Dessa brownies med marshmallow topping är skiktade med alla de klassiska s’more-komponenterna – grahams kex, marshmallow och choklad – på ett lite mer överseende sätt. Fortfarande galet lätt och tilltalande för publiken – men de möts inomhus för s’mores cravings året runt.

Enskilda brownies med rostad marshmallow topping på en plåt

Dessa brownies med marshmallow-toppning fångar den sliskiga godheten hos lätt förkolnade, sliskiga marshmallows inklämda mellan choklad och graham-kex i en mycket mer överseende (och hanterbar) formfaktor. Skorpan är smulig och subtilt söt, brownies är den perfekta blandningen av fudgy och kakig, och den rostade marshmallowen ger lite lätthet. Och ingen lägereld eller annan utomhuspyroteknik krävs.–David Leite

Vanliga frågor om Brownies med Marshmallow Topping

Vad är det bästa sättet att göra graham cracker smulor?

Vi har provat olika metoder – att placera kex i en ziptop-påse och krossa dem med en kavel (påsen går alltid sönder på oss och det slutar med att vi måste sopa och torka köket), försöka knäcka dem i en skål med en hand mixer (0/10 stjärnor – rekommenderas inte) och använd en matberedare. Vår föredragna metod är matberedaren. Det kommer att ge dig en ganska jämn smula på några sekunder, med väldigt lite röra.

Kan jag använda hemgjorda marshmallows till detta recept?

Det kan du säkert, om ditt lilla sockerbelagda hjärta vill. Om du är ute efter att bli lite extra, här är ett fantastiskt hemlagat marshmallowrecept. Butiksköpta marshmallows är dock vår favorit för dessa brownies – mest för att de är färdiggjorda och vi får äta brownies tidigare än om vi skulle göra hemmagjorda marshmallows också.

Hur ska jag förvara dessa brownies?

Förvara brownies i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 3 dagar. Vi rekommenderar inte att frysa dem eftersom konsistensen på marshmallow-toppen kommer att förändras.

Brownies med Marshmallow Topping

Enskilda brownies med rostad marshmallow topping på en plåt

Precis som den klassiska lägerelden, men lättare att äta och tillgängliga året runt, kommer dessa brownies med marshmallow-toppning garanterat att tillfredsställa alla s’mores-begär.

Karen Covey

Prep 25 min

laga mat 35 min

Total 1 hr

För graham cracker crust

Till chokladbrownies och marshmallow toppingen

Gör graham cracker crust

 • Värm ugnen till 350°F (177°C).

 • Smörj botten och sidorna av en 8 x 8-tums bakplåt och klä den med bakplåtspapper som är skuren för att passa botten av formen. Smöra bakplåtspappret.

 • Smält smöret i en liten kastrull på låg värme eller i en skål i mikron.

 • I en medelstor skål, kombinera grahamssmulorna, socker och salt. Tillsätt det smälta smöret och blanda väl. Tryck ut smulblandningen jämnt över botten av den förberedda pannan och platta till den med baksidan av en spatel.

 • Grädda graham cracker skorpan bara tills smulorna är gyllenbruna runt kanterna, ca 10 minuter.

Gör chokladbrownies och marshmallow toppingen

 • Medan graham cracker crust bakas, placera en medelvärmebeständig skål över en kastrull fylld med 1 till 2 tum vatten (se till att vattnet inte rör vid botten av skålen). Tillsätt smöret och chokladen i skålen och ställ kastrullen på mycket låg värme, rör om då och då, tills chokladen smält. Ställ skålen på bänken och låt den svalna i 5 minuter.

 • Tillsätt sockret till den smälta chokladblandningen och rör om för att kombinera. Vispa långsamt i äggen, 1 i taget, och blanda tills de är blandade. Tillsätt vaniljen och rör om tills det är blandat. Tillsätt långsamt mjölet i 2 omgångar och rör om bara tills det är inkorporerat efter varje tillsats. Rör i saltet bara tills det blandas. Blanda inte för mycket.

 • Skrapa browniesmeten på den varma grahamssmeten och skjut tillbaka den i ugnen tills browniesen stelnat och mitten fortfarande är lite mjuk, 30 till 40 minuter. De ska vara mjuka men ändå lite sliskiga när de testas med en tandpetare – du vill ha fuktiga smulor på tandpetaren. Börja kontrollera dem efter 25 minuter.

 • Ta ut pannan från ugnen, justera ugnsgallret till det översta läget och sätt på broilern.

 • Ordna marshmallowsen jämnt på browniesna och skjut tillbaka formen i ugnen. Stek tills marshmallowsna är mjuka och lätt rostade, 45 sekunder till 1 minut. (Vänd inte ryggen åt de marshmallowtoppade browniesna.)

 • Dra försiktigt ut formen från ugnen och tryck försiktigt ner marshmallowsen med baksidan av en sked för att platta till dem något. (Du vill göra detta långsamt så att de inte fastnar på din sked.) Sätt tillbaka pannan i ugnen och stek tills marshmallows är fint rostade, ytterligare 15 till 30 sekunder.

  Innan du smutsar ner marshmallows kan du spraya baksidan av din sked med nonstick-spray för att minimera att du klamrar dig fast vid den.

 • Låt browniesna svalna i pannan i minst 1 timme. [Editor’s Note: We know, we know. Nearly impossible! But it ensures the brownies—in all their magnificent layers—fully set. Trust us.]

 • Kör en vass kniv under varmt vatten och kör sedan kniven längs kanten på pannan. Skär s’mores brownies i rutor, se till att varje ruta har lite ooey, sliskig, rostad marshmallow ovanpå. Efter varje skärning, kör tillbaka kniven under varmt vatten, torka rent och upprepa. Varsågod och njut. Lägereld valfritt.

Servering: 1tomteKalorier: 434kcal (22 %)Kolhydrater: 50g (17 %)Protein: 4g (8%)Fett: 25g (38 %)Mättat fett: 14g (88 %)Fleromättat fett: 1gEnkelomättat fett: 7gTransfett: 1gKolesterol: 93mg (31 %)Natrium: 189mg (8%)Kalium: 129mg (4 %)Fiber: 2g (8%)Socker: 35g (39 %)Vitamin A: 599IU (12 %)Kalcium: 30mg (3%)Järn: 2mg (11 %)

Recepttestares recensioner

Ursprungligen publicerad 19 juni 2013

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply