I flera år har jag velat dela dessa fantastiska Italienska pressade smörgåsar med er alla men tog aldrig tid att ta bilder.

Lager av italienskt kött, rostad röd paprika, tomater, spenat och färsk mozzarella alla pressade mellan möra skivor italienskt bröd. Åh älskling, dessa smörgåsar är så mums!

ett foto av flera små italienska pressade smörgåsar som sitter på en vit tallrik med potatischips utspridda runt tallriken i förgrunden. smörgåsen är fylld med kötträtter, rostad röd paprika, pesto, tomat och färsk mozzarella.

Du ser, picknickar är typ min grej. Jag beundrar dem. Jag har alltid. När vi växte upp skulle vi göra en läcker skål med potatissallad, plocka upp KFC (Jag VET, men döm inte, KFC och picknick var en grej och jag slår vad om att du gjorde samma sak!) och bege dig till någon park eller upp i berg. Speciellt i juli när vår kyrka skulle hålla en stor stavspicknick, en hel dag med lekar, vattenrutschbanor, familjeaktiviteter etc. Det var otroligt!

Ibland när vi hoppade av KFC, transporterade vi smörgåsar och tillbehör och det var verkligen min favorittyp av picknick. Det är något så fritt och underbart med att koppla ur och hitta andrum i bergen. Så om du har glömt den glädjen – speciellt den du blev påmind om under karantänen (kom igen, glömde vi så snabbt de lärdomar vi lärde oss?!) så låt mig påminna dig om det, en staplad smörgås, ett gäng färska frukt, salta chips och kanske en efterrätt som våra citronkakor kommer att ge dig och dina favoritmänniskor alla möjliga glädje.

Du kan prova alla möjliga smaker för pressade smörgåsar som majonnäs och kalkon blt style, kalkon, ost och avokado, arvegodset tomater, mozzarella, paprika och aubergine, etc. Himlen är gränsen!

ett foto taget över toppen av en vit tallrik full av flera små handhållna bitar av en pressad italiensk smörgås med en skål med potatischips på sidan och smörgåsarna är inslagna med en bit pergament papper och knuten med en bit garn.

Vilka ingredienser behöver du till pressade italienska smörgåsar?

Om du är på väg till butiken för att köpa alla saker till din nästa picknick, här är din inköpslista för dessa smörgåsar:

 • Italienskt bröd (ciabatta, focaccia eller din favorit)
 • Skinka
 • Italienskt kött (genoa salami, varzi, calabrese)
 • Tomat
 • Rostad röd paprika
 • Balsamisk glasyr
 • Färsk mozzarella
 • Babyspenat (eller basilika)
 • Pesto

Jag rekommenderar en påse skarpa vindruvor och lite vattenkokta potatischips! Måtten för varje ingrediens i smörgåsarna finns i receptkortet i slutet av inlägget.

ett foto av en ciabattabulle som är skuren på mitten och öppen med ena sidan täckt av pesto och den andra sidan täckt av rostad röd paprika överdrålad med en balsamicoglasyr. Två knivar står bredvid till brödet och ytterligare en ciabattarulle skärs upp i bakgrunden.

Hur man gör pressade italienska smörgåsar

Det är inte mycket att göra en smörgås, därför är de så fantastiska! Här är de grundläggande stegen:

 1. Skiva upp brödet och fördela massor av pesto på ena sidan.
 2. Ringla över den andra sidan med lite olivolja.
 3. Lägg tomaterna och den rostade röda paprikan (se avsnitt nedan) platt på sidan med olivolja. Ringla över balsamicoglasyr.
 4. Varva köttet, osten och spenaten (eller basilika).
 5. Lägg på toppen av brödet och slå in i plastfolie. Förvara i kylen och lägg en tung stekpanna (eller något platt och tungt) ovanpå för att trycka ner den.
 6. Servera med dina favoritpicknicksidor!

Dessa instruktioner finns också mer detaljerat i receptkortet nedan.

en närbild av en pressad italiensk smörgås fylld med lager av kött, pesto, färsk mozzarella, rostad röd paprika och tomat.

Hur pressar jag en smörgås?

Jag har sett alla möjliga metoder, men det enklaste för mig är att bara lägga den inslagna smörgåsen på en plåt och sedan lägga min tyngsta gjutjärnspanna ovanpå. Jag har också sett folk lägga ett annat kakark ovanpå och sedan lägga hantlar ovanpå. Du kan göra vad som fungerar bäst för dig. Du vill bara att smörgåsen ska pressas mellan två plana ytor.

