Deviled Egg Potatissallad är en läcker kombination av två klassiska favoriter och perfekt för gryta eller grillfest!
Potatis och djävulsägg möts i denna sallad som slängs i en snabb krämig dressing med bara lite tang!
Denna enkla sydstatsfavorit är en krämig sallad med bara några enkla ingredienser och massor av smak! Det bästa av allt är att den är gjord i förväg.

En perfekt potatissallad
Det finns otaliga versioner av potatissallad och den här är högst upp på vår lista. Om du gillar deviled eggs kommer du att älska det här receptet också. Detta skiljer sig från vår södra potatissallad eftersom den har en högre andel ägg.
- Enkla ingredienser samlas för en krämig potatissallad full av smak.
- Denna version är proppfull med massor av kokta ägg.
- Det är en billig tillbehör och bra att mata en publik (det här receptet kan fördubblas eller tredubblas).
- Det här receptet görs bäst i förväg och håller sig 4 dagar i kylen.

Hur man gör Deviled Egg Potatissallad
Denna maträtt är den perfekta kombinationen av ett potatissalladsrecept och den enkla smaken av deviled ägg.
- Koka ägg: Koka äggen enligt din favoritmetod (jag älskar air fryer-ägg, så enkelt).
- Koka potatis: Tärna och koka potatis. Häll av och låt svalna.
- Förberedande dressing: Blanda dressingen i en liten skål (lägg i lite av de mosade äggulorna).
- Kombinera: Blanda ihop ingredienserna och rör ner majonnäs/senapsblandningen.
Krydda med salt och peppar. Strax före servering, strö lite paprika över toppen för att få lite färg! Vad perfekt!
Valfria tillägg: Bacon, dillgurka, rödlök, pimentos, gräslök, söt inläggning, färska örter eller persilja.

Make Ahead & Leftovers
Detta recept på Deviled Egg Potatissallad kan göras i förväg så länge det förvaras i kylskåpet. Som med alla majonnäsbaserade rätter (som makaronsallad eller äggsallad), håll den kall som möjligt (och borta från solen).
Förvara resterna i en lufttät behållare i kylen. För att fräscha upp den är det bara att röra om ordentligt och tillsätta lite extra salt och peppar! Potatissallad fryser inte bra.

Fler sommarsallader vi älskar

Deviled Egg Potatissallad
Detta enkla sydstatsinspirerade recept ger en krämig potatissallad med en rolig twist!
Lägg potatisen i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp på hög värme och koka bara tills gaffeln är mjuk.
Låt rinna av och låt potatisen svalna medan du sätter ihop resten av salladen.
Vispa ihop ingredienserna till dressingen i en liten skål och ställ åt sidan.
Skär 3 av äggen på mitten och mosa äggulorna med en gaffel tills de är slät. Tillsätt de mosade äggulorna i dressingen. Hacka äggvitan och resterande ägg.
Kombinera de hackade äggen, löken, sellerin och den kylda potatisen i en stor blandningsskål.
Häll dressingen över potatisblandningen och rör om. Smaka av och smaka av med salt och svartpeppar.
Strö toppen med paprika och servera!
- Air Fryer (favoritmetod)
- Instant Pot
- Spishäll
– Lägg ägg i en kastrull och täck vattnet ½″ ovanför äggen.
– Koka upp på hög värme. När det kokar, täck över och ta bort från värmen.
– Låt stå övertäckt i 15-17 minuter (för stora ägg).
– Ta bort från hett vatten och lägg i en skål med isvatten eller kör under kallt vatten i 5 minuter.
Kalorier: 451 | Kolhydrater: 28g | Protein: 10g | Fett: 33g | Mättat fett: 6g | Fleromättat fett: 17g | Enkelomättat fett: 8g | Transfett: 0,1g | Kolesterol: 202mg | Natrium: 438mg | Kalium: 733mg | Fiber: 4g | Socker: 2g | Vitamin A: 319IU | C-vitamin: 30mg | Kalcium: 51mg | Järn: 2mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.




Source link