Låt oss prata om cheesecake. Den är vanligtvis tjock och krämig, kanske lite syrlig, och kan till och med klara av att vara lätt. Det här receptet på Instant Pot blueberry swirl cheesecake gjorde ingen besviken. Min man har bett om cheesecake, men jag har undvikit det, eftersom jag tenderar att bli lite orolig när jag väntar på att den ska lagas och se om den är fixad. Detta löste problemet genom att låsa in den i min pålitliga Instant Pot så att jag inte kunde överkontrollera cheesecaken.

Jag ska erkänna att jag använde limejuice för att ersätta citronsaft eftersom jag älskar den extra känslan den ger. Jag krossade även blåbären till kompotten för att frigöra den färska juicen. Det här var så enkelt och roligt och ostkakan som blev resultatet var ett mästerverk! Njöt definitivt av varje tugga av krämig, läcker, syrlig blåbärssötma som detta gav. Mums.

Source link

Rate this post

Leave a Reply