Farro är en så läcker, nötig, tandig bas och kan stödja tyngre och mer intensivt smaksatta ingredienser så jag gjorde tilläggen av karamelliserade rödlöksklyftor och rostade shiitakesvampkapsyler, rostade tillsammans med butternutsquashtärningarna. Jag slängde dem i vinägretten tillsammans med farro, radicchio och persilja. Det var en fantastisk kombination av smaker.

En vit skål fylld med en blandning av radicchio, ädelost, squash, fikon, persilja och farro.

Min familj röstade för att den här skördskålen går på “rotationslistan” över recept från Leite’s Culinaria, men vi är alla överens om att vi i framtiden kommer att avstå från radicchio till förmån för familje- (och budget)vänlig ruccola. Och eftersom ädelost är splittrande i vår familj kommer vi antingen att prova en mildare gorgonzola dolce eller kanske bara getost. Inte särskilt italienskt, men utsökt ändå.

Jag serverade den med skivad, grillad fläskfilé gnuggad med örter och olivolja. Mina barn och man lade till deras fläsk i skålen. Jag höll min skördeskål vegetarisk. Jag lade till en handfull rostade, hackade valnötter i min skål och älskade absolut crunchen det gav.

Source link

Rate this post

Leave a Reply