Pumpastänger kommer att fylla ditt hus med semesterns mysiga smaker och dofter.
Fuktiga, möra kakliknande barer smaksatta med pumpa och värmande kryddor smälter samman med rik smör och cream cheese frosting för en bar så god att det är svårt att sluta med bara en!

Enkla pumpastänger
- Dessa pumpa bars med cream cheese frosting är så enkelt att göra i en skål.
- Pumpa på burk är ihopkopplad med enkla skafferiingredienser.
- Fuktiga och söta pumpastänger är perfekta för efterrätt, kaffepauser eller gäster.

Ingredienser för Pumpkin Bars
Smetingredienser – Detta pumpabarrecept har grundläggande skafferiingredienser som allroundmjöl, bakpulver och bakpulver.
Pumpa – Ägg och olja tillsammans med pumpapuré, antingen på burk eller hemmagjord. Det ger kakan sin festliga orange färg för att inte tala om den läckra konsistensen och smaken!
Krydda – Dessa har den perfekta touchen av smak av pumpakrydd! För det här receptet, använd antingen en köpt sort eller gå för denna enkla DIY-pumpapaj-kryddblandning.
Glasyr – Tangy cream cheese frosting passar så bra med pumpabars. Men varsågod och frosta med vispad grädde eller till och med ringla kolasås som i detta pumpabrödpuddingrecept.
Extra – Prova att lägga till några tranbär, russin, valnötter, pumpafrön eller till och med snygga kanderade pekannötter.


Hur man gör pumpastänger
Det här receptet är lika enkelt som (pumpa)paj! Ingen bakelse att blanda eller rulla, och städning är ett kick.
- Blanda torra ingredienser i en mixerskål och våta ingredienser i en separat skål.
- Tillsätt pumpablandningen till de torra ingredienserna.
- Bred ut i en kakform och grädda tills en tandpetare kommer ut ren (enligt receptet nedan).
- Kyl, toppa med frosting och skär i barer för servering.



Förvaring av överblivna pumpastänger
- Gräddostfrosting bör förvaras i kylskåp, så se till att få plats i kylen för att förvara rester. Den håller sig i upp till en vecka, tätt täckt.
- Frysning är också ett alternativ. Barer kan lagras i upp till 6 månader i frysbehållare.
- Av livsmedelssäkerhetsskäl, tina frysta pumpastänger i kylskåpet.

Smaskiga pumpagodis

Enkla pumpastänger
Dessa enkla pumpabarer är en smaskig kråkbehagare med en cream cheese frosting och en fuktig kaka.
-
Värm ugnen till 350°F.
-
Vispa mjöl, socker, bakpulver, bakpulver, krydda och salt i en skål.
-
Tillsätt resterande ingredienser och rör om bara tills det blandas.
-
Häll i en osmord 10×15″ långpanna och grädda i 25-30 minuter.
-
Kyl helt och frosta med cream cheese frosting eller toppa varje portion med vispad grädde.
Glasyr
-
Vispa smör och färskost med en mixer 2 till 3 minuter tills det blir krämigt.
-
Tillsätt vanilj och 3 dl strösocker och vispa tills det är fluffigt. Fortsätt tillsätta strösocker för att få önskad konsistens.
Förvara dessa barer i en lufttät behållare i kylen i 4 dagar. De kan också frysas och håller sig i upp till 6 månader i frysbehållare. Tina i kylen.
Kalorier: 277 | Kolhydrater: 43g | Protein: 3g | Fett: 11g | Mättat fett: 6g | Kolesterol: 57mg | Natrium: 146mg | Kalium: 125mg | Fiber: 1g | Socker: 32g | Vitamin A: 3651IU | C-vitamin: 1mg | Kalcium: 43mg | Järn: 1mg
Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.
© SpendWithPennies.com. Innehåll och fotografier är upphovsrättsskyddade. Att dela med sig av detta recept är både uppmuntrat och uppskattat. Det är strängt förbjudet att kopiera och/eller klistra in fullständiga recept på sociala medier. Se min policy för fotoanvändning här.



