biffsallad! Dressingar med lite dijonsenap, örter eller balsamvinäger passar bra med nötkött.

biffsallad på en tallrik med tomater och ost

Hur man gör biffsallad

Denna sallad kombineras i bara några enkla steg men har smak och presentation på gourmetnivå!

  1. Grilla den kryddade biffen enligt receptet nedan och ställ den åt sidan för att vila.
  2. Blanda sallad och lök med hälften av dressingen.
  3. Lägg biffskivor ovanpå salladen med resterande ingredienser.
  4. Ringla över resterande dressing. Garnera med fetaost eller ädelostsmulor och hemgjorda krutonger.

Att göra biffar saftiga

  • Låt steken bli rumstemperatur innan tillagning.
  • Överkok inte, ta biffarna från värmen några grader tidigt då temperaturen kommer att fortsätta stiga allt eftersom de vilar.
  • Vila minst 5 minuter innan du skär.
  • Skiva steken över kornet.

För en rejäl måltid serverar du biffsallad med krispig parmesanpotatis eller en tjock skiva vitlöksbröd.

Sallader som äter som en måltid

Gjorde du denna biffsallad? Var noga med att lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

biffsallad på en tallrik med tomater och ost

5 från 1 röst↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Steaksallad

Steaksallad är laddad med saftig marinerad biff och färska grönsaker, droppade i en krämig hemgjord dressing!

Förberedelsedags 20 minuter

Tillagningstid 25 minuter

Total tid 45 minuter

Biff

  • Värm ugnen till 400°F. (se anmärkningar för grillinstruktioner)

  • Ta ut biffarna ur kylen och vila i rumstemperatur i 20 minuter. Medan biffen vilar, tvätta och hacka resterande ingredienser.

  • Gnid in biff med olivolja och smaka av med salt & peppar eller stekkrydda.

  • Värm en stor ugnssäker stekpanna eller gjutjärnspanna över medelhög värme. Lägg i steken och bryn i 2-3 minuter per sida.

  • Sätt in formen i ugnen och stek 10-15 minuter eller tills biffarna når önskad form. *se anteckningar

  • Ta bort biffarna från stekpannan och toppa med 1 msk saltat smör. Vila minst 5 minuter innan du skär.

Sallad

  • Lägg romaine, ruccola och lök i en stor skål och tillsätt hälften av dressingen. Kasta för att kombinera.

  • Skiva steken efter att den vilat. Lägg den på salladen med resterande ingredienser.

  • Ringla över resterande dressing.

Så här tillagar du biffar på grillen:
Förvärmde grillen till medelhög värme. Lägg till biffarna på grillen och stek i 5-6 minuter. Vänd biffarna och koka i ytterligare 6-8 minuter eller tills den når 135°F eller önskad färdighet. (*se anteckningar).

Valfria pålägg:
Kokta ägg, bacon, krutonger, grillad majs, gurka

För bästa resultat, använd en omedelbar termometer för att säkerställa att biffarna inte överkokar. Jag tar bort biffarna från grillen några grader innan de når önskad temperatur då de fortsätter tillagas medan de vilar.
FDA rekommenderar en lägsta temperatur på 145°F med 3 minuters vila.
Sällsynt: 125°F
Medium-Sällsynt: 135°F
Medium: 145°F
Medium brunn: 155°F

5 från 1 röst↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Kalorier: 654 | Kolhydrater: 11g | Protein: 29g | Fett: 56g | Mättat fett: 18g | Fleromättat fett: 10g | Enkelomättat fett: 26g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 107mg | Natrium: 387mg | Kalium: 860mg | Fiber: 4g | Socker: 4g | Vitamin A: 1143IU | C-vitamin: 27mg | Kalcium: 157mg | Järn: 3mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Sallad, Tillbehör
Kök amerikansk





Source link

Rate this post

Leave a Reply