Vintern är snart här, så vi tänkte ta ett försprång och ta en av våra favoritdrycker för kalla tider; Den heta toddycocktailen.

En varm toddy är den perfekta drycken för att hålla dig varm och rostig i vinter. Heta toddies är perfekta att njuta av på kvällen eller som en sängfösare. Och att göra dem är en piece of cake. Varmvatten, whisky (eller konjak), honung och citron är allt du behöver för denna klassiska cocktail. Så låt oss dyka direkt in i Hot Toddy-cocktailen.

Vad är en Hot Toddy?

En varm toddy är en teliknande cocktail gjord med whisky eller konjak, vatten, honung, örter, kryddor och andra ingredienser som citron och äpple, som alla värms upp till en rykande het temperatur. Den varma toddyn serveras vanligtvis på vintern för att värma upp kalla nätter, för att mildra förkylnings- och influensaliknande symtom, eller som ett varmt te för att lägga dig.

Som Victoria Moore skriver i How to Drink, “C-vitaminet för hälsan, honungen för att lugna, alkoholen för att bedöva.” Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Historien om Hot Toddy-cocktailen?

Den tidigaste användningen av detta ord för att beteckna en alkoholhaltig dryck var tillbaka 1786. Termen “Toddy” kommer från en traditionell indisk dryck kallas en toddy. En indisk toddy görs genom att jäsa palmsaft.

Det är allmänt ansett att denna dryck först användes som medicin eftersom citron och honung tenderar att lindra halsont. Även om dess effektivitet är tveksam, är allt du behöver göra att ta en klunk av denna värmande, lugnande cocktail och du kommer att förstå varför den har funnits så länge.

Vilket glas serveras Hot Toddy i?

Hot Toddy serveras vanligtvis i en irländsk mugg eller en transparent temugg. Om du inte äger rätt glasvaror för denna cocktail, överväg några av alternativen nedan.

Vilka är de bästa spriten och ingredienserna för en Hot Toddy?

Du kan använda whisky eller konjak. Vi rekommenderar dock konjak eftersom de fruktiga tonerna av konjak sticker ut. Värmen gör att dess doft är särskilt läcker. Vi rekommenderar att gå till en vanlig konjak som Hennessy eller Remy Martin Whisky för denna. Jamison och Tullamore DEW Original är bra val.

Om du ska infundera din Hot Toddy med frukt, använd alltid färska äpplen och citroner. Som tur är blir honung inte dålig, så honungen behöver inte vara superfräsch.

Variationer av Hot Toddy cocktail

Vill du prova några varianter på denna cocktail? Här är några vanliga remixar på denna klassiker.

1. Kall Toddy

En kall toddy liknar iste. Den består av rågwhisky, apelsin, kanel, ingefära, citron, earl grey te, kryddnejlika, honung och apelsinbitter är huvudingredienserna i en kall toddy. Den serveras över is, och isen krossas för att göra den ännu kallare.

2. Apple Toddy

Äppeltoddy är lite mer som äppelte. Äpplen skalas och rostas tills de nästan faller sönder, sedan krossas hälften av frukten med socker och äppelbrännvin och till sist tillsätts hett vatten innan du rör om tills äpplet löser sig helt.

Hur man gör en het toddy

Nedan är ingredienserna och anvisningarna för en Hot Toddy. Vi hoppas att du älskar denna drink lika mycket som vi gör.

Slutsats

Så, vad tycker du om Hot Toddy-cocktailen? Är detta din favorit en kall vinternatt? Älskar du det? Hatar det? Vad skulle du betygsätta det? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Om du vill se mer fantastiskt mixologiinnehåll, kolla in hela vår blogg här och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska recept precis som det här, direkt till din inkorg. Tills nästa gång, håll dig säker, bli hamrad.

Source link

Rate this post

Leave a Reply