Dessa enkla kokosnötscupcakes får sitt djup av smak genom att använda strimlad kokos och kokosmjölk i både kakan och cream cheese frostingen. Perfekt för efterrätt, snacks, försäljning av bakverk, tack, till och med påsk.

Tårtställ med 7 frostade kokoscupcakes, fyra ofristade cupcakes på bordet och en skål med frosting.

Vi är alla för klassiska vaniljcupcakes, men ibland behöver du något subtilt och enkelt. Det är vad vi tycker om dessa höga kokosnötscupcakes gjorda med kokosmjölk i både frostingen och smeten. Det ger en rik, fuktig kokosnötscupcake-upplevelse.–David Leite

Vanliga frågor om kokosmuffins

Hur gör jag fluffigare cupcakes?

Att tillsätta majsstärkelse till mjölet efterliknar kakmjöl, vilket ger en lättare och mer delikat kaka.

Vad är det bästa sättet att förvara dessa cupcakes?

Muffinerna kan förvaras i en lufttät behållare i rumstemperatur i upp till 1 dag. För längre förvaring, frys in de ofrista cupcakes i upp till 3 månader. Tina och frosta före servering.

Hur fixar man separerad kokosmjölk?

Det är mycket vanligt att konserverad kokosmjölk separerar, och ibland räcker det inte med skakning för att kombinera fett- och vätskelagren. Om detta händer, dumpa innehållet i burken i en skål och vispa tills det är blandat igen.

Coconut Cupcakes

Tårtställ med 7 frostade kokoscupcakes, fyra ofristade cupcakes på bordet och en skål med frosting.

Att tillsätta kokos i smeten och glasyren ger dessa cupcakes ett otroligt djup av smak.

Jen Segal

Prep 40 min

laga mat 20 min

Total 1 hr 15 min

Till kokosgräddostfrostingen

Gör kokosmuffinerna

  • Förvärm ugnen till 180 °C och justera ett galler i mitten. Klä 2 muffinsformar med muffinsfodral. Spraya lätt toppen av pannorna med en nonstick-spray med mjöl, som Baker’s Joy eller Pam Baking Spray med mjöl, ifall cupcake-topparna fastnar på pannan (oroa dig inte om sprayen kommer in i liners).

  • Häll kokosmjölken i en medelstor skål. (Om, när du öppnade din burk med kokosmjölk, kokosmjölken hade separerats från kokosgrädden som flyter på toppen av burken, då vill du kombinera dem igen med en visp eller en stavmixer.) Tillsätt citronsaften.

  • I en medelstor skål, vispa ihop mjöl, majsstärkelse, salt och bakpulver.

  • I skålen på en elektrisk mixer utrustad med paddeltillbehör eller vispar, vispa smör och strösocker på medelhastighet tills det är ljust och fluffigt, 3 till 6 minuter. Vispa i vaniljen och vispa sedan i äggen, 1 i taget, skrapa ner sidorna av skålen vid behov.

  • Sänk hastigheten till låg och vispa i 1/3 av mjölblandningen, följt av 1/2 av kokosmjölk-citronsaftblandningen. Skrapa ner skålens sidor. Tillsätt ytterligare 1/3 av mjölblandningen, följt av resterande kokosmjölk-citronsaftblandning. Slå i resten av mjölblandningen och skrapa sedan ner bunken och vispa igen tills smeten precis är blandad. Blanda snabbt i den strimlade kokosen; övermixa inte.

  • Häll smeten i de förberedda muffinsformarna, fyll varje kopp till cirka 3/4. Grädda i 20 till 23 minuter, tills cupcakesna har stelnat, lätt gyllene, och en tandpetare eller tårtprovare som sätts in i mitten av en cupcake kommer ut ren (observera att en panna kan gräddas klart före den andra). Låt svalna i formarna i cirka 10 minuter och lägg sedan över till ett galler för att svalna helt.

Gör kokosgräddostfrostingen

  • I skålen på en elektrisk mixer utrustad med paddeltillbehöret (eller visparna), vispa smöret och färskosten tills det är krämigt och väl kombinerat. Vispa gradvis i konditorernas socker och vispa sedan i vanilj, kokosmjölk och salt.

Frosta cupcakes

  • När cupcakes har svalnat helt, använd en smörkniv eller en liten offsetspatel för att snurra frostingen överdådigt över toppen. Strö över den strimlade kokosnöten, tryck till den försiktigt så att den fäster, och servera. (Du kan frosta cupcakes upp till 1 dag i förväg och förvara dem i en lufttät behållare i rumstemperatur.)

Servering: 1cupcakeKalorier: 264kcal (13 %)Kolhydrater: 49g (16 %)Protein: 2g (4 %)Fett: 8g (12%)Mättat fett: 6g (38 %)Fleromättat fett: 1gEnkelomättat fett: 1gTransfett: 1gKolesterol: 10mg (3%)Natrium: 99mg (4 %)Kalium: 48mg (1 %)Fiber: 1g (4 %)Socker: 38g (42 %)Vitamin A: 120IU (2 %)C-vitamin: 1mg (1 %)Kalcium: 9mg (1 %)Järn: 1mg (6 %)

Recensioner av recepttestare

Ursprungligen publicerad 2 juni 2018

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply