Getost med honung är otroligt enkel och ännu mer ögonblickande läcker. En perfekt förrätt eller avslutning på din måltid (för dig som undviker efterrätt till en ostbricka, vi ses.) Lättsam och sött mättande.

Rostade rundor av baguette toppad med getost och hackade pistagenötter med en skål honung i bakgrunden.

Filosofiskt sett skiljer jag mig från ställen som avslutar din middag med en tallrik fylld med fantasifulla hopkok toppade med strössel och knäck och rån och genoise och ganache och skum och … ni förstår min poäng. Jag äter sällan efterrätt när jag äter ute. För mig är det bara lite over the top.

En vackert gjord, enkel efterrätt kan vara en härlig avslutning på en måltid. Jag är inte anti-dessert; Jag gillar bara det jag gillar. Och i slutet av en måltid, generellt sett, gillar jag ost. Ost för de civiliserade, desserter för er andra.

Gå till din bondemarknad och få den färskaste och bästa getosten du kan hitta – smaken och konsistensen är avgörande med en så enkel rätt. Fråga efter smaker och köp det du gillar, och snälla, servera inte din ost kall. Kylning är en underbar advent när det gäller konservering av mat, men det dämpar smaken och påverkar texturen på varje ost du köper. Låt det bara stå på disken under din måltid och det bör komma till temperatur när du är redo att äta det. Kastanjehonung har en jordighet, nästan en gyllenhet, egentligen, som ger djup och struktur till rätten.– Ethan StowellSource link

Rate this post

1 Comment

  1. Your article helped me a lot, thanks for the information. I also like your blog theme, can you tell me how you did it?

Leave a Reply