Denna Copycat Crunchwrap Supreme är packad med smaskiga ingredienser som nötkött, ost, tomater och krispig sallad.

Alla som älskar en fantastisk taco eller en tostada måste prova detta! En mjuk tortilla packad med lager av nötkött och ost och ett knaprigt tostada-skal viks och stek tills den är knaprig.

Crunchwrap Supreme staplade på en tallrik med tärnade tomater och koriander

Jag kan inte räkna hur många av dessa hemmagjorda Crunchwrap Supremes jag har gjort till min dotter!

Take-Out Fake-Out

Jag måste säga att en Taco Bell Crunchwrap Supreme är högst upp på min lista över snabbmatsfavoriter. De är så bra!

  • Crunchwraps smakar ännu bättre hemma och kostar mindre!
  • Justera påläggen så att de blir lite hälsosammare (ostar med låg fetthalt och grönsakerna) och byt till och med ut en fullkornstortilla om du vill!
  • Hoppa över drive-thru-linjen, du kan göra dessa hemma när som helst.
  • Alla kan bygga sina egna, lägg till favoriter från strimlad salsakyckling till kryddiga hemmagjorda jalapenos!
ingredienser för att göra en hemlagad crunchwrap suverän

Ingredienser för en hemmagjord Crunchwrap Supreme

En Crunchwrap Supreme är lätt att göra hemma på bara några få steg och de är bra att använda upp överblivna tacofyllningar av alla slag!

Tortillas Du behöver stora tortillas för att hålla alla fyllningar i denna crunchwrap. Innan du förbereder, värm tortillan i mikron i några sekunder för att förhindra att den spricker.

En laddad tostada täckt med fyllning är inslagen i en mjöltortilla; du behöver den större storleken. Var noga med att värma tortillan i mikron i några sekunder så att den inte spricker när du lindar in den.

Fyllningar Jag använder köttfärs med tacokrydda men allt köttfärs fungerar (eller till och med kyckling). Använd ett kryddpaket eller gör din egen tacokryddamix med kryddor som chilipulver, spiskummin och vitlökspulver.

Ost, strimlad sallad och tomater täcker grunderna men var inte rädd för att lägga till dina egna favoriter. Friterade bönor, sauterade paprika, svamp, lök, jalapenos, grön chili och skivade oliver!

Ett krispigt tostada-skal ger crunch till detta copycat Crunch wrap Supreme-recept. Det är en liten krispig majstortilla, nästan som ett stort runt tortillachips.

Den krispiga tostadan används för att skilja det varma (nötkött/ost) från det kalla (sallat/tomater). Om du inte har ett tostada-skal, byt ut den mot tortillachips. Bryt av alla vassa hörn så att de inte sliter sönder tortillan när du viker den.

Hur man gör en Crunchwrap Supreme

Det magiska med detta recept är en knaprig tostada (eller tortillachips) som placeras i mitten av varje tortilla.

  1. Koka nötfärs och kryddor (enligt recept nedan).
  2. Tillsätt köttblandningen och nachoosten i mitten av varje värmd tortilla. Toppa med ett tostadaskal, gräddfil, sallad, tomat och ost.
  3. Skär en mjöltortilla i fjärdedelar och lägg en fjärdedel på toppingen. Vik tortillan upp och runt den täckta tostadan.
  4. Koka Crunchwraps i lite olja tills de är täta och gyllenbruna på båda sidor.

Servera med salsa, gräddfil eller guacamole. Lägg i en sida av koriander tomatris och en kanna lätta jordgubbsmargaritas för att skölja ner allt det där saftiga godheten!

en skuren Crunchwrap Supreme staplad på en tallrik med tärnade tomater

Matrester

  • Eftersom de har färska grönsaker och gräddfil är de bäst om de avnjuts färska.
  • Rester kan värmas igen (sallaten blir inte knaprig) i mikron.

Fler mexikanskinspirerade rätter

Älskade din familj denna Copycat Crunchwrap Supreme? Var noga med att lämna en kommentar och ett betyg nedan!

Crunchwrap Supreme staplade på en tallrik med tärnade tomater och koriander

4,98 från 75 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Copycat Crunchwrap Supreme

Friterad tills den är krispig och smält, denna Crunchwrap Supreme är perfekt för tacokvällen!

Förberedelsedags 20 minuter

Tillagningstid 20 minuter

Total tid 40 minuter

  • Koka nötfärs i en stor stekpanna på medelhög värme tills ingen rosa finns kvar. Töm eventuellt överflödigt fett.

  • Tillsätt ⅓ kopp vatten och tacokrydda i stekpannan. Rör om och låt sjuda utan lock i 5 minuter eller tills det tjocknat.

  • Skär under tiden en av mjöltortillorna i fjärdedelar. Använd en kökssax eller en kniv för att runda hörnen.

  • Lägg de återstående fyra tortillorna på en tallrik och täck dem med en fuktig pappershandduk. Mikrovågsugn dem i 20-30 sekunder eller tills de är varma.

  • Tillsätt ¼ kopp nötfärs i mitten av varje tortilla. Toppa med ostsås. Tillsätt tostada-skal, gräddfil, sallad, tomat och ostblandning.

  • Placera den kvartade tortillan i mitten och vik försiktigt den större tortillan runt den för att täta.

  • I en stor stekpanna, värm 1 matsked vegetabilisk olja på medelvärme.

  • Lägg i omgångar de vikta tortillorna med sömssidan nedåt i grytan och koka tills de är gyllene, cirka 3-4 minuter. Vänd och stek den andra sidan.

Behåll de varma fyllningarna på ena sidan av tostadan och de kalla fyllningarna på andra sidan. Håll salladen i mitten så att den inte kokar.
Nötfärs kan ersättas med valfritt köttfärs eller till och med pulled chicken.
Om du inte har tostada-skal, byt ut en näve krispiga tortillachips (bryt av alla vassa hörn för att inte slita sönder tortillan).
Att värma upp tortillorna gör att de inte spricker.
Olja lätt en stor stekpanna för att tillaga alla Crunchwraps på en gång.

Servering: 1crunchwrap | Kalorier: 799 | Kolhydrater: 38g | Protein: 41g | Fett: 54g | Mättat fett: 24g | Kolesterol: 154mg | Natrium: 1341mg | Kalium: 646mg | Fiber: 3g | Socker: 7g | Vitamin A: 1396IU | C-vitamin: 7mg | Kalcium: 516mg | Järn: 5mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Förrätt, nötkött, middag, lunch, festmat, mellanmål
Kök amerikansk, mexikansk





Source link

Rate this post

Leave a Reply