Detta crockpot Buffalo Chicken Dip-recept är en krämig, ostliknande dip som är full av buffalo wing-smak!

Blanda strimlad kyckling, färskost, cheddar och buffelsås i en långsam kokare och låt det fungera som sin magi! Så enkelt!

Perfekt för alla evenemang, är en favorit med bara en handfull ingredienser.

en skål med lerkruka buffalo chicken dip med ett chip

En lätt festfavorit

Om du gillar buffelkycklingvingar kommer du att älska denna dip! Du kan baka buffelkycklingdipp men krukan är perfekt för att hålla den varm på speldagen eller till fester och grytor!

  • Det är super lätt att förbereda och kan göras före tiden.
  • Buffalo chicken dip har en krämig och ostliknande smak med lite värme från Franks Red Hot sauce.
  • Den långsamma kokaren gör allt arbete och håller det varmt i Crock Pot för gäster på en fest!
  • Den är perfekt för att ta med på fester eller fester.

Ingredienser i Crock Pot Buffalo Chicken Dip

Kyckling: Använd rotisserie kyckling eller pocherade kycklingbröst för detta recept. Konserverad kyckling kan bryta isär för mycket och är inte idealiskt.

Stark sås: Franks Red Hot Buffalo Sauce är en favorit men använd gärna hemgjord buffelsås. Du kan också köpa mild buffalo wing sås om du vill dämpa värmen.

Strimlad ost: Strimla din egen ost för bättre smältning. Använd skarp cheddar för bästa smak, eller prova Monterey Jack eller mozzarellaost. Lägg till lite ädelostsmulor för en twist.

Variationer

Prova något av följande tillägg för att ändra det:

  • hackad selleri eller paprika
  • lite ädelostdressing eller gräddfil i stället för ranchdressing
  • tärnad jalapenos eller bacon
ingredienser för att göra Crockpot Buffalo Chicken Dip med etiketter

Hur man gör Crock Pot Buffalo Chicken Dip

Det här receptet för buffelkyckling med långsam kokare är så lätt att göra.

  1. Blanda alla ingredienser i en långsam kokare enligt receptet nedan.
  2. Koka på låg nivå i några timmar tills den smält.
  3. Håll värmen så att dina gäster kan njuta av det.
ingredienser för buffelkycklingdipp i en vit kruka

Vad du ska doppa i Buffalo Chicken Dip

Jag älskar att servera buffeldip med ett sortiment av dippers. Min personliga favorit är grönsaker. De ger den perfekta crunchen och balansen till dippens kryddighet!

  • Smällare – crostini, Triscuits, Wheat Thins eller baguetteskivor
  • Pommes frites – potatischips eller tortillachips
  • Grönsaker – selleristavar, morötter, broccolibuktor, blomkålsbuketter eller gurkskivor

Eller istället för att doppa, servera denna smaskiga dipp östad i svamplock. Strö över extra cheddarost och grädda i 350°F i cirka 15 minuter! Mini aptitretare!

Matrester

Förvara rester i kylen i upp till 3-4 dagar. Värm upp i långsam spis, mikrovågsugn eller på spishällen på låg värme. Rör om och njut!

Fler Buffalo Chicken Party Favoriter

Testade du denna Crockpot Buffalo Chicken Dip? Lämna oss en kommentar och ett betyg nedan!

Crockpot Buffalo Chicken Dip i en skål med ett chip

5 från 13 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

CrockPot Buffalo Chicken Dip

Med kyckling, färskost och buffelsås görs denna roliga och smakfulla aptitretare lätt i Crockpot!

Förberedelsedags 15 minuter

Tillagningstid 2 timmar 15 minuter

Total tid 2 timmar 30 minuter

  • Spara ½ kopp ost för topping.

  • Kombinera kycklingen, buffelsåsen, färskosten, dressingen, salladslöken, vitlökspulver och 1 ½ koppar riven cheddarost i en 2QT långsam spis. Rör om för att blanda väl.

  • Koka på låg i 2-3 timmar, rör om då och då.

  • Strö resterande ½ kopp ost ovanpå dippen och täck. Låt det smälta i ca 15 minuter.

  • Strimla din egen ost från ett block för bästa resultat.
  • Använd överbliven kyckling eller spettkyckling. Använd inte konserverad kyckling i detta recept.
  • För en kryddigare dipp, öka mängden buffelsås eller tillsätt tärnade jalapenos.
  • Du kan servera dippen med kex, chips eller färska grönsaker för doppning.

Rester kan lagras i upp till 3-4 dagar. Värm upp i crockpot, mikrovågsugn eller på spishällen tills den är genomvärmd.

Kalorier: 217 | Kolhydrater: 2g | Protein: 14g | Fett: 17g | Mättat fett: 8g | Kolesterol: 67mg | Natrium: 703mg | Kalium: 193mg | Fiber: 1g | Socker: 1g | Vitamin A: 474IU | C-vitamin: 1mg | Kalcium: 160mg | Järn: 1mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Förrätt, Dip, Festmat, Slow Cooker
Kök amerikansk
Crockpot Buffalo Chicken Dip med chip och skrift
skål med Crockpot Buffalo Chicken Dip med crockpot i ryggen och en titel
pläterad Crockpot Buffalo Chicken Dip med skrift
ingredienser för att göra Crockpot Buffalo Chicken Dip i Crock Pot och pläterad skål med skrift





Source link

Rate this post

Leave a Reply