Bakade Nachos i folieförpackningar är lätta att göra och servera med minimal rengöring. Dessa nachos är laddade med nötfärs med Tex-Mex-smak, smält ost och alla de bästa påläggen.

Folie tillbaka biff nachos med pålägg

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Läs min avslöjandepolicy.

Dessa bakade nachos är alltid en hit för Superbowl söndag och speldagar tillsammans med våra Air Fryer kycklingvingarvår biffiga Cheeseburger Slidersoch naturligtvis Jalapeno Poppers.

Varför vi älskar detta bakade Nachos-recept

Att baka dina nachos i folieförpackningar är briljant eftersom nötköttet förblir riktigt mört, saftigt och ostaktigt, medan kanterna på chipsen blir knapriga i ugnen.

Vi älskar att använda kraftig folie för matlagning eftersom den är tillverkad med en livsmedelssäker beläggning och kvalitetsstandarder. Non-stick-funktionen gör städningen väldigt enkel, vilket är särskilt bekvämt för en fest. Om du någonsin har behövt plocka bakad ost från en tallrik eller bakplåt, kommer du att uppskatta den här metoden.

Ingredienser för foliepaket nachos med aluminiumfolie, nötfärs, tacokrydda, mexikansk ost och tortillachips

Det bästa köttet för Nachos

Vi använde magert nötfärs (90/10) till dessa hemlagade nachos. Du kan enkelt ersätta med en mycket mager 93/7 nötfärs på upp till en 80/20 nötfärs med högre fetthalt. Även om vi älskar smaken av köttfärs, är dessa nachos också bra med mald kalkon eller mald kyckling.

Processen är densamma: Koka köttet tills det inte längre är rosa, lägg till tacokryddatillsätt vatten och koka ytterligare 3-5 minuter.

Hur man gör nötfärs taco kött steg för steg bilder

Hur man gör Nacho-foliepaket:

Börja med fyra ark aluminiumfolie som mäter 16 tum långa.

Proffstips: Med non-stick-folie, se till att non-stick-sidan (den matta sidan) alltid är vänd uppåt och ska vara den sida som rör maten.

 1. Placera en näve tortillachips i mitten av arket, toppa med en hög 1/4 kopp mexikansk ost och täck sedan med 1/4 av köttfärsblandningen följt av ytterligare 1/4 kopp ost.
 2. Ta upp och dubbelvik de långa ändarna, lämna utrymme för luft att cirkulera. Ta upp och dubbelvik kortändarna för att stänga ditt foliepaket.

Hur viker foliepaket med nachos inuti för bakade nachos

De bästa påläggen för Nachos:

Vi älskar att sätta upp en nachobar där gästerna kan ladda upp sina egna nachos och skräddarsy sina foliepaket nachos. Några av våra favoritpålägg inkluderar:

 • Tärnad avokado eller Guacamole
 • Pico De Gallo
 • Tärnad tomat
 • Grön lök eller gräslök
 • Koriander
 • Jalapeno (färsk eller konserverad)
 • Svarta oliver
 • Svarta bönor
 • Gräddfil

Nachotoppar i ramekins med tomater, avokado, gräslök, koriander, jalapeños och gräddfil

Mellan tacokryddan och alla pålägg har dessa bakade nachos en utsökt Tex-Mex-smakprofil.

Folie packa nachos med avokado och tomat toppings på toppen

Att göra hemmagjorda nachos av restaurangkvalitet är enklare än du tror och de är perfekta för fester, Superbowl-speldagar eller bara en enkel kvällsmåltid. Jag hoppas att dessa enkla nachos i foliepaket blir en ny favorit för dig!

Kan jag göra grillade nachos?

Kraftig folie är ett utmärkt verktyg för att grilla eftersom den är gjord av en tyngre (heavy duty) aluminiumfolie, vilket är anledningen till att vi älskar det för Grillad majs i folie. Du kan sätta folie pack nachos på en förvärmd grill för en tailgating party och värma på medium tills osten smält.

Mer Superbowl Foods:

Folie Pack Bakade Nachos

Förberedelsedags: 15 minuter

Tillagningstid: 15 minuter

Total tid: 30 minuter

folie pack bakade nachos med nacho toppings

Foil Pack Baked Nachos är lätta att göra och lätta att servera med minimal rengöring. Dessa är laddade med nötfärs, smält ost och alla tillbehör.

Skicklighetsnivå:

Lätt

Kostnad att göra:

$10-$14

Nyckelord:

bakade nachos

Kök:

amerikansk, mexikansk

Kurs:

Huvudrätt

Kalorier: 472

Serveringar: 4 människor

För Nacho-köttet:

 • 1
  lb
  magert nötfärs, (Vi använde 90/10 nötkött)
 • 4
  Msk
  tacokrydda, (eller 1 paket)
 • ½
  kopp
  vatten
 • 4
  lakan
  Aluminiumfolie, (16″ varje ark)

Nacho-pålägg:

 • 8
  uns
  Mexikansk blandning ost, dividerat
 • 1
  avokado, hackad
 • 1
  roma tomat, tärnad
 • 1/4
  kopp
  Koriander, Hackad
 • 1/4
  kopp
  hackad grön lök eller gräslök
 • 4
  Msk
  gräddfil, eller efter smak
 1. Värm ugnen till 350˚F. Bryn nötköttet i en stor stekpanna på medelvärme, när det inte finns något rosa tillsätt 4 msk tacokrydda och 1/2 kopp vatten och koka i ytterligare 3-5 minuter, rör om då och då.

 2. Riv av fyra 16″ långa bitar av aluminiumfolie. Placera en näve tortillachips i mitten av arket, toppa med en råga 1/4 kopp mexikansk ost, täck sedan med 1/4 av köttfärsblandningen följt av ytterligare 1 /4 kopp ost. Ta upp och dubbelvik de långa ändarna, lämna utrymme för luft att cirkulera. Ta upp och dubbelvik de korta ändarna för att stänga ditt foliepaket.

 3. Precis innan servering, lägg på en plåt och grädda i 350˚F i 10 minuter. Förbered alla dina pålägg så att de är redo att serveras över varma nachos. Öppna folieförpackningarna, lägg på önskat pålägg och servera genast.

Näringsinnehåll

Folie Pack Bakade Nachos

Belopp per portion

Kalorier 472
Kalorier från fett 288

% Dagligt värde*

Fett 32g49 %

Mättat fett 15g94 %

Kolesterol 130 mg43 %

Natrium 688mg30 %

Kalium 755mg22 %

Kolhydrater 8g3 %

Fiber 4g17 %

Socker 2g2 %

Protein 39g78 %

Vitamin A 1015 IE20 %

C-vitamin 10 mg12 %

Kalcium 408mg41 %

Järn 4mg22 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.

Om du gör det här receptet skulle jag gärna se bilder på dina skapelser på Instagram, Facebook och Twitter! Hashtag dem #natashaskitchen

Source link

Rate this post

Leave a Reply