Det här receptet för ostkaka utan bakning är en bris att göra och dekadent utsökt.

Denna cheesecake är rik och läcker; ingen bakning krävs! Bred ut den i en smörig grahamsbrödskorpa och toppa med dina favoritfrukter eller såser.

En perfekt go-to dessert för alla tillfällen eller semester.

en förberedd no bake cheesecake recept på tallrikar med körsbärssås

No-Fuss No-Bake Cheesecake

Det finns en sweet spot i mitt hjärta för både en rik klassisk bakad cheesecake och denna lättsamma version utan bakning.

  • Det här lätta receptet för ostkaka utan bakning är rik och dekadent.
  • Detta recept för ostkaka utan bakning är både rikt och dekadent.
  • Den har alla smaker av ett traditionellt cheesecake-recept men med ingen bakninginget vattenbad och ingen oro för sprickbildning!
  • Förbered den i min enkla graham cracker crust eller en butiksköpt skorpa för snabbare förberedelser.
  • Förbered dig framåt för helgdagar och fester; detta recept måste kylas i minst 4 timmar.
  • Detta recept för ostkaka utan bakning kan frysas. När den väl är upptinad smakar den som om den precis var gjord.
färskost, strösocker, vanilj, grädde och majsstärkelse för att göra No Bake Cheesecake med etiketter

Ingredienser för No Bake Cheesecake

  • Graham Cracker Crust – Detta är en enkel grahamsskorpa med tre ingredienser och kräver ingen bakning. Använd valfri form av krossade kakor eller kringlor som ett roligt alternativ.
  • Färskost – Stjärnan i fyllningen! Helfet Philadelphia färskost är det bästa alternativet. Andra märken eller versioner med reducerad fetthalt kan fungera lika bra men kanske inte ställa in så fast.
  • Florsocker – Ger fyllningen dess lena sötma och integreras bättre i färskosten jämfört med strösocker.
  • Vanilj extrakt: Detta tillskott ger smak; för en extra speciell touch, överväg att använda en vaniljstångspasta.
  • Kraftig vispgrädde: Använd kall tung vispgrädde för en lätt krämig cheesecake. Tillsatsen av majsstärkelse stabiliserar den vispade grädden och håller cheesecaken fast.

Toppings till Cheesecake

Toppa denna enkla cheesecake med din favoritsås som körsbärspajfyllning, blåbärspajfyllning eller till och med chokladsås. Eller håll den lätt och toppa med färsk frukt som hallon eller björnbär.

färdig cheesecake fyllning för att göra No Bake Cheesecake

Hur man gör No-Bake Cheesecake

No-bake cheesecake är galet lätt att göra med bara några enkla steg!

  1. Prep skorpa: Ingredienserna tillsammans och tryck ut dem i en pajform eller springform enligt receptet nedan.
  2. Förbered Cheesecake Fyllning: Vispa färskost tills den är slät. Tillsätt socker och vanilj. Vänd i vispad grädde.
  3. Fyll och kyla: Bred ut fyllningen i graham cracker crust, täck. Kyl i minst 4 timmar eller över natten.

Skrapa frön ur en färsk vaniljstång och lägg till färskostblandningen för en fransk vaniljstil.

lägg fyllningen i pajskalet för att göra No Bake Cheesecake

Proffstips för att inte baka ostkaka

No-bake cheesecake är lätt att göra, men några tips säkerställer ett perfekt resultat varje gång!

