Halloween godis cupcakes är den perfekta lösningen när du fortfarande stirrar ner i skålen med halloweengodis och undrar vad du ska göra med den. Ett perfekt sött sätt att avsluta säsongen på.

Flera chokladcupcakes med chokladfrosting och godis på toppen på en trästol.

Dessa Halloween godis cupcakes, inte överraskande, lockar och gläder många barn i alla åldrar som kommer in i vårt bageri. Våra egna barn ber dem också om och om igen för speciella tillfällen – och de kan delta i dekorationsprocessen.–Martha Swift och Lisa Thomas

Vanliga frågor om godiscupcakes

Hur ska jag förvara dessa cupcakes?

Förvara i en försluten behållare i rumstemperatur i upp till 5 dagar. Ofrostade cupcakes kan frysas i upp till 3 månader.

Chokladcupcakes toppade med chokladfrosting och godisbitar på en svart tavla för barn med kritabitar på sidan.

Halloween godiscupcakes

Flera chokladcupcakes med chokladfrosting och godis på toppen på en trästol.

Dessa godiscupcakes är ett perfekt sätt att fira vad som helst. Det behöver inte ens vara Halloween, du behöver bara några nävar av ditt favoritgodis.

Martha Swift och Lisa Thomas

Prep 15 min

Total 15 min

  • Frosta de avsvalnade cupcakesna med smörkrämen. (Du kan använda vaniljsmörkräm, även om vi föredrar choklad eftersom det tar längre tid för frostingen att stelna, vilket ger dig och dina små mer tid att bestämma vilka godis som ska användas som dekorationer innan frostingen stelnar.)

  • Gå omedelbart fri och tjuvfri, häll godis i olika former, storlekar och färger på varje cupcake snabbt innan frostingen sätter sig. Vi tycker att det är bättre att använda för många godisar snarare än för få, så fyll på dem utan att tveka.

Servering: 1serveringKalorier: 154kcal (8%)Kolhydrater: 25g (8%)Protein: 2g (4 %)Fett: 5g (8%)Mättat fett: 1g (6 %)Fleromättat fett: 1gEnkelomättat fett: 2gKolesterol: 1mgNatrium: 141mg (6 %)Kalium: 41mg (1 %)Fiber: 0,3g (1 %)Socker: 15g (17 %)Vitamin A: 22IUC-vitamin: 0,1mgKalcium: 56mg (6 %)Järn: 1mg (6 %)

Recepttestares recensioner

Ursprungligen publicerad 1 november 2012

#leitesculinaria på Instagram Om du gör det här receptet, ta ett foto och hashtagga det #LeitesCulinaria. Vi vill gärna se dina skapelser på Instagram, Facebookoch Twitter.

Source link

Rate this post

Leave a Reply