Jag gillade verkligen det här receptet på björnbärs ingefära med rosmarindumplings. Jag känner att jag, med undantag för enstaka citronmördegskakor, inte lägger rosmarin i mina bakverk tillräckligt mycket, och jag älskar rosmarin i mina bakverk, så det inspirerade mig definitivt att göra detta.

Min klimpdeg var väldigt blöt. Nästa gång jag gör det här kan jag skära tillbaka kärnmjölken till 3/4 kopp för att börja och tillsätta mer vätska om jag känner att det är nödvändigt. Men till slut var det bra. Klimparna, när de var gräddade, såg lite svampiga ut, men smakmässigt och konsistensmässigt var de goda. Jag gillar verkligen samspelet av rosmarin i dumplings med björnbärsfyllning. Sammantaget tycker jag att det här är en snabb och enkel dessert, och en utmärkt användning av säsongens frukt. Jag serverade detta med en kula vaniljglass.

Source link

Rate this post

Leave a Reply