Om du älskar kokos som jag gör, kommer du att älska denna fyra ingrediens kokosfrosting!

Den är rik och krämig och full av kokossmak. Kokosfrosting är perfekt för att toppa tårtor, eller sätta på cupcakes och till och med kakor!

skål med Coconut Frosting med en visp bredvid

Vår favoritkokosfrosting!

  • Det är kokosgoda, perfekt till vårens och sommarens desserter!
  • Snabbt och enkelt att piska till efterrättbeslut i sista minuten.
  • Batchvänlig: dubbla det upp och frys in hälften till ytterligare en efterrätt.
  • Använd den till kokosnötskaka (eller cupcakes) eller vit tårta, gul tårta, chokladkaka, bland många andra.
  • Kokoscupcakes med kokosfrosting? Dubbel glädje!
strösocker, kokosgrädde, kokosextrakt, salt och smör med etiketter för att göra Coconut Frosting

Ingredienser för Coconut Frosting

Kokosgrädde – Kokosgrädde är koncentrerad, tjock och kommer från kokt kokos. Det skiljer sig från kokosmjölk, som görs genom att blötlägga köttet i varmt vatten och sila det

Smör – Använd riktigt osaltat smör för dess rika smak och fina konsistens. Margarin eller smörersättningar har ett högre förhållande mellan olja eller vatten så resultatet blir inte detsamma. Osaltat smör är bäst, om allt du har är saltat smör, hoppa över saltet i receptet.

Socker – Pudersocker ger en extra fluffig konsistens och löses upp i smöret.
Inget strösocker? Vanligt vitt socker med en matsked majsstärkelse per kopp, vispat i matberedare eller kaffekvarn, funkar lika bra!

Kokosextrakt – Kokosextrakt förstärker kokossmaken! Du kan hitta den i bakgången i de flesta livsmedelsbutiker eller så kan du lägg till den i din Amazon-vagn här.

Variationer – Vänd försiktigt ner riven kokos om du vill (sötad eller osötad) eller använd den som garnering. Rosta kokosnöten lätt för en extra crunch och lite färg. Tillsätt en eller två droppar matfärg för att skapa nyanser av rosa, grönt, gult eller vilken färg som helst som matchar dagens recept!

Hur man gör kokosfrosting

  1. Vispa smör tills det är ljust och pösigt (enligt receptet nedan).
  2. Tillsätt socker en kopp i taget och tillsätt sedan extrakt.
  3. Tillsätt sakta kokosgrädde tills önskad konsistens och fasthet uppnås. Tillsätt en nypa salt (valfritt) och sprid eller sprid ut på tårta eller cupcakes.

Servera med kokosnötskaka

Drömmer du om en dekadent kokosnötskaka? Denna frosting, packad med kokossmak, är den perfekta finishen som får alla att svimma i sekunder!

pläterad Coconut Cake med tårta i ryggen

Kokos tårta

Den här goda kokosnötskakan är lätt att göra och har enkla ingredienser. Prova den med vit chokladcremeglasyr, citronglasyr eller en läcker kokosfrosting. Så många alternativ!

Kan du ta dig framåt?

  • Förbered kokosfrosting i förväg och förvara den i kylen i en lufttät behållare i upp till en vecka.
  • Frys in i en påse med dragkedja i upp till 3 månader, men tina och rör om ordentligt innan du använder. för att piska in mer luft i den.

Fler frostingsfavoriter

Redo att söta upp ditt bakspel? Dyk in i fler av våra favoritglasyrrecept för att ta dina kakor och cupcakes från läckra till oemotståndligt gudomliga!

skål med Coconut Frosting med en visp bredvid

5 från 1 röst↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Kokos frosting

Söt och fylld med kokossmak är denna frosting den bästa för att sprida över kakor eller kakor.

Förberedelsedags 15 minuter

Tillagningstid 0 minuter

Total tid 15 minuter

  • Lägg smöret i en stor skål och vispa med en elektrisk mixer tills det är ljust och fluffigt, 2-3 minuter.

  • Tillsätt socker, en kopp i taget, och vispa tills det blandas – det blir tjockt. Slå i kokosextrakt.

  • Tillsätt kokosgrädde (se till att den är väl omrörd), lite i taget och vispa på hög hastighet tills den är ljus och fluffig. Fortsätt att tillsätta kokosgrädden tills önskad konsistens och fasthet uppnås.

  • Tillsätt en nypa salt (efter din smak) och vispa tills det blandas.

  • Bred ut eller sprid på tårta eller cupcakes.

Detta ger tillräckligt med glasyr för en 9-tums lagerkaka.
Kokosfrosting håller sig i kylen i upp till en vecka.

Kalorier: 185 | Kolhydrater: 25g | Protein: 1g | Fett: 10g | Mättat fett: 6g | Kolesterol: 27mg | Natrium: 4mg | Kalium: 8mg | Socker: 25g | Vitamin A: 309IU | Kalcium: 5mg | Järn: 1mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Efterrätt
Kök amerikansk

REPIN om detta kokosfrostingrecept

Coconut Frosting med kokosflingor och en titel
Coconut Frosting i en skål och på en träslev med en titel
Coconut Frosting i en skål med en titel



Source link

Rate this post

Leave a Reply