Detta lättbakad citronhalloncheesecake från Jamie Oliver använder en stekpanna och en matberedare och kräver mindre än 30 minuters ansträngning. Resultatet? En otroligt krämig hallon- och citroncheesecake med en söt kakskal.

En bakad citroncheesecake toppad med hallon i en metallpanna.

Åh, citronhalloncheesecake, hur älskar jag dig? Låt mig räkna upp sätten.

För det första, inga fler folielindade, läckande springformar. För det andra, vinka hejdå till sprickor i fellinjen på toppen. För det tredje, den subtila smaken. Den här cheesecaken är inte överdrivet söt, så citronen skiner igenom, och de syrliga hallonen blinkar med precis lagom mängd sass. För det fjärde, kasta bort grahamskexen! Detta recept efterlyser älsklingar från flygbolag överallt, Biscoff-kakor.

Men den STORA anledningen till att detta är en keeper är att hela shebang görs i en panna. Bara EN pan – därav titeln på boken som den här kommer från: Jamie Olivers Ett. (Ja, det är en matberedare inblandad, men jag ignorerar det faktumet.)

Inte en hallonfantast? Inga problem, verkligen. Den här cheesecaken klarar av blåbär, björnbär, jordgubbar, you name it.Source link

Rate this post

Leave a Reply