Detta skinkbiffrecept är perfekt för dagens måltid!
Skinkbiffar är belagda i en söt och enkel glasyr och stekt till perfektion för en måltid som är på bordet på mindre än 10 minuter.

Vad är skinkstek?
Skinkstek är helt enkelt en skiva skinka som skärs från en hel skinkstek. Det säljs oftast benfritt och förkokt, vilket gör det till ett superbekvämt måltidsalternativ. Du kan också hitta skinkbiffar med ben i mitten, som tillagas på samma sätt.
När du inte har tid att baka en hel skinka är skinkbiffar svaret. De kan användas i smörgåsar, soppor och sallader, och kan avnjutas till alla måltider. När du väljer skinkbiffar, se till att det står “fullkokt” på paketet så att du vet att du får en förkokt skinkstek.

Hur man lagar skinkstek
Denna enkla vardagsmat är klar på mindre än 10 minuter.
- Stek skinkbiffar i en stekpanna med smör.
- Blanda ingredienserna till glasyren och pensla över skinkbiffar.
- Fortsätt koka tills glasyren är tillagad på biffarna.

Vad ska man servera med skinkstek
Servera med en klick senap och lägg till några läckra sidor som vitlöksmos eller parmesanost rostad broccoli tillsammans med denna goda Caesarsallad.
Till frukost, servera tillsammans med en ostlik hashbrown gryta, eller toppa med ett pocherat ägg!
Matrester
Överblivna skinkbiffar har så många olika användningsområden! Lägg skivor mellan rostat ciabattabröd för en rejäl smörgås eller tärna upp och släng ovanpå en bädd av grönsaker för en enkel arbetsdagsallad!
Att förvaraförvara dem bara i en dragkedjeförsedd påse i kylen och när det är dags att värma upp, ställ in det i mikron eller värm upp i en stekpanna med lite extra lönnsirap och dijonsenap för att fräscha upp smakerna!
Rejäla skinkafavoriter
Älskade din familj dessa glaserade skinkbiffar? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!



