Kan du ha för många recept på blondin? Antagligen inte. Även om du har ett par go-to-recept (jag vet att jag gör det) är det skönt att veta att du har en lätt att sätta ihop, alla ingredienser till hands, folkbehaglig efterrätt till hands.

Double Butterscotch Blondies--Sandy M

Detta recept med dubbla smörkolablondiner är också oändligt anpassningsbart. Du kan använda pekannötter (mandel skulle fungera också) eller utelämna nötter helt. När jag gjorde den var jag rädd att smörkolaschipsen skulle vara för smörkolasiga, så jag slängde i mig lite bittersöt chokladchips också, bara för en fin smakkontrast. Det var nog inte nödvändigt, men ångrar jag mig? Nahhhhh. (Jag gjorde också en andra glasyr med chokladen och marmorerade den med smörkolasyr).

Och hur mycket jag än älskar och använder min ståmixer, så uppskattar jag verkligen att jag inte behövde använda något annat än en sked för att blanda ihop blondinerna.

Source link

Rate this post

Leave a Reply