Tänk på det här fryst gin fizz som en gin-slushie-cocktail gjord på gin, socker, citron och is som kommer att släcka din sommartörst.

En frusen gin-fizz i ett martiniglas med en apelsinrörasticka och en liten bit citron på kanten.

Vi vet, vi vet. Blenderdrinkar är till för brudar – eller så kanske du tror. Om så är fallet, ta en klunk av detta styva riff på gin och tonic. Återkom då till oss.

Vi är vanligtvis inte den typen av människor som surrar om frysta hopkok. Några av de vanligare snurrande underverken verkar mer som söta slushies än klassiska cocktails, utan någon tuff, än mindre klass.

Det här frusna ginbruset vände dock våra huvuden. Sedan ändrade det oss. Pigg och bara lite söt, det är sass i ett glas.–David Leite

Gin Fizz Vanliga frågor

Vad är en fizz?

För att vara en fizz måste en cocktail ha sodavatten och antingen citron- eller limejuice, förklarar författaren Jessie Cross. Den här frysta cocktailen har både läsk och citrus – såväl som en generös skvätt gin.

Kan jag göra detta med andra typer av alkohol?

Säker. Vodka kan stå för ginen i detta recept.

Hur gör jag en gin fizz utan alkohol?

Det finns några anständiga alkoholfria gins tillgängliga nu, men för att hålla den budgetvänlig kan du också hoppa över ginen och lägga till extra citron-lime-läsk eller seltzer, eller en skvätt tonicvatten.

Fryst Gin Fizz

En frusen gin-fizz i ett martiniglas med en apelsinrörasticka och en liten bit citron på kanten.

Denna frysta gin-fizz (tänk slushie) är en slurpig sorts cocktail gjord på gin, socker, citron och is som släcker din sommartörst.

Jessie Cross

  • Kasta isen i mixern. Tillsätt gin, citron eller limejuice och socker och mixa tills det är jämnt. (Du kan behöva pulsa den flera gånger i början tills isen är ordentligt hackad. Och låt sedan motorn snurra även om mixern börjar hoppa lite.)

  • Häll upp det spritiga hopkoket i ett glas. Toppa med en skvätt sodavatten (eller, för en sötare twist, lite citron-lime soda). Garnera med citron eller lime.

Servering: 1cocktailKalorier: 208kcal (10 %)Kolhydrater: 3g (1 %)Natrium: 13mg (1 %)Kalium: 2mgSocker: 3g (3%)Kalcium: 7mg (1 %)Järn: 1mg (6 %)

Recensioner av recepttestare

Ursprungligen publicerad 28 juni 2012

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply