Saftig Slow Cooker Strimlad nötkött är vår familjs senaste middagsbesatthet. Använd denna pulled beef att göra Strimlade nötköttsmörgåsareller förvara rester i kylen eller frysen för enkel måltidsförberedelse.

Om du älskar enkla krukorrecept som Slow Cooker Pulled Chicken, kommer du att älska detta smältande möra, smakrika strimlade nötkött. Servera den i hoagierullar med au jus-dippsåsen för en publikbehaglig, French Dip Sandwich-inspirerad smörgås.

En hand som doppar en strimlad nötköttsmörgås i en ramekin av nötköttsdropp.

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Läs min avslöjandepolicy.

Slow Cooker Strimlade nötköttsmörgåsar

Det här strimlade nötköttet i slow cooker var en lycklig olycka. Vi hade en tretippsstek i kylen och min man fick inspirationen att gnugga lite Montreal-biffkrydda över den och lägga den i lerkrukan, tillsammans med några andra enkla ingredienser.

Snabbspola framåt 8 timmar, och vi öppnade locket till den saftigaste, mest smakrika långsamkokta nötstek. Efter att ha strimlat nötköttet, laddade vi det mellan hoagierullar med karamelliserad lök, svamp och smält mozzarella för att servera doppad au jus. Onödigt att säga att dessa strimlade nötköttsmackor var en omedelbar hit för hela familjen. Om du är ett fan av aptitretande, ostliknande, biffiga smörgåsar som vår Philly Cheesesteak, då är jag säker på att dessa strimlade nötköttsmackor kommer att bli din nya favorit.

Varför du kommer att älska det här receptet

Vad gör det här tri-tip-receptet till ett måste-testa? Låt mig räkna sätten…

 • Lätt att förbereda – Med lite putsning och förberedelse, ha din rostbiff redo för lerkruka på några minuter. Bortsett från en eventuell fragmentering är det mestadels handsfree.
 • Perfekt för smörgåsar – Långtidskokt, strimlat nötkött är fantastiskt i en hoagierulle med smält mozzarellaost, karamelliserad lök och sauterade svampar. Det är verkligen en vinnande biffmacka som också är familjevänlig.
 • Idealisk för måltidsförberedelser – Det här receptet ger en generös sats mört, strimlat nötkött, och det är perfekt att portionera ut och förvara i kylskåp för att tillaga en hälsosam måltid.
Tång i en slow cooker med strimlat nötkött

Ingredienser

Du behöver bara en handfull ingredienser för att göra extra saftigt strimlat nötkött i slow cooker. Nedan finns en kort översikt, med alla detaljer tillgängliga i receptkortet under inlägget.

 • Nötkött – Vi använder en tri-tip-stek för detta recept. Detta är en triangulär form av ytterfilé (där namnet “tri” kommer ifrån). Det är frestande att använda chuckstek eftersom det är billigare, men jag rekommenderar starkt tri-tip. Tri-tip är mindre fet, mjuknar snabbare och strimlar lättare.
 • KryddaMontreal stek krydda ger underbar smak till en nötstek. Det är en av våra favoritkryddor för nötkött och finns i de flesta amerikanska livsmedelsbutiker. Lökpulver, vitlökspulver och torkad rosmarin ger ännu mer smak till nötköttet och marinaden.
 • Olja – Använd en högvärmd olja för att få en fin gyllene bryn på nötköttet.
 • Köttbuljong – Vi gillar att använda lågnatrium nötköttsbuljong, men du kan ersätta kycklingfond.
 • Worcestershire sås – Lägger till djup och fyllighet och lyfter fram de naturliga umami-smakerna från nötkött.
Ingredienserna för strimlat nötkött i slow cooker.

Proffstips: Om du inte hittar Montreal stekkrydda där du är kan du få det online, eller använd vanlig all-purpose steak spice eller carne asada krydda istället. En gnugga med grov svartpeppar duger också i ett nafs.

Hur man trimmar en Tri-Tip-stek

Innan du lagar din tri-tip rekommenderar vi att du putsar bort fettlagret som ibland täcker ena eller båda sidorna av steken. Om du har köpt trimmad tri-tip kan du hoppa över den här delen eftersom fettet redan är borttaget. Använd annars en vass kniv för att försiktigt skära bort fettet från resten av köttet. Fett är trevligt att ha vid ugnsstekning, men inte så bra för långsam tillagning.

