Dessa Buffalo Chicken Wings är det ultimata vingreceptet. Varje man, kvinna och barn kommer att tigga att få veta din hemlighet för att göra dem så krispiga och smakrika!
Jag är officiellt med i laget Buffalo vingar. Alla säger att man ska använda några teskedar bakpulver innan man bakar, men jag ber att skilja mig åt…
MATSKEDAR MÄNNISKOR!!
Jag bestämde mig också för att om jag gillar vingar på Traeger och hatar dem i ugnen, så skulle jag bara laga dem i ugnen som jag gör på Traeger, och bomm!! Jag kan inte sluta äta vingar nu!
Dessa kycklingvingar är krispiga på utsidan och saftiga på insidan. De är överdragna i en kryddig buffelsås som är fingerslickad…om du vet vad jag säger!
Ingredienser för Buffalo Wings
Jag delar upp den här inköpslistan i två delar – ingredienserna du behöver till själva vingarna och vad du behöver till såsen. Här är din lista:
Kycklingvingar
- Party Wings
- Bakpulver
- Paprika
- Salt
Sås
- Franks Original Red Hot Sauce
- Smör
- Vit vinäger
- Worcestershire sås
- mörkt brunt socker
- Majsstärkelse
- Vatten
- Blåmögelostdressing
- Selleri
Måtten för varje ingrediens finns i receptkortet i slutet av detta inlägg.

Hur man gör Buffalo Chicken Wings
Att göra dessa vingar är enkelt, men det krävs lite planering i förväg för att göra dem helt rätt. Här är de grundläggande stegen för att göra perfekt bakade buffelvingar:
- Lägg vingarna på en bakplåt klädd med folie. Förvara den sedan i kylen utan lock över natten för att torka ut huden.
- Dagen efter klä en ny bakplåt med folie och lägg ett galler ovanpå. Förvärm ugnen.
- PROFFSTIPS: Kylställningen är nyckeln så att luften kan cirkulera runt alla sidor av kycklingen. Om du inte har ett kylställ att använda, vill du vända vingarna var 30:e minut av tillagningstiden.
Varför kallas de Buffalo Wings?
Det finns några teorier där ute om ursprunget till buffelvingen. De flesta tror att den skapades på en restaurang i Buffalo, NY när ägaren av misstag skickades ett gäng vingar snarare än andra delar av kycklingen. Hon ville inte slösa bort helt god kyckling, så hon kom på buffelvingar.
Är Buffalo Wings kryddig?
Jag är en pensé när det kommer till krydda, och jag älskar dessa vingar. Frank’s Hot Sauce är kryddig, men när den kombineras med smöret och andra ingredienser tonas kryddigheten ner en hel del.
Kan Buffalo Chicken Wings frysas?
Om du slutar med överblivna buffalo wings, stoppa dem i en fryssäker ziploc-påse (eller förslut dem i en matsparare). De kan förvaras i frysen i upp till 3 månader. För att värma upp dem, låt dem tina i kylen över natten och grädda dem sedan i 375 grader i ca 20 minuter.
Dessa Buffalo vingar har krispig hud trots att de är gräddade och inte friterade, och sedan är de överdragna i en kryddig sås buffelsås. Vi älskar dem med en cool ädelostdressing eller ranch om du inte är ett ädelostfan. Du kommer att slicka fingrarna och gå in för att få fler vingar. Och lita på mig på det där bakpulvret … det är en game changer!
Fler vingar och aptitretare recept:

Serveringar: 5
Kycklingvingar
- 4 Pund Party Wings
- 2 Matskedar Bakpulver
- 1 tesked Paprika
- 1 tesked Salt
Sås
- 1 Matsked Smör
- 1/2 Kopp Franks Original Red Hot Sauce
- 1 Rusa Vit vinäger
- 1 Rusa Worcestershire sås frivillig
- 1 tesked mörkt brunt socker
- 1 tesked Majsstärkelse
- 1 tesked Vatten
- Blåmögelostdressing
- Selleri
-
En dag framåt klä en bakplåt med folie och arrangera kycklingen på pannan. Ställ i kylen över natten eller åtminstone i några timmar för att torka ut huden för mer krispiga vingar.
-
Värm ugnen till 250 grader och klä en ny plåt med folie och lägg ett galler ovanpå. Detta är viktigt så att luften cirkulerar och fräser alla sidor av kycklingen. Utan den måste du vända var 30:e minut.
-
Blanda kycklingen, bakpulvret, paprikan och saltet i en stor skål. Ordna på gallret på plåten.
-
Grädda i 30 minuter och öka sedan värmen till 425 i ytterligare 40 minuter.
-
Under tiden, i en liten kastrull på medelvärme, tillsätt smöret tills det smält och vispa sedan i Franks, worcestershire, vinäger och farinsocker. Låt koka upp.
-
I en liten skål, vispa samman maizena och vatten och när såsen sjuder, vispa ner i såsen i 1 minut eller tills den tjocknat något.
-
Ta ut vingarna från ugnen och släng genast i såsen.
-
Servera med selleri och ädelostdressing.
Näringsinnehåll
Buffalo Chicken Wings
Mängd per portion (4 vingar)
Kalorier 466
Kalorier från Fat 306
% Dagligt värde*
Fett 34g52 %
Mättat fett 10g63 %
Transfett 1g
Kolesterol 157mg52 %
Natrium 1371mg60 %
Kalium 803mg23 %
Kolhydrater 4g1 %
Fiber 1g4 %
Socker 1 g1 %
Protein 36g72 %
Vitamin A 555 IU11 %
C-vitamin 1 mg1 %
Kalcium 234mg23 %
Järn 2 mg11 %
* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.
KOM IHÅG ATT PRENUMERERA PÅ vår GRATIS Oh Sweet Basil NYHETSBREV OCH FÅ ENKLA RECEPT LEVERERADE I DIN INKORTA VARJE DAG!
När du provar ett recept, använd hashtaggen #toppratter.se på INSTAGRAM för en chans att bli med i våra berättelser! FÖLJ ÅH, SÖT BASILKA PÅ FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | TWITTER FÖR ALLT VÅRT SENASTE INNEHÅLL, RECEPT OCH BERÄTTELSER.