Denna hemgjorda marshmallow fluff receptet är så roligt och lätt att göra!

Den är lätt och smidig med den perfekta antydan av vaniljsmak! Den går att ösa på, bredbar och bli inte förvånad om du kommer på att du “smaktestar” den då och då!

Det är det perfekta tillskottet till en fluffnutter-macka och bra på glass eller mellan kakorna.

Hemlagad Marshmallow Fluff med kex

Hemlagad Marshmallow Fluff

  • Marshmallow fluff (AKA marshmallow crème) är doppbar, bredbar, slät och krämig!
  • Detta recept använder grundläggande skafferiingredienser och äggvita för att få ett lätt, sött och krämigt fluff.
  • Marshmallowfluff är lätt att göra med en rik och tjock konsistens.
  • Den är perfekt att använda som dipp för frukt, frosting för cupcakes, att snurra i varm choklad eller för att göra extra sega ris Krispie-godsaker.
socker, äggvita, vanilj, majssirap och grädde av tartar med etiketter för att göra hemlagad marshmallow fluff

Ingredienser i Marshmallow Fluff

Det här receptet dök upp på Martha Stewart 2007, och jag delade det här första gången 2013. Jag fick senare veta att det var från denna bok här av Kimberly Reiner. Den är fluffig, tjock och perfekt på alla sätt!

Äggvitor är basen och används för att göra den fluffig och ge sin signaturstruktur.

Vaniljkräm hjälper till att stabilisera äggvitorna, vilket gör att de bildar styva toppar.

Glukossirap både sötar och förtjockar marshmallowfluffet. Använd ljus eller mörk majssirap, jag föredrar ljus.

Strösocker tillför sötma.

Granulerat socker (⅔ kopp): Detta tillsätts till äggvitan och hjälper till att skapa strukturen hos marshmallowfluffet.

Vanilj extrakt tillsätts för smak. Prova andra extrakt för att variera smaken, som mandel, lönn, kokos eller citron. Du kan också lägga till apelsin- eller citronskal.

Hur man gör Marshmallow Fluff

  1. Vispa vitorna tills det blir skum enligt receptet nedan. Tillsätt socker och vispa tills det bildas hårda toppar.
  2. Koka majssirap, vatten och socker tills det når 248°F.
  3. Häll mycket långsamt sockersirapen i den vispade äggvitan.
  4. Vispa marshmallowfluffet tills det blir tjockt och glansigt.
närbild av hemlagad marshmallow fluff på mixern

Hur man använder Marshmallow Fluff

Skapa rolig dippsås och servera marshmallowfluff tillsammans med hemgjord kolasås och varm fudgesås för färsk fruktkabobs, ös på hemgjorda våfflor eller blanda in det i vårt recept på Fantasy fudge!

Och mest känt, gör en fluffnutter! Bred jordnötssmör (eller ditt favoritnötsmör) och marshmallowcreme på bröd som en PB&J. Så gott!

Förvaring av Marshmallow Fluff

Förvara hemlagat marshmallowfluff i en tättsluten behållare i rumstemperatur i upp till 6 veckor.

Bredbart godis

Gjorde du detta Marshmallow Fluff-recept? Lämna oss ett betyg och en kommentar nedan!

Hemlagad Marshmallow Fluff med kex

4,94 från 47 röster↑ Klicka på stjärnor för att betygsätta nu!
Eller för att lämna en kommentar, Klicka här!

Hemlagad Marshmallow Fluff Recept

Hemlagat marshmallowfluff är lätt och krämigt med den perfekta antydan av vaniljsmak.

Förberedelsedags 10 minuter

Tillagningstid 25 minuter

Total tid 35 minuter

  • Montera en stativmixer med vispfäste. Tillsätt äggvitan och grädden av tartar och vispa på medelhastighet tills det skummar.

  • Tillsätt 2 matskedar socker och vispa tills mjuka toppar bildas, ställ åt sidan.

  • Under tiden, i en medelstor kastrull, kombinera vatten, majssirap och det återstående sockret.

  • Koka på medelhög värme under omrörning tills blandningen når fast bollstadium (*se anteckningar) eller 248°F på en godistermometer. Detta steg tar cirka 10-12 minuter.

  • När majssirapsblandningen når fast bollstadium, sätt på mixern till medium och i en långsam jämn ström, häll sockersirapsblandningen i de vispade äggvitorna i mixerskålen.

  • När all majssirapsblandning har tillsatts, vispa på hög i 5 minuter.

  • Tillsätt vaniljextrakt och vispa högt i 1 minut.

  • Förvara i en tättsluten behållare.

FÖR ATT TESTA FÖR FAST BOLSTADE utan termometer:
Fyll ett glas med kallt vatten och släpp en liten sked av blandningen i det kalla vattnet. Ta bort blandningen från det kalla vattnet, så ska den hålla sin form, men snabbt platta till.

Kalorier: 173 | Kolhydrater: 44g | Protein: 1g | Natrium: 38mg | Kalium: 49mg | Socker: 44g | Kalcium: 4mg

Näringsinformation som tillhandahålls är en uppskattning och kommer att variera beroende på tillagningsmetoder och märken av ingredienser som används.

Kurs Dessert, Dip
Kök amerikansk
pläterad Hemlagad Marshmallow Fluff med en titel
Hemlagad Marshmallow Fluff på mixer med en titel
burk med hemgjord marshmallowfluff med kex och en titel
blandade ingredienser för att göra hemlagad marshmallow fluff och pläterad skål med skrift





Source link

Rate this post

Leave a Reply