Foton sida vid sida som visar hur man trimmar fettet från en stek med tre tips och kryddar nötköttet.

Hur man gör strimlat nötkött i en Crockpot

Strimlat nötkött är bra för att göra smörgåsar i fransk dipstil, och det är lika bra för måltidsförberedelser. Så här gör du extra saftigt rivet nötkött i slow cooker:

 1. Krydda och stek nötköttet – Ge steken en generös krydda med Montreal steak spice. Använd händerna för att gnugga över det hela och klappa det på köttet. Stek sedan köttet i en het stekpanna med lite olja, ca 2-3 minuter per sida.
 2. Lägg till i Slow Cooker – Tillsätt buljongen i långsamkokaren tillsammans med Worcestershire, lökpulver, vitlökspulver och rosmarin. Lägg köttet i marinaden, vänd på det ett par gånger för att se till att det blir fint och täckt.
 3. kock – Täck över och koka på låg i ca 7-8 timmar.
 4. Strimla – När nötköttet är mört nog att dra isär, ta ut det ur långsamkokaren och använd två gafflar för att strimla det.
 5. Sila av Au Jus – Använda en sikt för att sila pannsaften. Kassera eventuellt fast material och sked sedan bort överflödig olja från pannsaften.
 6. Kombinera – Lägg tillbaka nötköttet i långsamkokaren och tillsätt ungefär hälften av den överblivna juicen. Resten av juicen blir en utsökt au jus att doppa!
Fotocollage som visar processen för att laga strimlat nötkött i den långsamma kokaren.

Proffstips: Innan du returnerar det strimlade nötköttet till din slow cooker rekommenderar jag att du silar vätskan som finns kvar i grytan genom en sikt och ta bort eventuellt överflödigt fett. Ditt nötkött blir renare, och juicen kommer också att vara bättre för doppning.

Vanliga frågor

Kan jag använda en chuckstek istället?

När jag testade det här receptet med chuckstek slutade jag med att jag slängde en hel del fett kött, vilket kändes som ett slöseri. Om du absolut måste använda chuckstek, lägg till en extra timme till tillagningstiden eftersom nötköttet tar längre tid att bli mört.

Är det nödvändigt att bryna nötköttet innan långsam tillagning?

Det är inte 100 % nödvändigt att steka nötköttet först, men det berikar smaken och påskyndar även tillagningstiden i lerkärlgrytan.

Kan jag dubbla receptet?

Du kan dubbla den om du har 2 separata slow cookers och kan tillaga den i 2 olika omgångar, annars kan den överbelasta en enda slow cooker och den kommer inte att koka igenom ordentligt.

Vad händer om jag inte har en slowcooker?

Du kan använda slow cooker-funktionen på din Instant Pot (de flesta av dem har denna funktion nuförtiden),

Tång stack i strimlat nötkött inuti långsamkokaren.

Hur man gör strimlade nötköttsmörgåsar

Vi serverar vårt strimlade nötkött med hoagierullar eller hamburgerbullar för att göra lätta nötsmörgåsar att doppa au jus. Barnen älskar det och det har snabbt blivit en av vår familjs favoritmåltider på vardagar. Så här gör du dina egna smörgåsar med strimlad nötkött:

 1. Rostat bröd hoagierullen med lite smör.
 2. Stapla på biffentillsätt svamp och/eller lök (om du använder), följt av skivor av mozzarella.
 3. Halstra osten tills den smält.
 4. Dopp – Häll överbliven pannsaft i ramekins och använd dem för att doppa smörgåsarna.
Fotocollage som visar hur man sätter ihop en strimlad biffsmörgås på en hoagierulle.

Fler sätt att tjäna

Ensam eller i en smörgås, detta strimlade nötkött är en riktigt välsmakande måltid utan krångel. Prova dessa andra enkla serveringsförslag:

Make-Ahead

Strimlade nötköttsrester värms upp riktigt bra (och smakar inte som rester), vilket gör detta recept perfekt för måltidsplanering.

