Det här receptet på Blue Cheese Dressing är så gott att jag bokstavligen kunde dricka det!
Den här dressingen är rik och krämig och förvandlar den djärva smaken av ädelost till en mjuk dressing som smälter ihop på några minuter.
Lägg bara till buffalo wings eller ringla över en cobbsallad!

Den perfekta dressingen för allt!
Det här är den bästa ädelostdressingen, den är perfekt för wedge sallad eller doppa buffalo wings.
- Hemgjord salladsdressing är lätt att göra hemma och smakar så mycket bättre än butiksförband!
- Denna ädelostdressing kan förberedas i förväg och kommer att hålla i kylen hela veckan.
- Rik och krämig, den har en mild ädelostsmak.
- Reducera mjölken för att göra en ädelostdipp och servera den tillsammans med buffalo wings eller lägg den till buffalo chicken dip.

Ingredienser för Blue Cheese Dressing
- Majo & gräddfil: Majonnäs och gräddfil utgör basen i denna dressing med lite mjölk/kärnmjölk tillsatt för konsistensen. För att lätta upp det lite, byt ut gräddfilen mot vanlig grekisk yoghurt.
- Blå ost: Använd någon form av ädelost eller ädelostsmulor. Prova gorgonzola, stilton eller Roquefort.
- Smak: En kläm färsk citronsaft ger ljusare. Gräslök och vitlökspulver är milda aromater. Färsk vitlök kan övermanna de andra smakerna.

Hur man gör Blue Cheese Dressing
För att göra hemlagad ädelostdressing:
- Blanda majonnäs, citronsaft, gräddfil och 1/2 av ädelosten som bas i en mixer tills den är slät.
- Rör ner resterande ädelostsmulor.
- Tillsätt mjölk, en matsked i taget, för att nå önskad konsistens.
Jag gillar att hålla den lite tjockare för en ädelostdipp, och lite tunnare om det är en salladsdressing.

Är Blue Cheese Dressing Keto? Det kan du ge dig på! Blåmögelostdressing är lågkolhydrat, vilket gör den perfekt för keto-dieten. En matsked har under 1 gram kolhydrater, så du behöver inte offra de varma vingarna under speldagen. Den är perfekt över en stor biffsallad eller som dopp till selleri!
Förvaring av hemgjord dressing
Hemgjord ädelostdressing håller i kylen i upp till 7 dagar så länge som ditt mejeri är färskt. Förvara den i en murburk för enkel upphällning och märk den med bäst före-datum.
Fler recept på krämig salladsdressing

Blåmögelostdressing
Denna ädelostdressing är den perfekta dippen eller dressingen för kycklingvingar, doppa morötter eller ringla över sallad!
-
I en mixer eller matberedare, kombinera gräddfil, majonnäs, citronsaft, vitlökspulver och hälften av ädelosten. Pulsera tills den är slät.
-
Smula sönder den återstående ädelosten fint och tillsätt den i dressingen med gräslök om du använder den.
-
Rör ner mjölk, en matsked i taget, till önskad konsistens. Kyl minst 2 timmar innan servering.
-
Förvaras i kylen upp till 1 vecka.
Citronsaft kan ersättas med vitvinsvinäger.
Näringsinformation gäller för 1 matsked dressing.
Kalorier: 56 | Fett: 5g | Mättat fett: 1g | Kolesterol: 7mg | Natrium: 75mg | Kalium: 20mg | Vitamin A: 70IU | C-vitamin: 0,4mg | Kalcium: 25mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.



