Ansvarsfriskrivning: Jag visste att detta var Ina Gartens recept innan jag testade, eftersom jag äger kokboken den kommer ifrån. Även om det innebar att mina förväntningar var högre än normalt, levererar receptet på Barefoot Contessa och fungerar som skrivet. Jag kanske drar ett problem med namngivningen (ägget/mjölet/löken gör dem mer latke än hash brown) men smaken finns där och de var läckra att äta.

Jag testade dessa Ina Gartens hash browns av våffeljärn i en rund, amerikansk stil våffelbryggare (snarare än den belgiska på bilden ovan) och hade stor framgång med att använda den medelhöga inställningen i 9 minuter per våffla, med en generös 1/2 kopp blandning per rund våffla, bred ut den varje gång innan du stänger locket. Våfflorna var krispiga och potatisen kokt hela vägen. Vi åt vår med hemgjord rostad äppelmos, gräddfil, svartpeppar och gräslök och de gjorde en fantastisk frukost. Jag kan bara föreställa mig hur bra de skulle vara med ett ägg med solsidan upp på toppen. Jag kan inte berätta hur bra de värms upp, eftersom det inte fanns några rester, och det är ett tecken i sig.

Råd: Den sida som är vänd nedåt i våffeljärnet kommer att fyllas ut och se bäst ut och bör vara “presentationssidan”…så planera att den sidan ska vara vänd uppåt när du serverar dem. Den enda förändringen jag skulle göra är att använda lite mindre lök nästa gång eftersom min lök var ganska stor.

Source link

Rate this post

Leave a Reply