Precis när vi tänkte vårt Rice Krispie behandla recept kunde inte bli bättre, jag bestämde mig för att prova en churro version med den nya kanelsocker Rice Krispies och livet som vi känner det har förändrats för alltid!

Ibland undrar jag varför jag ens försöker! ha! Det är omöjligt att veta vad som kommer att få er alla att bli galna! Jag jobbar så hårt med att utveckla recept och ta fantastiska bilder och då gör de recepten ingenting. På ett infall lägger jag upp en video på Graysons nya favorit Rice Krispie-godis och den exploderar på Instagram. Man vet bara aldrig!

Så vi har spruckit våra bullar för att få det här inlägget skrivet, fotograferat och ut till alla så att du kan njuta av det ASAP! För alla våra churro- och kanelsockerälskare där ute, den här är för dig!

Ett foto av en enda tjock fyrkantig churro rice krispie-godbit sittande på ett litet fat och godbiten är full av sliskig marshmallows och toppad med kanelsocker.

Vad är en Churro?

Om du inte vet vad en churro är så har jag inga ord. En churro är en stekt deg (liknande en munk) av spanskt och portugisiskt ursprung som vanligtvis är belagt med ett lager kanelsocker. Vår familj har varit besatt av allt churro i åratal. Låt mig bevisa det…

2013 – Churro Bites

2014 – Churro Popcorn, Churro Pretzels, Dulce de Leche Churro Donuts, Churro Style Cheesecake

2018 – Red Velvet Churros

2021 – Churro Chex Mix

Ser! Vi kommer att ta nästan vilken chans vi kan få för att lägga kanel och socker på en godbit och göra det till churro-stil!

en bild av en hög med tjocka och sliskiga kanelsocker rice krispie godsaker sittande på en serveringsfat.

Du behöver bara 7 ingredienser för att göra detta lätt ingen bakad dessert, och jag är villig att slå vad om att du redan har mer än hälften av ingredienserna i ditt hus redo! Åh pojke, det är farligt! Här är vad du behöver:

 • Smör – ger fyllighet, smak och hjälper barerna att hålla sig mjuka och sliskiga
 • Vanilj – tillför smak
 • Mini Marshmallows – du kan använda marshmallows i vanlig storlek men du måste hacka dem eller så smälter de inte lika lätt så jag rekommenderar starkt att du använder minimallows
 • Kanel Socker Ris Krispies spannmål – det här är en ganska ny flingor och en ruta i vanlig storlek kommer att räcka för att ge dig de 4 kopparna
 • Rice Krispies spannmål – bara den vanliga smaken risflingor, en blandning av dessa med kanelsockret Rice Krispies ger de bästa godsakerna
 • Havssalt – lite salt räcker långt för att förstärka smaken här
 • Kanelsocker – du kan köpa färdiglagat kanelsocker eller göra ditt eget (se instruktioner nedan)

Måtten för varje ingrediens finns i receptkortet i slutet av detta inlägg.

ett foto av en enda rice krispie-godis som dras isär av någons händer som visar den sliskiga marshmallowen inuti.

Hur man gör kanelsocker

För att göra kanelsocker är det typiska förhållandet mellan kanel och socker 1:4 eller 1 del kanel för allt 4 delar socker. Jag personligen gillar den lite mer kanelaktig men det är helt upp till dig!

Vad gör Rice Krispie Treats Hard?

Inget är värre än att bita i en Rice Krispie-godis och den sliter sönder din mun. Jag vet att ni alla har varit där! Ingen bueno! Det finns ett par tips för att undvika en hård Rice Krispie-godis:

 1. Snåla inte med smöret eller marshmallows i detta recept! Förhållandet mellan smör och marshmallows och risflingor är avgörande för att få en sliskig, mjuk och perfekt ris krispig godbit.
 2. När du smälter smöret och marshmallows, rör om ofta och överhetta det inte. Du vill inte att marshmallowsna ska bli för varma för då börjar de kristallisera vilket gör att de stelnar när de svalnar.
 3. När allt är blandat och du flyttar godsakerna till 9×13 pannan, packa inte blandningen i pannan. Tryck inte och krossa och stoppa dem i pannan lika hårt som du. Försök att bara få ner dem i pannan, jämna ut dem och lämna dem squishy.
 4. Använd färska marshmallows. Den där påsen med minimalva som har legat i skafferiet i månader kommer inte att smälta likadant och förbli mjuk.

ett foto av två tjocka fyrkantiga riskrispie-godsaker staplade ovanpå varandra så att du kan se det sliskiga tvärsnittet av bardessert.

