Jultiden är här och min sötnos kan inte mättas. Det är ett verkligt problem här. Här är alla våra Julgodis recept på ett ställe ifall du är i samma situation som jag!

Alla dessa recept är enkelt att göra och perfekt för små presenter till grannar eller vänner. Du kan göra ett par av dessa godisrecept och några kakor från vår julkakor att lägga på en tallrik. Vi älskar att dela julglädje med våra vänner genom att göra hemlagade godsaker!

Så här är all vår fudge, karameller, tryffel och choklad, och pretzelgodis. Allt så perfekt för en tallrik med julgodis!

Fudge

Klassisk chokladfudge

Ett lätt, inget misslyckande fudge recept som bara tar några minuter att göra. Denna fudge kommer att tillfredsställa även en chokoholics sug! Du kan toppa den med krossad godis eller julströssel.

Två stycken fudge staplade ovanpå varandra.  Ett bett har tagits ur toppstycket.  Några röda och gröna strössel finns på och runt fudgen.

Vit Choklad Tranbär Pecan Fudge

Det här fudge-receptet är så festligt med torkade tranbär och hackade pekannötter, och det är så enkelt att göra!

Rocky Road Fudge

Allt du behöver är 10 minuter, 4 ingredienser och en mikrovågsugn för att göra denna enkla rocky road fudge. Jag älskar alla de där bitarna av läckerhet!

Gör denna läckra Rocky Road Fudge på mindre än 10 minuter!

Karameller

6 minuters mikrovågskarameller

Dessa söta små kolatuggar är beströdda med havssalt, har den mest utsökta salt-söta smaken och är perfekta att ge presenter under semestern!

6 Minuter Microwave Salted Caramels ohsweetbasil.com

Saltade mjölkchokladkarameller

Dessa är en kopia av de läckra saltade karamellerna du kan köpa på Costco. De är så lätta och kan lätt göras med mörk choklad också.

Dessa fantastiska karameller säljs i Costco och i år släpper vi ut ett recept på hemlagad saltad mjölkchoklad som är att dö för.  ohsweetbasil.com

Tryffel och choklad

Oreotryffel

Dessa är superkul att göra med barnen och ser precis ut som kolklumpar. De gör den sötaste lilla julgodisen. Det här är den typen av kolklumpar jag skulle vilja ha i min strumpa!

Klumpar av kol oreo tryffel är bra för grannpresenter!  ohsweetbasil.com

Chokladtäckta kokosbollar

Det här är ett recept från min barndom och för alla julminnen med sig. Det är ett segt krämigt kokoscentrum täckt med choklad.

En närbild av chokladtäckta kokosbollar.  Godiset strös över några kokosflingor.

Oreo jordnötssmör tryffel

Dessa Oreo-jordnötssmörtryffel är krämiga, lätta och supergoda. De är perfekta för semestern eller för det där slumpmässiga oreo-suget för jordnötssmör!

Choklad jordnötssmör bollar

Om du är en fan av choklad och jordnötssmör, då är detta receptet för dig! De är den perfekta godbiten att ta med till en middagsfest eller till och med paketera och ge bort i present.

Chokladjordnötssmörtryffel på OhSweetBasil.com

Red Velvet Tryffel

Du behöver bara 4 enkla ingredienser för att göra dessa röda sammetstryffel. Till jul toppar jag dem med julströssel och de är så festliga!

röd sammetstryffel ohsweetbasil.com

Vit choklad Pepparmint Cream Cheese Mints

Gräddostmynta är en klassisk julgodis som vår familj älskar att göra! Vi lade till lite pepparmynta för att göra dem extra julglada och de är så läckra!

Vit choklad pepparmynta cream cheese mint är det bästa enkla semestergodiset att göra ohsweetbasil.com

Pretzels

Rolo Pretzels med M&M:s

Det är den bästa salt-söta smakkombinationen. Dessa Rolo-kringlor har allt jag älskar! Mellan de krispiga, salta kringlorna och den sliskiga kolan är detta en njutning som ingen kan motstå.

en hög med fyrkantiga kringlor toppade med rolos, mjölkchoklad fylld med kola och toppad med julm&ms

Jordnötssmör Vit Choklad Julkringlor

Det här är den enklaste jul- eller helggodisen du kan göra till dina grannar och vänner. Allt du behöver är 2 ingredienser och lite julströssel!

Salted Caramel Pretzel Snaps

Det här är ett bra recept för att få hela familjen med! De är supersnabba och enkla!

Vi kan inte sluta mumsa på dessa saltade karamellkringlor!  De tar bara ett par ingredienser och ingen tid alls att göra!  ohsweetbasil.com

Jag vill se bilder på dina julgodisplattor! Jag kan inte få nog av allt Julgodis och det är så roligt att få alla barn i köket att göra julminnen tillsammans! Att se deras ansikten lysa när de levererar våra hemgjorda godsaker till våra vänners grannar gör mitt hjärta så glad!Source link

Rate this post

Leave a Reply