  • Se till att färskosten är i rumstemperatur innan den blandas.
  • Använd kall tung vispgrädde. Vispa grädden tills det bildas hårda toppar.
  • När du kombinerar färskosten och den vispade grädden, vik ihop dem försiktigt.
  • Jag lägger till vaniljextrakt men du kan lägga till andra extrakt, citrusskal eller en matsked citronsaft för att ändra smaken.
närbild av en skiva No Bake Cheesecake med en bit av den

Förberedelser och förvaring

  • Lagring: Täck överbliven cheesecake ordentligt med plastfolie eller överför till en lufttät behållare. Kyl i 3-4 dagar.
  • Förbered dig framåt: Förbered detta recept utan att baka cheesecake i förväg, kyl övertäckt i minst 4 timmar eller upp till 48 timmar. Täck cheesecaken lätt eller förvara pajfatet i en lufttät behållare.
  • Frysning: När den är förberedd kan den här cheesecaken frysas. Slå in den i plastfolie, lägg i en fryssäker behållare eller påse och frys i upp till 4 månader. Tina i kylen över natten innan servering.

Fler Cheesecake Favoriter

Om du är sugen på en utsökt cheesecake, finns det många alternativ utöver en snabb denna klassiska ostkaka utan bakning. Det är ett enkelt sätt att tillfredsställa din sötsuget och imponera på dina gäster.

Älskade du denna No-Bake Cheesecake? Var noga med att lämna ett betyg och en kommentar nedan!

Ingen baka cheesecake på en tallrik

4,97 från 51 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Recept för ostkaka utan bakning

Krämig och dekadent, denna ostkaka utan bakning är en klassisk dessert som alla älskar!

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 15 minuter

Chill Time 4 timmar

Total tid 4 timmar 25 minuter

  • I en medelstor skål, kombinera smält smör, grahamssmulor och socker med en gaffel.

  • Tryck ut blandningen i botten och uppåt på sidorna (cirka 1 ½ tum) av en 9-tums pajplatta eller en 8-tums springform. Kyl medan du förbereder fyllningen.

  • Vispa mjuk färskost med en elektrisk mixer tills den är slät och fluffig. Tillsätt strösocker och vaniljextrakt och fortsätt att vispa tills det är helt införlivat.

  • I en separat skål, vispa kall tung vispgrädde på låg i 1 minut. Tillsätt majsstärkelsen, öka mixerhastigheten till hög och vispa i ytterligare 3-4 minuter tills det bildas styva toppar.

  • Vänd ner den vispade grädden i färskostblandningen.

  • Fördela cheesecakefyllningen jämnt i den beredda skorpan och ställ i kylen i minst 4 timmar, eller över natten.

  • Toppa med dina favoritpålägg och servera.

Vispgrädde: Kraftig vispgrädde rekommenderas för bästa smak, och grädden ska vara väldigt kall innan vispning. Om du byter ut vispad topping kan majsstärkelsen uteslutas.
Färskost: Gräddost med låg fetthalt eller låg fetthalt kanske inte sätter sig lika bra.
Graham Crust: Jag köper grahamssmulor i affären. För att göra din egen, tillsätt 21 grahams kex i en matberedare och pulsera för att bilda smulor.
Att tjäna: Om skorpan fastnar på pannan, doppa botten av pannan i varmt vatten i några sekunder. Det varma vattnet kommer att smälta smöret på kanterna av skorpan, och det släpper lätt.
Frysning: Den här cheesecaken kan förberedas i förväg och frysas in (den är lika god tinad som dagen den görs!). Placera pannan i frysen och när den har frysts, slå in ordentligt i plastfolie för att försluta helt. Tina i kylen över natten.

Servering: 1skiva | Kalorier: 464 | Kolhydrater: 32g | Protein: 5g | Fett: 36g | Mättat fett: 19g | Kolesterol: 103mg | Natrium: 294mg | Kalium: 125mg | Fiber: 1g | Socker: 20g | Vitamin A: 1199IU | C-vitamin: 1mg | Kalcium: 81mg | Järn: 1mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Tårta, efterrätt
Kök amerikansk

Cheesecake anpassad från Strawberry Cheesecake Pie (No Bake)

pläterad No Bake Cheesecake med körsbär och en titel
närbild av No Bake Cheesecake med en tugga uttagen och en titel
pläterad No Bake Cheesecake och närbild foto med skrift
närbild av No Bake Cheesecake på tallrikar med skrift



Source link

Rate this post

Leave a Reply