Denna blåbärspajmilkshake förenar din favoritpaj och en traditionell glassmilkshake till ett krämigt, drömskt hopkok. Vi kan inte tänka oss en bättre användning för överbliven paj. Fungerar med vilken smak som helst.

Anpassad från Dan Whalen | The Comfort Food Mash-Up Cookbook | Sterling Epicure, 2018

Jag tycker att du borde kunna krossa alla dina guilty pleasures på en gång. Paj och en milkshake? Absolut. Jag gillar att ta ingredienserna från två källor och smälta sedan ihop med läckra resultat. Comfort food har aldrig smakat så gott.–Dan Whalen.

KAN JAG GÖRA DENNA MILKSHAKE MED ANNAN SLAG AV PAJ?

Du behöver definitivt inte anstränga dig för att göra en paj bara för det uttryckliga syftet att piska ihop den här milkshaken. Det här är ett perfekt sätt att använda den sista pajbiten från helgen. Men när du väl har provat denna överseende kommer du att förstå att det kanske är värt det att göra en hel paj. Vänta bara tills du smakar söt pajfyllning och krispigt brynt skorpa genom ett sugrör – du kommer helt att få hypen. Det bästa är att du inte behöver begränsa dig till bara blåbärspaj. Använd din fantasi. (Sök på vår sida för recept för nedan!)

Cherry Pie + Choklad Fudge Glass

Persikapaj + fransk vaniljglass

Äppelpaj + Sweet Cream Ice Cream

Icebox Paj + Jordgubbspaj + Vaniljglass

Pumpapaj + Pumpapajglass

Key Lime Pie med Graham Crust + Coconut Gelato

  • I en blandarekombinera din pajskiva och glass och mixa till önskad konsistens.
  • Det är allt. Häll din paj milkshake mästerverk i en högt glasflin stort, stick en sked eller en sugrör i den och slurpa.

Servering: 1 milkshakeKalorier: 647 kcalKolhydrater: 105 gProtein: 7 gFett: 22 gMättat fett: 13 gKolesterol: 87 mgNatrium: 174 mgKalium: 545 mgFiber: 5 gSocker: 91 gVitamin A: 862 IUC-vitamin: 2 mgKalcium: 289 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2018 Dan Whalen. Foto © 2018 Brian Samuels. Alla rättigheter förbehållna.

Recensioner av recepttestare

Blåbärssäsongen är äntligen här! Jag kan inte berätta hur exalterad jag har varit att plocka färska blåbär från min egen bakgård. Jag fick äntligen nog att göra något och jag visste att det måste vara den här milkshaken.

Jag ville göra pajen i receptet, men jag hade bara 3 koppar blåbär. Efter att ha funderat lite på det bestämde jag mig för att jag kunde halvera receptet och göra en galette. Jag använde receptet Perfect Pie Crust för att göra en skorpa. Jag kan inte fatta hur enkelt det receptet är och jag kommer definitivt att använda det igen. Jag älskade absolut smaken av pajen. Blåbären var stjärnan och den där knapriga, smöriga skorpan gjorde mig så glad.

Med sådana smaker ville jag göra hemgjord glass för att skicka denna härliga över toppen. Jag sökte på sidan och hittade detta franska vaniljglass-recept och jag kom igång med basen direkt. Det var perfekt för denna milkshake.

Jag njöt av denna milkshake långsamt så jag kunde njuta av varje bit av den. Jag bröt av en stor bit av skorpan och använde den som en sked. Jag bara älskar idén att använda paj för att göra en milkshake och jag kan inte vänta med att experimentera, men det kommer att bli ganska svårt att toppa den här.

Jag skar receptet på pajen på mitten och gjorde en galette.

Jag blev skurk och gjorde en Key Lime Pie Coconut Milkshake med receptet Key Lime Pie från Jimmy Buffets Margaritaville-restauranger och kokosglass. Bitarna av graham cracker skorpa med syrligheten av nyckellimefrukterna och de små kokosbitarna var gudomliga. Superrik och tjock, jag gjorde bara en shake att dela med min man eftersom det var ganska sent på kvällen och efter att jag gjorde den med en pajbit och 3 kulor glass, var min allmänna tanke att det inte gjorde en full milkshake. Men halvvägs genom shaken var vi ganska nöjda med att dela detta eftersom det var superrikt.

Jag skulle definitivt göra det här igen och experimentera med alla typer av paj- och glasskombinationer. Pecannötspaj och smör pekannötsglass? För mycket? Chokladpaj och mintchokladchips? Så många kombinationer som väntar på att testas…

Source link

Rate this post

Leave a Reply