Pumpastänger kommer att fylla ditt hus med semesterns mysiga smaker och dofter.

Fuktiga, möra kakliknande barer smaksatta med pumpa och värmande kryddor smälter samman med rik smör och cream cheese frosting för en bar så god att det är svårt att sluta med bara en!

pläterade Easy Pumpkin Bars

Enkla pumpastänger

  • Dessa pumpa bars med cream cheese frosting är så enkelt att göra i en skål.
  • Pumpa på burk är ihopkopplad med enkla skafferiingredienser.
  • Fuktiga och söta pumpastänger är perfekta för efterrätt, kaffepauser eller gäster.
mjöl, pumpa, olja, socker, ägg, bakpulver, bakpulver och vanilj med etiketter för att göra Easy Pumpkin Bars

Ingredienser för Pumpkin Bars

Smetingredienser – Detta pumpabarrecept har grundläggande skafferiingredienser som allroundmjöl, bakpulver och bakpulver.

Pumpa – Ägg och olja tillsammans med pumpapuré, antingen på burk eller hemmagjord. Det ger kakan sin festliga orange färg för att inte tala om den läckra konsistensen och smaken!

Krydda – Dessa har den perfekta touchen av smak av pumpakrydd! För det här receptet, använd antingen en köpt sort eller gå för denna enkla DIY-pumpapaj-kryddblandning.

Glasyr – Tangy cream cheese frosting passar så bra med pumpabars. Men varsågod och frosta med vispad grädde eller till och med ringla kolasås som i detta pumpabrödpuddingrecept.

Extra – Prova att lägga till några tranbär, russin, valnötter, pumpafrön eller till och med snygga kanderade pekannötter.

Hur man gör pumpastänger

Det här receptet är lika enkelt som (pumpa)paj! Ingen bakelse att blanda eller rulla, och städning är ett kick.

  1. Blanda torra ingredienser i en mixerskål och våta ingredienser i en separat skål.
  2. Tillsätt pumpablandningen till de torra ingredienserna.
  3. Bred ut i en kakform och grädda tills en tandpetare kommer ut ren (enligt receptet nedan).
  4. Kyl, toppa med frosting och skär i barer för servering.

Förvaring av överblivna pumpastänger

  • Gräddostfrosting bör förvaras i kylskåp, så se till att få plats i kylen för att förvara rester. Den håller sig i upp till en vecka, tätt täckt.
  • Frysning är också ett alternativ. Barer kan lagras i upp till 6 månader i frysbehållare.
  • Av livsmedelssäkerhetsskäl, tina frysta pumpastänger i kylskåpet.
Bakade pumpastänger på en plåt med frosting

Smaskiga pumpagodis

pläterade Easy Pumpkin Bars

5 från 8 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Enkla pumpastänger

Dessa enkla pumpabarer är en smaskig kråkbehagare med en cream cheese frosting och en fuktig kaka.

Förberedelsedags 15 minuter

Tillagningstid 25 minuter

Total tid 40 minuter

  • Värm ugnen till 350°F.

  • Vispa mjöl, socker, bakpulver, bakpulver, krydda och salt i en skål.

  • Tillsätt resterande ingredienser och rör om bara tills det blandas.

  • Häll i en osmord 10×15″ långpanna och grädda i 25-30 minuter.

  • Kyl helt och frosta med cream cheese frosting eller toppa varje portion med vispad grädde.

Glasyr

  • Vispa smör och färskost med en mixer 2 till 3 minuter tills det blir krämigt.

  • Tillsätt vanilj och 3 dl strösocker och vispa tills det är fluffigt. Fortsätt tillsätta strösocker för att få önskad konsistens.

Förvara dessa barer i en lufttät behållare i kylen i 4 dagar. De kan också frysas och håller sig i upp till 6 månader i frysbehållare. Tina i kylen.

5 från 8 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Kalorier: 277 | Kolhydrater: 43g | Protein: 3g | Fett: 11g | Mättat fett: 6g | Kolesterol: 57mg | Natrium: 146mg | Kalium: 125mg | Fiber: 1g | Socker: 32g | Vitamin A: 3651IU | C-vitamin: 1mg | Kalcium: 43mg | Järn: 1mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Efterrätt
Kök amerikansk
pläterade Easy Pumpkin Bars med en titel
närbild på Easy Pumpkin Bars med en tugga och en titel
Lätt Pumpkin Bars med en tugga tas ut med skrift
Lätt Pumpkin Bars i pannan och pläterad med skrift





Source link

Rate this post

Leave a Reply