Äggmuffins är en läcker och välsmakande grab-and-go-frukost.

Protienpackade och ljuvligt enkla, äggmuffins är små handhållna äggbitar fyllda med våra favorittillsatser och ost.

Vi gör dessa enkla äggmuffins i förväg och värmer upp dem under hela veckan för en perfekt måltid på språng!

kokta Make Ahead Egg Muffins på en tallrik
  • De är hälsosamma och naturligt glutenfria och låga i kolhydrater.
  • Äggmuffins är ett bra sätt att använda upp alla typer av rester, inklusive grönsaker eller kött.
  • De är bra för att laga mat. Gör dem i förväg (på helgen) och värm upp dem i mikrovågsugnen på hektiska vardagsmorgnar.
  • Äggmuffinskoppar är perfekta för sig själva eller stoppade mellan ett par toastbitar för en snabb frukostmacka.
skinka, lök, peppar, ägg, ost och salt och peppar med etiketter för att göra Make Ahead Egg Muffins

Ingredienser i äggmuffins

Det här receptet är så mångsidigt; du kan lägga till nästan vad som helst till dem och prova nya smaker varje gång!

Ägg – Använd stora hela ägg. Du kan också använda halva äggvita (från en kartong) eller äggersättning. Jag tillsätter salt och peppar men du kan lägga till andra kryddor, örter eller persilja.

Grönsaker – Paprika och hackad lök ger smak. Du kan också prova att lägga till svamp, broccoli, spenat eller tärnade tomater.

Kött – Använd skinka, korv eller bacon är smaskiga alternativ i dessa äggmuffins. Du kan använda deli skinka, överbliven skinka eller andra köttrester (som taco kött).

Ost – Sharp cheddar är ett utmärkt val för dessa muffins men du kan använda nästan vilken ost som helst. Pepparjack eller Montereyjack är andra bra alternativ.

Hur man gör äggmuffins

Dessa små äggkoppar är väldigt enkla att göra och smakar nästan som minifrittatas. Frukostäggmuffins består av kött, ostar och grönsaker med ägg.

  1. Smörj muffinsformen väl.
  2. Tillsätt tilläggen i muffinsformen och toppa med uppvispat ägg.
  3. Grädda tills det stelnat och njut!

Hur man förvarar äggmuffins

Kylskåp: När det här äggmuffinsreceptet är bakat kommer det att hålla sig i kylen i upp till 5 dagar för en snabb och enkel förberedande frukost när du är på språng!

Frys: Om du vill ha dem längre, föreslår jag att du fryser in dina äggmuffins. Vi lägger dem i en fryspåse och lägger dem platt tills de är frysta.

Att värma äggmuffins igen

För att värma upp äggmuffins, mikrovågsugn dem i cirka 30-60 sekunder eller så från kylen. Om de är frysta behöver de lite längre tid, cirka 60-90 sekunder.

kokta Make Ahead Egg Muffins på en tallrik

Älskade din familj dessa Make-Ahead Egg Muffins? Var noga med att lämna ett betyg och en kommentar nedan!

pläterade Make Ahead Egg Muffins

4,92 från 71 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Gör Ahead Egg Muffins

Äggmuffins är en läcker och god frukost, naturligt lågkolhydratsnål och lätt att göra i förväg!

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 22 minuter

Total tid 32 minuter

  • Värm ugnen till 350°F.

  • Blanda ägg, salt och peppar i en medelstor skål. Vispa för att kombinera.

  • Spraya en muffinsform mycket väl med matlagningsspray eller smörj in med smör. Dela röd paprika, lök, skinka/bacon/korv och ost över 12 brunnar.

  • Häll äggblandningen över ostblandningen.

  • Grädda i 22-25 minuter eller tills den stelnat.

  • Ta bort från koppar och servera varm eller låt svalna helt och kyl eller frys.

Ägg: Muffinsformar kan variera i storlek något (och det kan också bero på hur mycket “tillägg” som tillsätts) så du kan behöva lite mer eller mindre ägg. Jag hittar 10 ägg att fylla kopparna med.
Dessa kan fyllas nästan till toppen; de kommer att blåsa upp när de gräddas och falla lite efter gräddningen.
Detta recept kan också göras med 6 hela ägg och 1 kopp äggvita.
Tillägg: Lägg till någon form av rester, potatis, grönsaker eller kött. Om du lägger till extra tillägg kan du behöva lite mindre ägg.
Om du använder korv, koka i en stor stekpanna på medelhög värme tills ingen rosa finns kvar.
Återuppvärmning: Värm kokta äggmuffins i mikron i 30-60 sekunder eller tills de är genomvärmda.

Servering: 1ägg muffins | Kalorier: 128 | Kolhydrater: 1g | Protein: 11g | Fett: 9g | Mättat fett: 4g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 2g | Transfett: 0,01g | Kolesterol: 158mg | Natrium: 379mg | Kalium: 77mg | Fiber: 0,2g | Socker: 1g | Vitamin A: 495IU | C-vitamin: 7mg | Kalcium: 122mg | Järn: 1mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Frukost
Kök amerikansk
närbild av Make Ahead Egg Muffins med en tugga som tas ut med en titel
Gör Ahead Egg Muffins med paprika och skrivande
pläterade Make Ahead Egg Muffins med en titel
Gör Ahead Egg Muffins på en tallrik och stäng av med att skriva





Source link

Rate this post

Leave a Reply