Crock Pot Skinka är den enklaste semesterskinkan du någonsin kommer att göra!

Med bara några minuter av förberedelser gör den långsamma kokaren sin magi och gör en mör, saftig skinka med lätt brunt socker och geléglasyr.

Servera tillsammans med dina semesterfavoriter, som pilkad potatis.

pläterad Crock Pot Skinka

Lätt CrockPot skinka

Jag älskar det här receptet på slow cooker skinka av så många anledningar!

  • Med bara några minuters förberedelsetid kan du ställa in den och glömma den.
  • Crockpot-skinka går långsamt för att säkerställa en mör, saftig skinka som tillagas till perfektion.
  • Att göra skinka i en långsam spis frigör din ugn för andra rätter.
  • Skräddarsy CrockPot skinka med din favoritglasyr eller kryddor.

Hur man gör Crock Pot Skinka

Jag föredrar en spiralskinka då den är lätt att skära och tillaga, men självklart duger alla typer av rökt skinka!

  1. Strö lite farinsocker i långsamkokaren. Tillsätt skinkan.
  2. Blanda glasyren och häll den över skinkan.
  3. Täck över och låt Crock Pot göra allt!

Att skapa en glasyr för din Crock Pot Ham är otroligt enkelt! Detta recept kombinerar gelé och farinsocker för sötma, medan dijonsenap ger en subtil känsla.

Om du inte har äppelgelé, kan du ersätta aprikos eller välja en klassisk brunsockerglasyr. Vill du prova något nytt? Prova min gammaldags russinsås till skinka som är jättegod på bakad skinka också!

skivad skinka i en lerkruka
  • Vi föredrar en hemmagjord glasyr och slänger glasyrpaketet som följer med skinkan. Du kan ersätta glasyren i receptet med glasyren som följer med din skinka om du föredrar det.
  • Du kan tillsätta ½ kopp ananasjuice till slow cookern om så önskas men vätska behöver inte tillsättas till slow cookern, skinkan kommer att släppa saft.
Hur länge man kokar en skinka

En rökt skinka ska tillagas till en temperatur av 140°F på en kötttermometer. Detta kommer att ta 4-5 timmar på låg för en 8-10lb skinka. Se till att skinkan inte är överkokt, annars blir den inte mör. Det här receptet använder spiralskinka som är rökt (fullkokt).

Hur mycket skinka per person?

När du köper skinka, ta hänsyn till:
1/4 – 1/3 lb. per person benfri skinka
1/3 – 1/2 lb. per person med benskinka

närbild av skivad skinka

Vad ska man servera med skinka

Detta är ett bra semesterrecept, perfekt för jul- eller påskmiddag. Skiva skinkan, lägg den på ett fat och garnera med örter eller ytterligare rosmarin.

Vi serverar detta Crock Pot skinkrecept tillsammans med många av samma sidor som vi lägger på vår Thanksgiving middagsmeny. Vitlökspotatismos, gröna baconbönor, 30 Minute Dinner Rolls och en fräsch sallad.

Överbliven skinka?

Förvara överbliven skinka i en lufttät behållare i kylen i upp till 5 dagar. Värm skivorna igen i mikron eller i en stekpanna över spisen. Överbliven skinka kan också läggas till dina favoritrecept.

Använd rester till skinksmörgåsar på rostat bröd eller till en grillad ostmacka. Rör ner dem i soppor eller kassler.

5 från 152 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Crock Pot Skinka

Crock Pot Ham är det perfekta receptet för semesterskinka. Det tar bara 5 minuters förberedelse och slow cookern gör allt!

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 4 timmar

Total tid 4 timmar 10 minuter

Författare Holly Nilsson

  • För glasyren, smält äppelgeléen i en liten kastrull på medelvärme. Vispa i ½ kopp farinsocker, dijonsenap, äppelcidervinäger, vitlökspulver och mald ingefära.

  • För skinkan, i botten av en 6 till 7 liter långkokare, strö ¼ kopp farinsocker.

  • Om skinkan har en plastskiva i mitten, ta bort och kassera den. Lägg skinkan i den långsamma kokaren och häll glasyren över toppen, se till att separera skinkalagren och pensla med glasyr.

  • Tillsätt skinka och häll glasyren ovanpå och se till att du separerar lagren av skinka och pensla med glasyr.

  • Täck långsam kokare (se anmärkning), tillsätt rosmarinkvistar och koka på låg 4-5 timmar.

Om skinkan är för stor för att locket ska kunna stänga helt, täck långsamkokaren med folie och lägg locket ovanpå folien för att täta in värmen.
Var noga med att kontrollera ditt paket för att säkerställa att skinkan är rökt/fullkokt. På paketet står det vilken temperatur skinkan behöver nå.
Äppelgelé kan ersättas med aprikossylt/gelé, äppelsmör eller till och med apelsinmarmelad.
Om du använder en skinka som inte är en spiralskinka rekommenderar jag att skåra skinkan.

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kalorier: 997 | Kolhydrater: 28g | Protein: 78g | Fett: 61g | Mättat fett: 21g | Kolesterol: 224mg | Natrium: 4388mg | Kalium: 1081mg | Socker: 24g | Vitamin A: 5IU | C-vitamin: 1.6mg | Kalcium: 46mg | Järn: 3.5mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Skinka, Varmrätt, Slow Cooker
Kök amerikansk

Fler Crock Pot-recept du kommer att älska

Crock Pot Skinka tillagad och skivad med en titel
närbild av kokt Crock Pot Ham på en tallrik med en titel
kokt Crock Pot Skinka i crockpot med en titel
Crock Pot Skinka i grytan och pläterad med en titel





Source link

Rate this post

Leave a Reply