Cheddarostsås är en enkel, krämig, oumbärlig och mångsidig hemlagad go-to i din receptrepertoar, oavsett om den är avsedd för hamburgare, tater tots, broccoli, chili, nachos, blomkål, bakad potatis … förstår du bilden? Så här gör du det.

Cheddarostsås hälls över en burgare med chili.

Anpassad från Spike Mendelsohn | The Good Stuff Cookbook | Wiley, 2010

Denna cheddarostsås skapar en spektakulär topping som är så oerhört rik och sliskig och mångsidig att du vill hälla den på allt med en slev. Och när vi säger allt menar vi allt, inklusive den löjligt överseende Uncle D’s Chili och Cheddar Burger. Eller en klassisk Uncle D’s Chili. Eller en bakad potatis. Eller en rostad sötpotatis. Eller pommes frites. Eller broccoli. Eller makaroner. Eller nachos. Eller blomkål. Eller tater tots. Eller ja, använd din fantasi.

Hur som helst, det här hemlagade ostsåsreceptet är en keeper. Som författaren säger, “Varm, sippande ost är aldrig en dålig idé.” Amen till det.–David Leite



Source link

Rate this post

Leave a Reply