Dessa bacon Cheddar scones från Cheryl Day är möra, flagnande och otroligt tillfredsställande. De görs lätt med mjöl, socker, ägg, kärnmjölk, mycket extra vass cheddarost och knaprig bacon. Perfekt för frukost på språng eller för ett mellanmål när som helst på dagen.

Två blå tallrikar med bacon cheddar scones delade mellan dem.

Anpassad från Cheryl Day | Cheryl Day’s Treasury of Southern Baking | Hantverkare, 2021

För att få den ömtåliga konsistensen av en södra kärnmjölkskax i en rik, smörig engelsk scone, använd denna en-skål, no-roll-teknik. Det sparar tid, och, ännu viktigare, resultatet är möra, flagnande bakverk – vad du kan kalla en biscone.— Cheryl Day

Vanliga frågor om Cheryl Day’s Bacon Cheddar Scones

Hur undviker du platta scones?

Se till att dina ingredienser är kalla och undvik att överarbeta eller knåda degen. Vik försiktigt degen bara tillräckligt för att få ihop allt, klappa den sedan till en fyrkant och skär den i scones.

Varför är mina scones gummiaktiga?

Om du börjar med rumstempererade ingredienser eller överarbetar degen kan dina scones bli täta. Bli inte heller frestad att byta in universalmjöl mot kakmjöl. En blandning av mjöl, inklusive de med mindre proteininnehåll, som kak- eller bakverksmjöl, är nyckeln till höga, möra scones.

Cheryl Days Bacon Cheddar Scones

Två blå tallrikar med bacon cheddar scones delade mellan dem.

För att få den ömtåliga konsistensen av en södra kärnmjölkskax i en rik, smörig engelsk scone, använd denna en-skål, no-roll-teknik. Det sparar tid, och, ännu viktigare, resultatet är möra, flagnande bakverk – vad du kan kalla en biscone.

Prep 30 minuter

kock 30 minuter

Total 1 timme 10 minuter

  • Placera ett galler i mitten av ugnen och förvärm ugnen till 375°F (190°C). Klä en kantad bakplåt med bakplåtspapper.

  • I en stor blandningsskål, kombinera båda mjölet, bakpulvret, bakpulver, salt, socker och peppar och vispa tills det är helt blandat.

  • Tillsätt smöret och arbeta snabbt så att smöret inte blir varmt, skär i det med en konditormixer. Du bör ha smör i olika storlekar, allt från grova sandiga fläckar till platta raggiga bitar till ärtstora bitar, med några större bitar också. Tillsätt bacon och ost och blanda så att det fördelas jämnt.

  • Häll gradvis i kärnmjölken och vänd försiktigt ihop ingredienserna tills du har en mjuk deg utan mjölbitar på botten av skålen. Om degen verkar torr kan du behöva tillsätta lite mer kärnmjölk. Du bör fortfarande se bitar av smör i degen; Dessa ger dig lätta och flagnande scones. Degen blir fuktig och lite klibbig.

  • Vänd ut degen på en lätt mjölad yta och rulla eller klappa den till en 12-tums (30 cm) fyrkant ca 1 1/2 inches (4 cm) tjock. Skär i 12 rutor och arrangera cirka 2 tum (5 cm) från varandra på den förberedda bakplåten, så att sconesen får plats att svälla upp och höjas. Pensla sconesens toppar rikligt med äggtvätt.

  • Grädda, rotera bakplåten halvvägs för jämn bakning, tills sconesen är lätt gyllenbruna, 30 till 35 minuter.

  • Kyl sconesen på galler i cirka 10 minuter, servera sedan varma eller i rumstemperatur. Sconesen äts bäst den dagen de görs.

Servering: 1sconeKalorier: 429kcal (21 %)Kolhydrater: 27g (9 %)Protein: 12g (24%)Fett: 31g (48 %)Mättat fett: 17g (106 %)Fleromättat fett: 2gEnkelomättat fett: 9gTransfett: 1gKolesterol: 91mg (30 %)Natrium: 520mg (23 %)Kalium: 344mg (10 %)Fiber: 1g (4 %)Socker: 2g (2 %)Vitamin A: 741IU (15 %)Kalcium: 271mg (27 %)Järn: 1mg (6 %)

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Recepttestares recensioner

Ursprungligen publicerad 2 mars 2022

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.Source link

Rate this post

Leave a Reply