Dessa inlagda zucchini, konserverade med champagnevinäger, sellerifrö, gurkmeja och lök är lätta att göra, inte för söta, och kan användas precis som gurka.

Dessa inlagda zucchini är lite knepiga att sätta ord på. De är inte för söta, inte för syrliga och inte som något inlagd du någonsin har upplevt. Om vi ​​var tvungna att göra jämförelser, skulle vi förmodligen likna dem vid bröd- och smörgurka. Men ta inte vårt ord för det.

När det gäller hur man använder dessa zucchini-gurka i kylskåp, så är det långt ifrån oss att berätta vad du ska göra, även om vi föreslår att du börjar var som helst där du skulle använda en vanlig gurka. Och naturligtvis finns det denna nästan obscent överseende Bacon Manchego Burger, som skapades med zucchini-gurka i åtanke.

Åh, och detta recept gör massor av zucchini pickles. Tja, inte bokstavligen ton. Men nära. Vilket är perfekt om du har en stor skörd av zucchini. Anse dig annars varnad, även om du enkelt kan skala ner receptet.–David Leite

Vanliga frågor om inlagd zucchini

Vilken vinäger är mest lik champagnevinäger?

Asiatisk risvinäger är mest lika, så är det bästa substitut. Du kan också använda vitvins- eller sherryvinäger – även om de är lite hårdare. Rött vin eller äppelcidervinäger kan också ersättas, men de har båda mycket tyngre och mindre söta smaker än champagnevinäger, och de kommer också att ändra färgen på dina pickles något.

Vilken sorts salt kan jag använda i mina zucchini-gurka?

Betsalt är ett utmärkt ställe att börja men du har fler alternativ utöver det. Koshersalt, som Diamond Kosher, är ett annat bra val. Men för betning måste du undvika salt som har något tillsatt, som bordssalt. Jod eller antiklumpningsmedel kan göra din saltlake grumlig så se till att läsa etiketten innan du fortsätter.

Hur länge håller zucchini-gurka i kylskåp?

Förvaras i en övertäckt burk i kylskåpet håller dessa snabba pickles i upp till 3 månader.

  • Koka upp vinäger, socker, salt, sellerifrön, gurkmeja, senapspulver och lök i en stor icke-reaktiv (det betyder inte aluminium) gryta. Ta bort från värmen.

  • Kasta zucchinin i grytan och se till att varenda skiva är nedsänkt i vätskan. (Om någon av zucchiniskivorna sticker upp ur vätskan, använd en liten tallrik för att tynga ner dem så att de förblir nedsänkta.) Låt zucchinin vila i rumstemperatur i 1 timme.

  • Placera grytan med zucchinin och vätskan på medelhög värme utan lock och låt koka upp. Koka zucchinin, fortfarande utan lock, i exakt 3 minuter – varken mer eller mindre. Ta bort från värmen. Häll omedelbart zucchini och saltlake i en grund icke-reaktiv (igen, inte aluminium) panna för att svalna helt.

  • Häll den kylda zucchinin och saltlaken i dina favoritglasburkar och ställ i kylen. (Det finns inget behov av att ordentligt burka och försegla inläggningarna, eftersom dessa är vad som kallas kylskåpsgurka. Som namnet antyder förvaras de i kylskåpet, vilket betyder att det inte finns något behov av att förvara dem ordentligt.) Den inlagda zucchinin kommer att vara klar att äta på 1 dag och håller sig i kylen i upp till 3 månader.

Servering: 1 delKalorier: 25 kcalKolhydrater: 5 gProtein: 1 gFett: 1 gMättat fett: 1 gFleromättat fett: 1 gEnkelomättat fett: 1 gNatrium: 711 mgKalium: 88 mgFiber: 1 gSocker: 5 gVitamin A: 57 IUC-vitamin: 5 mgKalcium: 8 mgJärn: 1 mg

Näringsinformation beräknas automatiskt, så bör endast användas som en uppskattning.

Recept © 2013 John Gorham | Liz Crain. Foto © 2013 David Reamer. Alla rättigheter förbehållna.

Recepttestares recensioner

En stor zucchini pickle.

Jag skalade ner detta inlagda zucchini-recept till en tredjedel av den totala mängden pickles. Jag använde 26 uns zucchini och detta gav fortfarande lite över 1 liter pickles. Jag använde också både tjocka (1/4 tum) och tunna (1/8 tum) skivinställningar på min mandolin. Båda storlekarna gav fantastiska resultat.

Detta inlagda zucchini-recept var väldigt enkelt. Jag gjorde bara en liten mängd och det var lätt att kyla dem i pannan de kokades i, så jag hoppade över steget att överföra dem till en grund panna innan jag lade dem i en glasburk.

Den färdiga produkten var mycket bra. Jag är inte säker på om du kan säga att det här är zucchini-gurka och inte pickles gjorda av gurka. Pickles är inte så kinkiga.

Jag gjorde 1/4 av detta inlagda zucchinirecept, och det gjorde mycket mer än tillräckligt med pickles. Jag skivade zucchinin i 1/8 tum tjocka skivor med en mandolin. När du satte zucchiniskivorna i saltlaken fann jag att du gradvis måste sänka ner skivorna i saltlaken. De kommer inte alla att passa in på en gång.

Ursprungligen publicerad 1 april 2014

Source link

Rate this post

Leave a Reply