Recept av Julian Solorzano Kök: Klassisk cocktailSvårighet: Lätt 🔨
Ingredienser
2,50UnsBourbon
2Apelsinskalmynt
2Dvs av aromatisk bitter
.25UnsIngefära sirap
1Bar skedMarmelad
Flammade apelsinskalmynt för garnering
Skiva kanderad ingefära till garnering
Vägbeskrivning
Blanda apelsinskalmynten med bitter och ingefärssirap i botten av Boston shakerglaset och tillsätt sedan bourbon, marmelad och isbitar.
Skaka väl och finsila genom en finmaskig cocktailsil till ett gammaldags glas över isbitar.
Garnera med det flammade apelsinskalmyntet och kanderad ingefära.
Om du är intresserad av att hitta fler säsongsbetonade cocktails eller cocktails med vintertema som Giner och Orange Holiday Old Fashion, klicka på vårt Top Ten Christmas Cocktails-inlägg här.
Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.
1 Comment
Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.