 • För att kyla: Förvara din överblivna nötkött lufttät i kylen antingen tillsammans eller i portioner i upp till 3-4 dagar.
 • Återuppvärmning: Värm strimlat nötkött i mikron eller i ugnen tills det är genomvärmt. Om du upptäcker att ditt nötkött är lite torrt vid uppvärmningen, tillsätt lite vatten eller nötbuljong för att lossa det.
 • Att frysa: Förvara det kylda rivna nötköttet lufttätt i behållare eller fryspåsar (helst vakuumförseglad) och förvara den fryst i upp till 6 månader.
En strimlad biffsmörgås i en hoagierulle serverad på vit tallrik bredvid au jus för doppning.

En mjuk hoagie-rulle med aptitretande rivet nötkött i slow cooker – vad ska man inte älska? Mina barn är alltid så glada när jag gör dessa strimlade nötköttsmackor och det är ett recept du inte vill missa.

Fler smörgåsrecept

Letar du efter fler familjegodkända smörgåsrecept att prova? Det här är våra topprankade smörgåsar och hamburgare.

Strimlade nötköttsmörgåsar (ett långsamt recept)

Förberedelsedags: 20 minuter

Tillagningstid: 8 timmar

Total tid: 8 timmar 20 minuter

En strimlad biffsmörgås i en hoagierulle serverad på vit tallrik bredvid au jus för doppning.

Saftig Slow Cooker Strimlad nötkött är ett måste-testa crock pot-recept. Använd den för att göra strimlade nötsmörgåsar för att doppa au jus, eller förvara eller frys in rester för enkel måltidsförberedelse.

Författare: Natasha Kravchuk

Kurs:

Middag lunch

Kök:

amerikansk

Nyckelord:

strimlad nötköttcrockpot, strimlad nötköttsmörgås, strimlad nötkött i slowcooker

Skicklighetsnivå:

Lätt

Kalorier: 415

Serveringar: 6 portioner (gör 6 stora smörgåsar)

Att tjäna:

 • Hoagie Rolls
 • Karamelliserad lök eller stekt svamp, frivillig
 • Skivad mozzarella- eller provoloneost
 • Reserverade juicer från slow cooker-biff, för doppning
 1. Krydda nötkött överallt med Montreal stekkrydda och klappa in det i köttet. Värm en stor tung stekpanna eller gjutjärnspanna på medelhög värme och tillsätt olja. När oljan är varm, stek köttet i 2-3 minuter per sida eller tills en gyllenbrun skorpa har bildats.

 2. I en långsam spis, tillsätt nötbuljong, Worcestershire, lökpulver, vitlökspulver och rosmarin. Häll ner köttet i juicen och vänd på det.

 3. Täck över och låt koka på låg i 7-8 timmar eller tills det är lätt att strimla med en gaffel.

 4. Överför nötköttet till en stor skål och strimla nötköttet med 2 gafflar. Vid det här laget kommer jag att ta bort och kasta överflödigt fett på köttet för riktigt rent kött.

 5. Sila vätskan i slow cookern genom a sikt i en separat skål och kassera eventuellt fast material. Skeda ut och kasta överflödigt fett som flyter på toppen och behåll den återstående juicen som en dippsås för servering.

 6. Lägg tillbaka det strimlade nötköttet i långsamkokaren och häll i ungefär hälften av vätskan eller tillräckligt för att göra nötköttet saftigt och fuktigt (nötköttet suger upp det mesta av juicen).

Att göra strimlade nötköttsmörgåsar

 1. Rosta en hoagierulle med smör på en stekpanna eller stekpanna tills den är gyllene. Toppa med nötkött, lök, svamp eller önskat pålägg. Tillsätt osten och stek i 1-2 minuter tills den smält. Doppa med reserverad nötköttsjuice att servera.

 • Gör 6 smörgåsar i hoagiestorlek eller 8 hamburgare.
 • Näringsinformation gäller endast strimlat nötkött.

Näringsinnehåll

Strimlade nötsmörgåsar (ett långsamt recept)

Belopp per portion

Kalorier 415
Kalorier från Fat 198

% Dagligt värde*

Fett 22g34 %

Mättat fett 7g44 %

Fleromättat fett 1g

Enkelomättat fett 12g

Kolesterol 147mg49 %

Natrium 342mg15 %

Kalium 955mg27 %

Kolhydrater 3g1 %

Fiber 0,3g1 %

Socker 1 g1 %

Protein 48g96 %

Vitamin A 40 IE1 %

C-vitamin 1 mg1 %

Kalcium 77mg8 %

Järn 4mg22 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.

Source link

Rate this post

Leave a Reply