Tips för att göra de bästa Rice Krispie-godsakerna

Så jag har gett dig tips för att hålla godsakerna mjuka och sega. Här är bara ett par tips till för att få mest framgång när du gör godsakerna…

 1. Saker och ting går snabbt när du gör Rice Krispie-godis. Du vill inte att marshmallows ska svida men du vill inte heller att de ska svalna för mycket och bli för svåra att blanda in i. Så jag gillar att ha allt uppmätt och redo att gå så att jag snabbt kan gå igenom stegen.
 2. När du försiktigt trycker ner Rice Krispies i pannan kan det bli lite knepigt eftersom de är så klibbiga. Jag gillar att använda botten av en måttkopp som jag har sprayat med nonstick matlagningsspray. Du kan också använda händerna istället om du föredrar det. Spraya händerna med nonstick matlagningsspray eller kör dem i lite vatten och skaka av överskottet.

Hur länge håller Rice Krispie Treats?

Rice Krispie godsaker bör förvaras i rumstemperatur i en lufttät behållare. Detta kommer att hålla marshmallowsen sliskig och inte torka ut godsakerna. De borde inte förvaras i kylen. De håller sig i rumstemperatur i upp till 3 dagar.

Rice Krispie-godis fryser inte bra. Så du måste bara äta upp dem alla inom några dagar! ha!

ett foto av två tjocka rice krispie-godsaker toppade med kanelsocker och staplade ovanpå varandra så att du kan se tvärsnitten av godsakerna.

Kanel och socker gör allt bättre och det är inte annorlunda med detta Rice Krispie behandla recept! Nu är alla med oss ​​i vår kärlek till allt som är churro och churroisera dina RKT’s!!

Fler Rice Krispie Treat-recept:

ett foto av två tjocka rice krispie-godsaker toppade med kanelsocker och staplade ovanpå varandra så att du kan se godsakernas tvärsnitt.

Churro Rice Krispie godsaker

Förberedelsedags: 10 minuter

Total tid: 10 minuter

Serveringar: 8

 • 5 Matskedar Smör
 • 1/4 tesked Vanilj extrakt
 • 10 Koppar Mini Marshmallows delad
 • 4 Koppar Kanel Socker Ris Krispies spannmål
 • 2 Koppar Rice Krispies spannmål
 • 1/2 tesked Havssalt finkornigt
 • 5 Matskedar Kanelsocker delad
 • Spraya en 8×8-tums panna (se anmärkning) med non-stick spray och fodra den med en folie eller bakplåtspappersslinga. Spraya igen. Strö pannan generöst med 3 matskedar kanelsocker.

 • I en mycket stor mikrovågssäker skål, eller i en kastrull på spisen på medelhög värme, placera smör, salt och 8 koppar mini marshmallows. Mikrovågsugn i 30-sekunders steg, eller värm upp under omrörning däremellan, tills allt är helt smält och slätt.

 • Tillsätt vanilj och rör om igen.

 • Häll i den kombinerade rice krispies flingorna och blanda väl.

 • Lägg i resterande marshmallows medan de fortfarande är varma och tryck lätt ner i din förberedda panna (se anmärkning). Strö toppen med de återstående 2 msk kanelsocker.

 • Ise en 9×13 tums panna för tunnare rice krispie godsaker
 • Att använda en sked med lite smör på hjälper dig att trycka ner rice krispies i pannan utan att det fastnar över hela händerna.

Rice Krispie godsaker kan förvaras i en lufttät behållare, i rumstemperatur, i 2-3 dagar. Eller så kan de frysas i upp till 6 veckor.

Näringsinnehåll

Churro Rice Krispie godsaker

Mängd per portion (1 g)

Kalorier 371
Kalorier från Fat 72

% Dagligt värde*

Fett 8g12 %

Mättat fett 5 g31 %

Transfett 1g

Fleromättat fett 1g

Enkelomättat fett 2g

Kolesterol 19mg6 %

Natrium 362mg16 %

Kalium 32mg1 %

Kolhydrater 76g25 %

Fiber 1g4 %

Socker 46 g51 %

Protein 3g6 %

Vitamin A 1616IU32 %

C-vitamin 13 mg16 %

Kalcium 5 mg1 %

Järn 7mg39 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.

KOM IHÅG ATT PRENUMERERA PÅ vår GRATIS Oh Sweet Basil NYHETSBREV OCH FÅ ENKLA RECEPT LEVERERADE I DIN INKORTA VARJE DAG!

När du provar ett recept, använd hashtaggen #toppratter.seINSTAGRAM för en chans att bli med i våra berättelser! FÖLJ ÅH, SÖT BASILKA PÅ FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | TWITTER FÖR ALLT VÅRT SENASTE INNEHÅLL, RECEPT OCH BERÄTTELSER.

Source link

Rate this post

Leave a Reply