Hur man rostar röd paprika

Sätt din ugn på stek och placera din paprika på en plåt precis under rullarna. Rosta dem i 8-10 minuter och vänd dem då och då så att de blir blåsor på alla sidor. Dra ut plåten och låt paprikorna svalna tills de är tillräckligt svala för att hantera. Dra sedan av skinnet, skär upp dem och ta bort fröna.

Vad ska man servera på en picknick?

Jag älskar dessa smörgåsar med lite knapriga chips och en enkel sidosallad eller frukt. För en picknick, här är några andra fantastiska alternativ:

Ta en bild på din picknick och tagga oss på sociala medier! Vi vill gärna se den!

ett foto av en handhållen bit av en pressad italiensk smörgås inlindad i en bit pergament och bunden med en bit garn som sitter på en vit platta. flera andra små smörgåsar finns också i bakgrunden och potatischips är utspridda runt tallriken.

Dessa italienare pressade smörgåsar är rejäla, fyllda med smak och så bärbara vilket gör dem perfekta för en picknick, grytboll, baby- (eller bröllops-) dusch eller brunch. Du kan göra dem till en dagen i förväg, och de lagras också bra för nästa dag. Du kommer bara att älska dessa!

Fler läckra smörgåsrecept:

ett foto av flera små italienska pressade smörgåsar sittande på en vit tallrik med potatischips utspridda runt tallriken i förgrunden. smörgåsen är fylld med kötträtter, rostad röd paprika, pesto, tomat och färsk mozzarella.

Italienska pressade smörgåsar

Förberedelsedags: 15 minuter

Vilotid: 6 timmar

Total tid: 6 timmar 15 minuter

Serveringar: 6 Små smörgåsar

 • 1 Limpa Italienskt bröd 12 oz, ciabatta eller vitlök
 • 3 uns Skinka
 • 6 uns Italiensk köttblandning (genoa salami, varzi, calabrese)
 • 4-6 Skivor Tomat
 • 2 Röda paprikor rostade och fröade, skurna i skivor (*se anmärkning)
 • Balsamisk glasyr
 • Färsk mozzarella
 • 1 Kopp Baby spenat eller basilika
 • 1/4 Kopp Pesto
 • Skiva upp brödet och bred ena sidan rikligt med pesto. Ringla en liten mängd olivolja på den andra halvan.

 • Lägg tomaterna eller rostad röd paprika platt. Ringla över lite balsamicoglasyr.

 • Varva köttet, osten och spenaten (basilika om så önskas).

 • Stäng mackan och slå in i plastfolie. Ställ in i kylen med en tung stekpanna eller något mycket tungt ovanpå i 6 timmar eller upp till över natten.

 • Servera med chips och sallad!

* Värm ugnen för att steka och lägg paprikan på en plåt under rullarna. Rosta, vänd då och då i 8-10 minuter. Låt svalna och dra av huden. Skiva upp och ta bort fröna.

Näringsinnehåll

Italienska pressade smörgåsar

Mängd per portion (1 smörgås)

Kalorier 652
Kalorier från Fat 414

% Dagligt värde*

Fett 46g71 %

Mättat fett 20g125 %

Transfett 1g

Fleromättat fett 7g

Enkelomättat fett 13g

Kolesterol 33mg11 %

Natrium 1118mg49 %

Kalium 453mg13 %

Kolhydrater 44g15 %

Fiber 4g17 %

Socker 26 g29 %

Protein 15 g30 %

Vitamin A 2074IU41 %

C-vitamin 55mg67 %

Kalcium 31mg3 %

Järn 2 mg11 %

* Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2000 kalorier.

KOM IHÅG ATT PRENUMERERA PÅ vår GRATIS Oh Sweet Basil NYHETSBREV OCH FÅ ENKLA RECEPT LEVERERADE I DIN INKORTA VARJE DAG!

När du provar ett recept, använd hashtaggen #toppratter.seINSTAGRAM för en chans att bli med i våra berättelser! FÖLJ ÅH, SÖT BASILKA PÅ FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | TWITTER FÖR ALLT VÅRT SENASTE INNEHÅLL, RECEPT OCH BERÄTTELSER.

en närbild av en pressad italiensk smörgås fylld med lager av kött, pesto, färsk mozzarella, rostad röd paprika och tomat.

Source link

Rate this post

Leave a Reply